ooooofffff ooooofffff patlama üzereyim. ....

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.336
5.034
38
Merhaba arkadaşlar yine bir sıkıntı ile karşınızdayim benim derdim eşim ile kayunvalidem arasındaki anlaşmazlık ne zaman kayinvalidem bize gelse huzurunuzda kalmıyor sürekli anne oğul tartisiyolar arada kalıyorum sürekli eşime annene öyle deme böyle yapma kayinvalidemide sürekli yatistirmaya çalışmaktan bıktım her akşam eşim işten gelince yine tartisacaklar diye ödül kopuyor kayinvalidem her ay bize geliyor ve bir ay kalıyo yani kisacasi bir ay kendi evinde bir ay bizde ve bu kadar uzun süre bu huzursuz ortama katlanmak çok zor artık bende patlama üzereyim sizce ne yapabilirim?

Kv gelmek zorunda mi? Gelmesin bir şekilde engellenebilir bu. Benim dedigim kv dusmanligi da degil ama esinizi evinden kovamayacagimiza gore kvnizin gelmemesi daha dogru olur. Diger ay gelmek istediginde bir bahane bulup söylesin esiniz. Yada taşının birseyler yapin

Kavga edecekseniz neden geliyor annen diyebilirsiniz, belki düşünmeye başlar eşiniz, müzakareci gibi davranmayın bari, bu kadar gürültüyü kaldıramıyorum diye başka bir odaya kaçın. Yılın 6 ayı neden tartışma çekeceksiniz ki kendi evinizde?

Nasıl geldiyse öyle gider. Benim sözlümün ailesinde her saniye birbirleriyle tartısma var. 1 dakikaları tartışmasız geçmiyor ve ben cok geriliyorum. O kadar geriliyorumki agzım yüzum falan yamuluyo onlar tartışirken. Her saniye diken üstü. Pek yapılacak bir sey yok sanırım.

Kayınvalidenize esinizede rahatsız oldugunuzu söylerseniz belki daha dikkatli davranırlar?Genelde nelerden tartısıyorlar ki

1 ay sızde 1 ay kendı evınde nıye kalıyor?

Bırak tartıssınlar..sanane..
Anne oğulun arasına gırme..iletişim sekıllerı böyle demekkı..
Ne ayrı kalabılıyorlar..ne tartısmadan durabılıyorlar..ilginç bi ikili

Kv gelmek zorunda mi? Gelmesin bir şekilde engellenebilir bu. Benim dedigim kv dusmanligi da degil ama esinizi evinden kovamayacagimiza gore kvnizin gelmemesi daha dogru olur. Diger ay gelmek istediginde bir bahane bulup söylesin esiniz. Yada taşının birseyler yapin
Haklısınız ama kayinvalidemin tek çocuğu eşim kocası vefat etmiş yalnız yaşıyo çocuk olduktan sonra bu kadar çok kalıyo torunu çok özlüyorum diye bende kiyamiyorum ama artık bıçak kemiğe dayandı

1 ay sızde 1 ay kendı evınde nıye kalıyor?

Bırak tartıssınlar..sanane..
Anne oğulun arasına gırme..iletişim sekıllerı böyle demekkı..
Ne ayrı kalabılıyorlar..ne tartısmadan durabılıyorlar..ilginç bi ikili
Okadar ilginç ki böyle bi anne evlat ilişkisi görmedim ben

Tamam torunu ozler gelir istedıgı kadar kalsın ama insan edebiyle otursun sorunsuz gelsin demi ama. Eşinle konuş.bidaha tartıstıklarında basbasa bırak durma yanlarında ne derlerse desinler birbirlerine sen cocugunu al odadan cık anlarlar herhalde

Okadar ilginç ki böyle bi anne evlat ilişkisi görmedim ben
Benım eşimde sureklı annesıyle tartısır..laf sokar..
Ama dip dibe de yasamaz onunla..
Tak kulagına kulaklığını,al eline dergını kıtabını..
Yada bı ugrasın varsa onunla ilgılen..
Acık acık belli et onların bu halınden daraldıgını..kendını köşeye cek..hıc ılgılenme kimseyle

Merhaba arkadaşlar yine bir sıkıntı ile karşınızdayim benim derdim eşim ile kayunvalidem arasındaki anlaşmazlık ne zaman kayinvalidem bize gelse huzurunuzda kalmıyor sürekli anne oğul tartisiyolar arada kalıyorum sürekli eşime annene öyle deme böyle yapma kayinvalidemide sürekli yatistirmaya çalışmaktan bıktım her akşam eşim işten gelince yine tartisacaklar diye ödül kopuyor kayinvalidem her ay bize geliyor ve bir ay kalıyo yani kisacasi bir ay kendi evinde bir ay bizde ve bu kadar uzun süre bu huzursuz ortama katlanmak çok zor artık bende patlama üzereyim sizce ne yapabilirim?

canım neden tartışıyorlar?
yani belirli sebepler var mı?

canım neden tartışıyorlar?
yani belirli sebepler var mı?
Aslında eşim annesine karşı çok kinli çocukluğunda sanırım baskıcı bi anneymis eşimde sürekli eski konuları açarak kavga çıkarıyor yada tam tersi kayinvalidem eski konuları acıyor ve kavga çıkıyo yani ikiside hala bi geçişlerinde kurtulamiyolar onların geçmiş yaşantılarını dinlemekten bıktım zaten

X