ooof:(( lütfen yardım edin:(((

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
17 gün önce ameliyat oldum şuan dikişlerim bile alındı.dün 2 yaşındaki kuzenime sarıldım onu severken birdenbire eliyle burnuma bir dokundu!burun ucum resmen kalkıp indi!:sinifsinif: birde bugün aynaya bakarken burnumu aynaya çarptım(artık nasıl başarabildiysem!) ve biiraz sağa doğru eğildi(hafiff bi şekilde hani elinizle oynatırsınız ya):sinifsinif: şuan görünür de birşey yok annemde gayet güzel durduğunu söylüyor.eğer hasar görmüş olsaydı hemen belli olur muydu?n'olur yardım edinmafoldumben

canım korkulcak bişi olduğunu sanmıyorum burnun daha çok yeni olduğundan her şeye duyarlı işte..ben de çok çarptım çok şükür bişey olmadı ama yine de dikkat et tabiboshayallersmile..benimki de 1 aylık daha ..bu konuda çok daha tecrübeli olanlar var burda,eminim yardımcı olucaklardıryerimseniben

yelkemm çoook teşekkür ederim inşallah dediğin gibidirmmafoldumben pazartesi konntorolüm var inşallah bişey olmamıştır(((geçmiş olsun sanada

bir şey olmaz korkma ama yinede dikkat et yeni daha..içinde şüphe kaldıysa doktorundan randevu al baksın bi daha için rahatlasın :))

sedefim çoook teşekkür ederim çook saol rahatladım sayennizdeopuyorumnanaktan ama içimde şüphe var.şimdi doktoruma söylesem ilerde bişey olduğu zaman bu duruma mal edebilir belki de :sm_confused: sonuçta koruyamadın der falan senin başına geldi mi böyle birşey?darbe aldın mı yani?:uhm:

ben değilde arkadasım yegeniyle oynuyordu oyuncak attı burnuna :)) 1 aylıktı arkadasımın burnu aynanın başından ayrılmıyordu gidip gelip bakıyordu burnuyla oynuyordu :)) aynen senin gibi panik yaptı gitti doktoruna bir şey yok gayet ii durumda ama dikkat et daha çok yeni birde onun burnuna ,ekstra kemik duvarına parça eklendi ( plastik bir şeymiş ) yamuktu içten duvarı burnunun en az 1 yıl alıyor oturması burnunun tam olarak demiş.ve dediğinn gibi sana mal ediyolar özel sonuçta parasıda özel

cnm bşy olmas ama dikat etttttt saglam burun darbe alınca ymuluyo..ki daha yeni amlyt olmuşsunn ..
benim 10 aylık oldu hala kucagıma çocuk alamam seversemde acaip dikatli severim..dikat şart vallaaa..

cnm bşy olmas ama dikat etttttt saglam burun darbe alınca ymuluyo..ki daha yeni amlyt olmuşsunn ..
benim 10 aylık oldu hala kucagıma çocuk alamam seversemde acaip dikatli severim..dikat şart vallaaa..

burnumda bugün bi şişlik var anneme farkettin mi dedim evet dedi o da farketmişşmafoldumben nasıl korkuyorum anlatamaam:a015: diyelim ki zarar gördü ben revizyon için 1 yıl bekleyecekmiyim yoksa hemen müdahale edecekler mi?:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım. İnşallah bir sorun yoktur. bildiğim kadarıyla revizyon için 9 ay bekleniyor

geçmiş olsun ama bence ameliyatlı olanlar küçük çocuklarla pek samimi olmasa daha iyi bebekler tokatlamaya meraklıdır (= ben köpeğime bile yaklaşmamıştım sırf bu yüzden hergün öperdim onu kaçkere azcık fedakarlık burun kkaynama süreci var benim 8 ay doldu ona rağmenn gene dikkatliyim

aslında hayatta böyle bi hata yapmazdım çünkü burun bu yüzün tam ortasında her an birşey olabilir ama kuzenim tuvaletini yapamıyordu(kabız olmuştu)ve daha çok küçük 2 yaşına yeni girdi öyle yüzü kızara kızara sessiz sessiiz ağlayınca o kadar üzüldümki sarıldm ona ağlama kuşum ağlama geççicek gel senle parka gidelim falan derken elini aniden bir kaldırdı yukarı doğru!vallahi hiç bozuntuya vermedim ama 3 ay ömrümün kaldığını söyleseler daha az üzülürdüm o kadar içim yandı:a015: şimdi gidip gelip aynaya bakıyorum dün şişti zaten:sinifsinif: bakınca da ucu düşmüş gibi geliyo sanki daha mı kalkıktı bana mı öyle geliyo falan diye düşünüyorumsenağlama

içini ferah tut,bence bişey olmadı,sonuçta ameliyat oluyorsun,emanet değil ya Canım bu hemen yamulsun:)?
Ama tabi daha da rahatlamak için doktorunla görüş.

aynı şeyleri yaşadım 20 gün sonra kızım çarptı 15 gün sonra nefes alamadığımı fark ettim şimdide revizyon ameliyatımı yeni oldum.1 1.5 yıl sonra revizyon ameliyatını yaparlar doktoruna mutlaka söyle canım.ilk 3 ay çok önemli dikkat et canımohaoldumsmile

nasıl yani kızın çarptıktan sonra mı nefes alamadın? revizyona para ödedin mi peki? aynı doktor yaptı değil mi? bilmiyorumkismile yaa doktoruma söylemek istiyorum ama birşey olmadıysa da ileride sorun çıktığında bana mal etmesinden korkuyorumeyvahedigeldismile o zaman kendimi suçlu hissederimmafoldumben mafoldumben

sorma valla eller sürekli uçuşuyookaydirigubbakcemile3 o kadar korunuyodm başıma gelene bak:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…