• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ooofff offf :((((( çok mu zevksizim?

ben parçaları pek beğenmedim.ama alacaksan botlarla lacivert hırkayı kullan.hepsi kahve tonlarında olmaz.bir de genelde çok spor giyinmiyorsan bu botu düşünmeseydin keşke.öğretmenim okulda giycem demişsin.bu bot daha çok kot pantolonlarla veya spor bir taytla falan olabilir.okulda giyilecek kıyafetlerle olacak bir bot değil

Şekerim sana ulaşamıyorum..bana ulaşsana..tunikler güzel,pantolon güzel,bot güzel ama kumaş pantolondan ziyade kotla güzel olur.kumaş pantolon olacaksa kalsik siyah bir bot olmalı.

tatlım sanırım telefon yeniden bozuldu.aramaları duymuyorum
yok ya ben hepsini iade edicem :(

canım peki ben kapıda ödicektim siparişi veridm şu an iptal etme şansım var mı? ya da gelince ödeme yapmadan geri gönderebilir miyim? hiç açmadan?
bır kere bılınen bır sıteden tablet aldım kapıda odemelı olarak tablet hıc acılmadan bozuk cıktı gerı ıade formu doldurttular doldurdum aradan 21 gun gectı parayı gondermedıler bu arada tabletı ben kargoyla gonderdım bır 20 gun daha gectı gelen gıden yok yattı yanı paranın ustune sıte . bende ıntıkamımı aldım kapıda odemelı olarak 5 tablet daha aldım kargocu geldı burada oyle bırı yok dıye gerı gonderdım :52::52::52::52:​daha alıpta elıne ulasmadıysa sepetınden ıptal edebılırsın tabı kargoya verılmemısse ama odemenı yapmadıgın ıcın alma paketı gelırse

bır kere bılınen bır sıteden tablet aldım kapıda odemelı olarak tablet hıc acılmadan bozuk cıktı gerı ıade formu doldurttular doldurdum aradan 21 gun gectı parayı gondermedıler bu arada tabletı ben kargoyla gonderdım bır 20 gun daha gectı gelen gıden yok yattı yanı paranın ustune sıte . bende ıntıkamımı aldım kapıda odemelı olarak 5 tablet daha aldım kargocu geldı burada oyle bırı yok dıye gerı gonderdım :52::52::52::52:​daha alıpta elıne ulasmadıysa sepetınden ıptal edebılırsın tabı kargoya verılmemısse ama odemenı yapmadıgın ıcın alma paketı gelırse

canım sepetimden iptal edemiyorum :(( çünkü siparişi verdim tedarik ediliyor diyor :(((

aynen ya ne olacak bizim bu halimizi :27: bu aralar ne görsem beğeniyorum birde çalışmıyorum şuanda iş kadını falan:18: olsam düşünemiyorum kendimi
canım senede bır bot alıyorum platformlar normal ayakkabı gıbı degıl bılıyorsun 100 yada uzerı oluyor ama ıkı sene gıy yanı yoksa adam paramı yetıstırebılır hele bu zamanda

Bence güzel neden iade edeceksin,fiatları yüksek değilse iade etme,gelsin bir dene..yine iade edersin,zaten parayı ödemeden geri gönderemezsin.içindeki iade belgesini doldur.iade belgesine yatırılacak iade için kart no iban nosunu yazıyorsun...müşteri hizmetlerinden iletişime geç önce...internetten ayakkabı alma,hele biklinmedik marka hiç alma,sorun çıkar..onu iade edersin iban no verirsin iade belgesine yazarsın karşı ödemeli gönderirsin..sorun çıkmaz..

Son düzenleme:
canım sepetimden iptal edemiyorum :(( çünkü siparişi verdim tedarik ediliyor diyor :(((
444 4 895 i ara canım,orda sekreter şuna buna basın diyecek bas,deki iptal etmek istiyorum adını isteyecekler vericeksin neden iptal diyecekler vazgeçtim diyeceksin iptal olucak:34:

Son düzenleme:
Back
X