- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
yelkemm çoook teşekkür ederim inşallah dediğin gibidirmmafoldumben pazartesi konntorolüm var inşallah bişey olmamıştır(((geçmiş olsun sanada
cnm bşy olmas ama dikat etttttt saglam burun darbe alınca ymuluyo..ki daha yeni amlyt olmuşsunn ..
benim 10 aylık oldu hala kucagıma çocuk alamam seversemde acaip dikatli severim..dikat şart vallaaa..
burnumda bugün bi şişlik var anneme farkettin mi dedim evet dedi o da farketmişşmafoldumben nasıl korkuyorum anlatamaam:a015: diyelim ki zarar gördü ben revizyon için 1 yıl bekleyecekmiyim yoksa hemen müdahale edecekler mi?:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım. İnşallah bir sorun yoktur. bildiğim kadarıyla revizyon için 9 ay bekleniyor
burnumda bugün bi şişlik var anneme farkettin mi dedim evet dedi o da farketmişşmafoldumben nasıl korkuyorum anlatamaam:a015: diyelim ki zarar gördü ben revizyon için 1 yıl bekleyecekmiyim yoksa hemen müdahale edecekler mi?:çok üzgünüm:
aynı şeyleri yaşadım 20 gün sonra kızım çarptı 15 gün sonra nefes alamadığımı fark ettim şimdide revizyon ameliyatımı yeni oldum.1 1.5 yıl sonra revizyon ameliyatını yaparlar doktoruna mutlaka söyle canım.ilk 3 ay çok önemli dikkat et canımohaoldumsmile
içini ferah tut,bence bişey olmadı,sonuçta ameliyat oluyorsun,emanet değil ya Canım bu hemen yamulsun:)?
Ama tabi daha da rahatlamak için doktorunla görüş.
geçmiş olsun ama bence ameliyatlı olanlar küçük çocuklarla pek samimi olmasa daha iyi bebekler tokatlamaya meraklıdır (= ben köpeğime bile yaklaşmamıştım sırf bu yüzden hergün öperdim onu kaçkere azcık fedakarlık burun kkaynama süreci var benim 8 ay doldu ona rağmenn gene dikkatliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?