• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ooof offf kızlar bana fikir verin :(

bence kaynana,oğlunun işsizliğinden dolayı bu işin olmayacağını düşündüğünden masrafa girmek istememiş herhalde:31:

en çok bu yorumu beğendim.......kendi oğullarına güvenleri olmayabilir.......oğlu uğraşmıyor kendi niye uğraşsın ki.....çalışmak istemiyorsa sen yorulursun

4 ay önce sözlendik kayınvalidem sözden önce bana çok iyiydi çok kibar bi kadındı ama söz günü beni tamamen hayal kırıklıgına ugrattılar sanki oğullarının sözüne değilde başkasının sözüne gelir gibi gelmişlerdi bana hiç birşey alınmadı yapılmadı. sözlümle aldıgımız gümüş yüzükleri kurdela bile takmadan getirip tekrar bana taktı sonrada bi köşeye geçip oturdu. gözüm onun altınında vs getırcegı hedıyelerde değil ama benımle bırlıkte sozlenen arkdaslarımı goruyorum kayınvalıdelerı hedıyelere boguyor benımkı bıze gelmekten aciz gecen iki lif getırmıs sozun arkdasından . arkdaslarımn kayınvalıdelerı bu kadar heveslı olunca bende eksıgım ne acaba dıye dusunmeye baslıyorum ıster ıstemez bıde ustune solum bız sozlendıgımızden beri işssiz ailem ha bişre bunu soyleyıp duruyor bende rahatsız olmaya basladım artık fırsatı varken işe girmiyor çünkü kime nasıl davranacagımı ne hissedecegimi şaştım :(

Altın hediye mediye geçelim bunları..
Ama hal ve hareketler, tavırlar verilen değeri gösterir.

Değer vermiyorlar demek ki sana.

aklısınz hepınız kv demıorum ona zaten yabancı bı kadın bılmezden geldıgınede emınım ama annmlerın knsması lazım bnm ortaya atılmmda dgru degil :( bnmde çok agırıma gitti aılem onay vermıyo degıl ama ısszlıgını sorun edıp basıma kalkıolar e etrafta gorunce hakszda degıller goruyorum ama sure ver dıyenlerr oluyo bı yıl kadar nısanlı kal anla dıyen var mutszm kafam karısık pişman olmakta ıstemıorum :( :43:

gümüş yüzük nedir yaaaa?
madem sözlün işsiz neden acele ettiniz sözlenmekte canım?
yaşlarınız kaç?
kv istemiyor muydu seni?
keşke sözlün işe girseydi de öyle sözlenseydiniz
en azından sözlün yapardı bazı isteklerini
bu arada bende ailenin yerinde olsam söylenirdim...

sozlenırken muhasebecıydı bn 20 o 23unde sonra aksılık cıktı ısten ayrıldı bırdahada duzen tutmadı

çok özür dileyerek merak ediyorum. siz tanıştığınızda işi var mıydı?
yoksa sözlendiğimizden beri işsiz demişsin. sonradan mı oldu? ben bu cümleden sonradan işsiz kaldı diye anladım. ama bir erkeğin işsiz olması kabul edilebilir bir şey değil. kvalidenin sorunlarınlardan önce bu sorunu halletmeniz lazım. hem de kalıcı bir şekilde..

cabalıyo ama rahatı arıyo sımdıde tutturmus playstatıon dukknı accam dıe :/

Örf Adet Bilmiyor Diye Bişiy Yok Her Adetlerde Yüzüğe Kurdela Takılır!!:19:

Birde Gümüş Yüzük Kısmına Sinir Oldum Çok Acizler Belli İyi Düşün Doğru Karar Ver

Sözlünde de İş Yok Çalışmayı Sevmeyen Erkek Beş Para Etmez Söyleyim:20:

ıste sevnce ınsan gormek ıstemıyor duzelırmı dıye umut edıyorum :(

canım kayınvalidenin maddi durumu nasıl bilmem ama benim de öyle oldu sayılır. çünkü eşim kredi çekmiş tek taşı onunla almıştı. yani şuan borçlarını ödüyoruz. sözlün işsiz olduğu için de bu da normal.. o zaman söz kesmeyi düşünmeseydiniz.. işe girmesini bekleseydiniz.

önemli olan sizin birlikteliğinizin adının ailelere duyurmaktır. hediyeler vs gerek yok.. alsalar belki onların zevkleri sana uymayacak mecburi kullanmak zorunluluğu hissedeceksin. ki böyle olanlar da var.. bunlar bir kenara ben kesinlikle hediye alsın falan diye düşünmem. bunun nişanı var düğünü var..
ben nişan kıyafetini de çok cuzri bir fiyata aldım. nişanda kolye yüzük taktılar. üstelik erkek tarafının adetlerinde nişanda birşey takılmıyordu. sadece bizimkiler taktı. düğünde de kolyeyi kendim almıştım..

bence ailene bakma sen.. sen sözlünü seviyorsan böyle şeylere takılma. önemseme.. önemli olan seni seviyor mu değer veriyor mu? değer vermek aldıklarıyla belli olmuyor.

eşim beni seviyor,anlıyor önemli olan bu diyorum. bizim de borçlarımız var ama önemli olan yoklukta birbirimizi sevmek,anlamak...
yoksa zenginlikte ve alım satımda sevmenin nedeni belli olmuyor.
umarıum ılerde bzde szn gbı oluruz :( sevıyorum dıyo ayrılık lafına tahammul edemıo ama bıolemıorm :(

Tatlim eger tavirlari farkliysa bilemem ama bizim burda sozde hediye alinip verilmez. Sadece yuzuk alinir ama aizin onceden aldığınız Gümüşler gibi diil
Hos bi tek tas falan. Misal istenir kiz sonra verilir kp yüzüğü takar el opusulur biter. O hediyeler falan hep nisanda olur. Belki boledir adetleri. Ama dediğim gibi baska tavirlari da varsa bilmiyorum. ..

Ayrica benim nisanlimda işsiz kaldi şimdi. Bazi isleri oda geri çeviriyor. İşsiz die onu istemediği bir işte calismaya zorlayamamki. Ama bu onun bes para etmez tembel biri oldugunuda gostermezz...

Son düzenleme:
Hiç Kimse Düzelmez, Kuru Sevgi de Yetmez :19: Aklını Kullan Duygularını Değil Yoksa Sürünürsün

Back
X