• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önyargı

qothic_angel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
5
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.
Benim bir sorunum var; annem en yakın arkadaşıma önyargılı davranıyor.(Sebebi 2mizin birlikte omasına sıcak bakmaması yada ben öyle sanıyorum.) Bu önyargıyı kırmak için ne yapmalıyım ya da arkadaşım ve arkadaşımın ailesi ne yapmalı?Yardımlarınız için teşekkürler.

erkek arkadaşınmı kız arkadaşınmı?
birlikte dediğine göre erkek arkadaşın??

Evet erkek arkadaşım ve bir önceki cevap yazan üyemiz lafını ağzıma almamı istemiyor.Bana bir şey yapmasından korkuyor, annelik içgüdüsü sanırım.Bu normal değil diyor bu ilişki olamaz diyor.Çünkü birimiz kız birimiz erkeğiz uffff depresyondayım.Ve eğer ondn ayrılmayı dşnrsem (çocuk hasta fazla ömrü de yok) komya falan girer aşığız çok seviyoruz napalım.Lütfen yardım edin annemin şu önyargıyı kaldırmasına :(

Evet erkek arkadaşım ve bir önceki cevap yazan üyemiz lafını ağzıma almamı istemiyor.Bana bir şey yapmasından korkuyor, annelik içgüdüsü sanırım.Bu normal değil diyor bu ilişki olamaz diyor.Çünkü birimiz kız birimiz erkeğiz uffff depresyondayım.Ve eğer ondn ayrılmayı dşnrsem (çocuk hasta fazla ömrü de yok) komya falan girer aşığız çok seviyoruz napalım.Lütfen yardım edin annemin şu önyargıyı kaldırmasına :(

:uhm::uhm:bişey anladıysam arap olayım

cocuk olcekmı!..
keşke daha ayrıntılı yazsaydın belkı annen haklı cıkar..
evt fazla ömrü olmadıgnı blyrm.sz bu önyargıyı kaldırmama yardım edın sadece bunu ıstıyorum annemı savunmayın lütfen depresyona gırıcem lütfen yardm edınn.sdec önyargıyı kaldırmama yardm ednn yokmu çözmü

Back
X