• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onurumuzu şehit verdik

adiloxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2007
43
0
86
İstanbul
arkadaşlar Hakkari Şemdinlide kardeşimle aynı gün askere giden çok yakın arkadaşı kapılarmızın önünde büyüyyen kardeşimiz Onuru şehit verdik yarın Ataköy 5.kısımda cenaze töreninden sonra Edirne kapı şehitliğine defnedilecek Bayrampaşada sokağımızı bayraklarla donattık ahh kardeşim kahroldu duyunca oda Şırnak Silopi Siyahkaya da aynı gün gittiler ya bu yavrucaklar izin bile kullanmadılar canım çok acıyo ne olur imkanı olan törene katılıp aileye destek versin ne kadar kalabalık olursa o kadar aileyi ayakta tutarız

başımız sağolsun canım bende şehit olan kardeşimizin birkaç sokak ötesinde oturuyorum bu akşam eve geldiğimde annem anlattı şehit olmuş diye çok üzüldüm allah ailesine sabır versin tekrar başımız sağolsun canım

Başınız sağolsun,tüm tanıdıklarına,ailesine Allah sabırlar versin.Başka ne denir ki..
allah'ın sevgili kuluymuş Şehit olarak aranızdan ayrılmış..
Tüm Türkiye'nin başı sağolsun..

başımız sağolsun canım bende şehit olan kardeşimizin birkaç sokak ötesinde oturuyorum bu akşam eve geldiğimde annem anlattı şehit olmuş diye çok üzüldüm allah ailesine sabır versin tekrar başımız sağolsun canım

sağol canım amiiin kardeşimden haber alamıyorduk şırnakta çatışma var derken hakkariden düştü ateş kaç asker ailesi tv başında hop oturup hop kalkıyoruz ama tv lerde alt yazı geçiyor soytarıalrın kavgalarından şehitlerimize fırsat kalmıyor ki

başımız sağolsun böyle şehit haberi duyunca dayanamıyorum ben.gencecik fidanlar çok üzüldüm gerçekten....33 yaşındayım 2 şehit eşi gördüm dimdik duran ağlamayan allah anasına babasına geride kalan sevdiklerine uzun ömür versin.ne mutlu ki şehit ailesi onlar.

burası türkiye canım gündem saniyede değişir ne önemi varki vatan uğruna can verenlerin bu ülke için şehit verdik yas tutmalıyız diyeceklerine milleti eğlendirelim dedindeler ancak ne desek boş bu ülkenin ipi kaçmış toplanması zor.Ateş düştüğü yeri yakıyor 3 sanıye sonra gündem magazinselleşiyor, YAZIKLAR OLSUN diyorum sadece

tv ler soytarıların kavgaları kadar yayınlamasada Piyade Onbaşımız çok daha fazlasını hakediyordu keşke elimde olsada haber saati boyunca Şehitlerimiz en çok anlatılan en çok anılan olsa ama nerdeeee altyazı geçmesi yeter işte bu yüzden Şehitlerimize kimse son görevlerini yerine getiremiyor doğru düzgün haber alınamadığı için Şehit cenazelerimizin büyük bir kısmı kimsesiz gibi kalkıyor halbuki onlar bilmem ne dağının bilmem ne karakolunda bilmem ne uyruklu tarafından sırtından vurulurken tek yaptığı Vatanı Müdafa

burası türkiye canım gündem saniyede değişir ne önemi varki vatan uğruna can verenlerin bu ülke için şehit verdik yas tutmalıyız diyeceklerine milleti eğlendirelim dedindeler ancak ne desek boş bu ülkenin ipi kaçmış toplanması zor.Ateş düştüğü yeri yakıyor 3 sanıye sonra gündem magazinselleşiyor, YAZIKLAR OLSUN diyorum sadece

kesinlikle katılıyorum.
utanmadan haberlerde Abdullah Gül'ün dede olduğu haberi,simitin kaç gram olduğu haberi bile vardı..Gereken önem bile verilmedi.
Nasıl bu hale geldik..çok yazık.
Allah sabır versin tüm asker yolu bekleyenlere..

başimiz sağolsun canım
Allahım bu ülkemize bidaha şehit göstermesin

yarın cenazelerde protokoller kurulur biz buradayız diye boy gösterisi yapılır ama asıl yapılması gereken orada olmak değildi onur şehit olmadan önce onların yanında olmaktı onuru yaşatmaktı buna sebep olanlar utansın

Başın(m)ız sağolsun, Rabbim bütün sevdiklerine sabır versin inşAllah ...

Allah ım sen geride kalanları koru Ya Rabbim nolur ...
mafoldumben

başınız hatta başımız saolsun allah ailesine sabır versin ya ben hıc dayanamıyorum ailesi belki sevdiği onları düşünemıyorum bile bütün askerlerimiz allaha emanet

Back
X