• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öönerilerinize ihtiyacım var kızlar - Ankara'da ev derdi.-

Bizim kurum da yeni semt değiştirdi ev alanlar hep yakınlardan aldılar adamlar öğle tatilinde eve gidip geliyolar valla süper bi duygu :D

öğlen eve gidip bebeğinle oynayıp, millet servis beklerken akşam yemeğini bitirmek gibiside yok. çok şımarığım demi. ama 4 yıl çektim o yolları hakkettim zannımca :21:

Ayırdığın bütçeye uygun ankara yenimahalle ümitköyde de lüks yapı yeni 140 m2 civarında daireler bulabilirsin ulaşımı kolay şehrin dışında olmasına karşın üstelik çok gözde bir yer

selamlar güzel dilekleriniz yorumlarnız için teşekkür ederim.

batıkent tarafında 400bin e güzel ideal evler var ama herkes eskişehir yolu diyor başka bir şey demiyor. esk. yolu taraflarına bakmaya başladım artık. aslında cebeci bahçeli evler hoş güzel geliyor ama çok eski binalar ve küçük. ankara değişik biraz uzaklaştıkça evler güzelleşiyor ve fiyatları artıyor :ssz:

Eskişehir ve istanbul yoku taraflarının akşam ve sabah trafiği berbattır. Kırkkonakları duydun mu hiç bilmiyorum ama orda 600m2 dubleks apartman daireleri de var ve kırkkonaklar çankayanın gözbebeği olmaya başladı. Trafik skıntısı da yok. Tunalı hilmiye de çok yakın.

Back
X