Tüp Bebek Merkezleri Op. Doktor Mürüde Çakartaş Dağdelen

fadime kartal

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
11
4
51
Merhaba;
Kıbrıs, Doğuş hastahanesinden Mürüde hanımdan tedavi alan veya kendisi ile ilgili bilgisi olan varmı?
Teşekkürler

benim kardeşim türkiyede 3kez tüpbebek denemesi yaptı; 3üde olumsuz sonuçlanmıştı. Kıbrıs lefkoşede mürüde hanımle olmuştu. Ben korkuyorum ama eşim oğlan istiyor diye mürüde hanım ile cinsiyet seçimi için tedaviye başlamak istiyoruz. Fakat yaşım 42. Acaba sorun olur mu

28 şubat tedaviye başlıyoruz mürüde hanım ile. araştırmalarıma dayanarak gidiyoruz. Bahçecide denedik, olmadı. Mürüde hanım çok ilgili; inşallah sonucuda olumlu olur.

müride hanım tedavimizden bir yıl öncesine kadar bizimle hep iletişim içinde idi. Her zaman arayıp ilgilenmişti bizimle. kafamda tek bir soru işareti bırakmamıştı. bana da eşime de güven vermişti. bize bütün transfer ve konaklama olanaklarını sunup yeterince yardımcı olmuştu. başarı ile operasyonumuzu gerçekleştirmişti. 7 gün sonrasında ise gebeliğimin sonucunu öğreneceğiz. İNŞALLAH OLUMLU OLURRR

müride hanım tedavimizden bir yıl öncesine kadar bizimle hep iletişim içinde idi. Her zaman arayıp ilgilenmişti bizimle. kafamda tek bir soru işareti bırakmamıştı. bana da eşime de güven vermişti. bize bütün transfer ve konaklama olanaklarını sunup yeterince yardımcı olmuştu. başarı ile operasyonumuzu gerçekleştirmişti. 7 gün sonrasında ise gebeliğimin sonucunu öğreneceğiz. İNŞALLAH OLUMLU OLURRR
Teşekkür ederim cevabın için. Evet, bize karsı da çok sıcak kanlı bir doktor. Çok ısındım kendisine ama tedavide de aynı neticeyi almayı diliyorum. Çok heyecanlıyım
Sevgiler

3 gün sonra neticemi alacağım; çok heyecanlıyız. umarım pozitif olur allahım sen büyüksünn

X