• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onurumuzu şehit verdik

başınız saolsun içim yandı resmen Allah mekanını cennet etsin anacına ailesinede rabır versin

offfffffff mafoldumben tüylerim diken diken oldu
allah rahmet eylesin, ailesine sabir versin:(:(

Başınız sağolsun,tüm ailesine sevenlerine Allah sabırlar versinmafoldumben

amcası üst komşum gerçekten perişan durumda hele yeğenleri 13 yaşında ki amcaoğlu Akın heyecanla tezkereyi bekliyorlardı 52 günleri kalmıştı kardeşimde aynı izne bile gelmediler yaa . kardeşimde tv den öğrenmiş arkadaşının şehit olduğunu çok ağlamış tel de annemde kahroldu çünkü asker pisikolojisi intikam yeminleri ediyorlarmış onlarda tam kuzey ırak sınırında silopideler diğer bir arkadaşlarıda yüksekovada hatta onun 2 yaşında kızı var şimdi kanları deli gibi akıyor içlerine sinmiyor hiçbirinin arkadaşlarının kanlarının yerde bırakmayacaklarmış yaa bu çocuklar daha dün kapıda top oynayıp bizden azar işitirlerdi şimdi canlarını bizim içinmi feda ediyorlar ne denir bu çocuklara bilmemki Türk kanı işte kim ne derse desin Ne Mutlu TÜRKÜM diyene bu kelimiyi bile yasaklayacaklar neredeyse halbuki can arkadaşımın kocası çok rahat ben kürdüm diyebiliyor ve yine benim can arkadaşlarım olarak kalabiliyor ama biz kimsenin yanında Türk desek ayrımcı oluyoruz bizlere ne yaptılar böyle yaaa

başımız sağolsunsenağlamasenağlama Benim abimde asker turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Başımız sağ olsun :çok üzgünüm:senağlamaAllahım sen sabır ihsan eylee:gitme:senağlama

ne diyeceğimi bilemiyorum inanın yazıp yazıp siliyorum.Sözlerin bittiği nokta,tüylerm diken diken oldu.ALLAH ım rahmet eylesin .Ailesine,sevdiklerine herkeze sabırlar versin.Rabbim mehmetçiklerimizin içinde sizin kardeşinizinde hayırlısıyla sağ salim teskerelerini alıp yuvalarına evlerine dönmelerini nasip etsin.Gerçekten çok üzüldüm.senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin içim yandı gerçekten:(Rabbim bütün askerlerimizi evlatlarımızı korusun.. keşke ıstanbul da olsam ve katılma imkanım olsa:(Ne diceğimi bilemiyorum...

başımız sağolsun. ne desem boş. Allah rahmetini esirgemez. mehmetçiğimiz. onlar hepimizin canı,kardeşi. yakınlarına sabırlar diliyorum. şu terör belası son bulsun artık. rabbim diğerlerini korusun. onların sayesinde hayatımıza devam edebiliyoruz.

Allah şehidimize rahmet eylesin, onu sevdiklerine şefaatçi kılsın...
Benim kardeşim de Şırnak cizrede ....
Biz mehmetçiğe mehmetçik Allah'a emanet....

Su an haberlerde gösteriyorlar. Tüylerim diken diken oldu..

Rabbim ailesine sabir versin..Basiniz sagolsun. Allahim tm ana kuzularini, mehmetcikleri korusun

Allah Rahmet Eylesin.. Ne denirki bu durumda :gitme:

Allah sabır versin..

Başımız sağolsun Rabbim ailesine sabır versin.

Dün haberlerde izlerken gözlerimden yaşlar süzüldü durdu içim yandı.Denizbarışın dediği gibi biz mehmetçiğe mehmetçik Allah a emanet.....

Off allahımm sen ailesine yakınlarına sabırlar ver çook zor....
Allahım sen bütün askelerimizi koru....

3-5 çapulcu ortada ne bir savaş ne de başka bir durum söz konusu değilken,gül gibi askerlerimizi şehit ediyorlar ya,allah onları kahretsin.....

başımız saolsun milletçe..çok üzüldüm duydugumda bu aksam haberlerde cenazesini gösterince tutamadım gözyaşlarımı..ne acı imtihan..Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın..

Back
X