• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öönerilerinize ihtiyacım var kızlar - Ankara'da ev derdi.-

Lusi

O zaman dans 🕺
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Ekim 2010
13.876
38.106
798

burda yazılanlar gibi şükür bir dert değil. yaza düğünüm var epey de vaktim var aslında ama evim olsun yavaş yavaş eşyamı alayım döşeyim stresimi azaltayım istiyorum.

2-3 yıldır ankaradayım bilmiyorum ankaranın nerelerinden bakayım hangi semtler iyidir, nasıl bi ev tercih etmeliyim site olsun ama uzak mı olsun yoksa merkezde normal eski evlerden mi olsun bahçeliyi düşündüm bi ara ama çok eski evler. ne yönde karar vermeliyim ankaranın yerlisi olanlardan öneri bekliyorum. yaza doğru emlak piyasası yükseliyor deniyor hemen mi almalıyım bekleyim mi?

bütçemiz maksimum 400 bin bu arada.

önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler:26:

hayırlı olsun şimdiden canım.eğer site olsun diosan genelde siteler merkezden uzak oluyor.ama arabanız varsa bence merkezde oturmanıza gerek yok.madem ev alıcaksınız yeni evlerden tercih edin.eski evlerin tamiratı işi bitmiyor bence.orandaki evlere bakabilirsiniz.yıldız tarafına.ama site olsun derseniz çok var .

hayırlı olsun şimdiden canım.eğer site olsun diosan genelde siteler merkezden uzak oluyor.ama arabanız varsa bence merkezde oturmanıza gerek yok.madem ev alıcaksınız yeni evlerden tercih edin.eski evlerin tamiratı işi bitmiyor bence.orandaki evlere bakabilirsiniz.yıldız tarafına.ama site olsun derseniz çok var .

teşekkür ederim öncelikle.:16:
arabamız var iş yerinin servis sıkıntısı da yok. oran çok pahalı ya ankara pahalı oran daha da kat kat pahalı. merkezde olursa çıkar gezersin bakkalın marketin cafen yakın olur yollarda vaktin geçmez diyorum bir de sessizlik sukunet de iyidir ev güzel olsun ferah olsun diyorum.
çok kararsızım işin açığı :ssz:

Son düzenleme:
Tatlım gayet güzel bir eve yetecek paranız var. ben site ile uğraşmazdım, şehir dışında oluyorlar genelde çünkü. ben villa tipi müstakl bişey alırdım o paraya yada merkeze yakın güzel geniş 0 bir ev alırdım.. semt önerisi yapamıycam bilmiyorum ankarayı...
Allah tadını aldırsın, çok mutlu oluyorum ev alan oldumu nedense ben almışım gibi, parada iyi. güle güle alıp oturum İnşallah

teşekkür ederim öncelikle.:16:
arabamız var iş yerinin servis sıkıntısı da yok. oran çok pahalı ya ankara pahalı oran daha da kat kat pahalı. merkezde olursa çıkar gezersin bakkalın marketin cafen yakın olur yollarda vaktin geçmez diyorum bir de sessizlik sukunet de iyidir ev güzel olsun ferah olsun diyorum.
çok kararsızım işin açığı :ssz:

ben canlı yer severim, hiç sessiz sakin yer sevmiyorum. senin tarzına bakıyr bu tabi

villa tarzı da düşündüm ama ısınması zor olur dünyanın yakıtını harcarsınız ısınamazsınız diyorlar ankara soğuk oluyor malum.

Canım öncelikle hayırlı olsun. Ankaradan yaşiyorsun madem mutlaka adını duymuşsundur Antaresin. Hemen yanına muhteşem evler yapıldı çok katlı. Hem merkez hem heryere çok yakın. Naif insanların olduğu bir yer. Hemen arkasına hastane yapılıyor. Hem evinin değeri artar. Hemde mis gibi evin olur:-D

Gölbaşı'nda havuzlu villalar var. 250 binden 1 milyona kadar bütçenize göre seçebileceğiniz çok hoş villalar var. Ama şehir merkezine epey uzak. Gölbaşı ulaşımı sıkıntılı.
Çankaya'dan Kurtuluş ya da Cebeci semtine bakın mutlaka. Hem Ulus'a, hem Kızılay'a, hem Tunalı'ya yakın. Her yere ulaşım oralardan daha kolay. Bir de Çankaya/Çukurambar civarı da iyi.

400 bin gibi bir bütçe ankara için hemen hemen istediginiz her yerde ev alabileceginiz anlamına gelir. merkeze çok uzak olmayacak şekilde batıkent taraflarında yeni yapılmış siteler var, veya dikmen de yeni yapılmış siteler var. merkeze de kendi arabanızla 15 20 dk gibi bir sürede ulaşabilirsiniz. şimdiden güle güle oturun inşallah :34:

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
gölbaşı tarafını da düşünebilirim araştırayım. eskişehir yolu semtlerine bakayım dedim oralarda çok pahalı ya güzel evler de var yeni evler cidden pahalıymış eski evler bile pahalı ankara çok aşırı pahalı bi yermiş :18:

[sıze=3]

burda yazılanlar gibi şükür bir dert değil. Yaza düğünüm var epey de vaktim var aslında ama evim olsun yavaş yavaş eşyamı alayım döşeyim stresimi azaltayım istiyorum.

2-3 yıldır ankaradayım bilmiyorum ankaranın nerelerinden bakayım hangi semtler iyidir, nasıl bi ev tercih etmeliyim site olsun ama uzak mı olsun yoksa merkezde normal eski evlerden mi olsun bahçeliyi düşündüm bi ara ama çok eski evler. Ne yönde karar vermeliyim ankaranın yerlisi olanlardan öneri bekliyorum. Yaza doğru emlak piyasası yükseliyor deniyor hemen mi almalıyım bekleyim mi?

Bütçemiz maksimum 400 bin bu arada.

[/sıze]
elvankent,sincan eryaman tarafında sitede çok güzel evler var istersen değerlendirebilirsin
hatta sincandan 150-160 bin liraya süper evler alabilirsin
ben elvankentteyim çok memnunum

Canım hayat standartın da çok önemli. Yani ilerde yaşamak istediğin yerler nasıl yerler, çocukların nerede büyüsün istersin bunları da düşün. Hele artık çocukları okula yazdırırken artık adres önem arzediyor. Şu an hangi semttesin? Memnun musun? Eşin neye sıcak bakıyor? İş arkadaşlarınız nerelerde oturuyor? Bunları da düşün.

Merkez istiyorsan seyranbağları, esat kolej, kurtuluş taraflarına bakabilirsin. Bu semtlerde yeni evlerde var. Kızılay ve tunalıya yürüme mesafesinde ayrıca :)

Turan Güneş ya da Çukurambar, Çiğdem taraflarından bakabilirsiniz. Hem şehir merkezinde hem de güzel ve yeni evler var. Evi satın alacağınız için bence komşu da çok önemli. Onu da muhakkak araştırın.

Benim 400 binlik bütcem olsa yıldız oran taraflarına bakarım ama site ici villa dubleks vs bakıyorsan eryaman batıkent taraflarını öneririm

işyerin nerdeyse evini dibinden al. arabam var falan deme o trafikte o kadar yoruluyorsunki bütün enerjini alıyor.

burda yazılanlar gibi şükür bir dert değil. yaza düğünüm var epey de vaktim var aslında ama evim olsun yavaş yavaş eşyamı alayım döşeyim stresimi azaltayım istiyorum.

2-3 yıldır ankaradayım bilmiyorum ankaranın nerelerinden bakayım hangi semtler iyidir, nasıl bi ev tercih etmeliyim site olsun ama uzak mı olsun yoksa merkezde normal eski evlerden mi olsun bahçeliyi düşündüm bi ara ama çok eski evler. ne yönde karar vermeliyim ankaranın yerlisi olanlardan öneri bekliyorum. yaza doğru emlak piyasası yükseliyor deniyor hemen mi almalıyım bekleyim mi?

bütçemiz maksimum 400 bin bu arada.

Bahcelievler dedigine gore merkez olsun istiosun. Ben bahceli 7.cadde de 5 yil yasadim. Orda evler eski pek tavsiye etmem. Ama cukurambar tarafi gayet guzel ve elit orayi tavsiye ederim hemde merkez heryere yakin.

kesinlikle evimle işim karşı karşıya, çocuğumu kendim büyüttüm. yorgunluk falan kalmadı :1::1:

Bizim kurum da yeni semt değiştirdi ev alanlar hep yakınlardan aldılar adamlar öğle tatilinde eve gidip geliyolar valla süper bi duygu :D

Back
X