hepinize merhaba öncelikle bundan 2 hafta önce bir erkek cıktı karsıma hakıkaten baya bi hoşlandım böle duygular yaşamayalı 1 sene olmustu herneyse arkadasımın arkadası olan bu insanı ben faceden buldum ekledım ki hayatımda hiç yapmadıgım birşeydir.bi kac gün konustuk arkadaşca daha sonra muhabbetın rengi tabı kaydı diğer tarafa ama sürekli ben ilgilenıyorum onunla o bana bir adım atıyorsa ben ona 10 adım yoruldum fakat kafaya koydum ya elde edicem.kendısı evt cok yakısıklı ve cok zengın ve sanırım bunun havası var üzerinde.bana sürekli ben ilgi isterım ilgi isterım ben buna sürekli msj atıyorum o bana cok sonra dönüyor ben cnm cicim diyorum ondan tık yok ama hoşlandıgı da belli yanı ki denemeye karar verdık söledı bana senı tanımak istiyorum artık gercekten die.ikimizde bursada yasıyoruz fakat bu tatile istanbula gitti ve suan hala ıstanbulda carsamba gelıcek ve carsamba günü buluscaz fakat şöle bişe oldu kızlar işte bundan dolayıda kafam cok karıısk dün facede fotograf yüklemiş bir kızla beraber yanyana hatta profıl fotosu yapmıs o fotoyu bende sordum sonucta suan aramızda belli bişe yok ama yınede kıskandım yanı eger biz bişeye başlıcaksak bu nedir hele de profıl fotosu yapacak kadar o da cok eski bi arkadasım dedı beraber büyüydük dedı ve fotografa annesı olmamasına ragmen onu etıketlemıs sırf annesı görsün dıe annesıde aynen şu yorumu yapmıs aa cnm oglum yanındakı x isim vermek istemıyorum o degılmı cok güzel çıkmıssınız dıe ve şöle bi durum var kız da profılde aynı fotoyu koymus ne kadar iyi niyetli düşünebılırım kı.bana telefon verıo kesınlıkle bikere bıle aramadı ben msj atıyorum ondan sora cvp verırse o da 1 saat sonra cvp verıo ve hakkaten cok sıkıldım bu durumdan zaten bu fotograf olayında başlamadan bitirdi acaba ne yapmalıyım gercekten bunlar dogrumu ben mi fesat düşünüyorum??