- 22 Mayıs 2007
- 939
- 153
- 658
- 43
Busecim senin anlattığın emre bey bizim tanıdığımız emre bey gibi gelmedi bana, kendisi hastasıyla maksimum ilgilenen ve geçerken uğrayan hastaya bile saatlerce ameliyat hakkında bilgi veren bir insan , öyle ki ben kontrollerime gittiğimde ücretsiz danışma için gelen hastalarla bile bir saate yakın ilgilendiğine bir çok kez şahit oldum, uzatmaya gerek yok ama ikna olup olmamak farklı bir durum ama Emre bey gerçekten çok mütevazı , işini seven ve hastalarına bunu pozitif olarak yansıtan ve her şeyiyle güvenilebilecek bir doktor...senin görüştüğün doktor benim canım doktorum emre bey olamaz diye düşünüyorum...ki buradaki, diğer hastaları da bunu teyit edeceklerdir..
Son olarak bir şey daha eklemek istiyorum görüşmede beklediğim süre içinde şahit oldum birşey daha 22-23 yaşlarında bir sekteri var o da buraya üye takır takır cevaplar yazıyordu açıkcası her okuduğunuz şeye inanmayın arkadaşlar.. Ben kendi düşünce ve fikirlerimi yazdım kimse bu yazdıklarımla beni yargılamasın, o kadar bilgi edinmek ameliyat olmuş hastalardan fikir almak isteyenler var ki kimsenin kimseyi sömürmeye hakkı diye düşünüyorum...
Buseye katılıyorum serenades bende ücretsiz danışma için randevu aldım randevu saattim de ordaydım fakat ücretli bir hastasını görüşmeye almıştı,ben 1,5 saat bekledim görüşebilmek için evim uzak olmasaydı beklemez giderdim sinirlerim gerçekten bozuldu ve en sonuda daha ne kadar bekliyecem dedimde doktoru ancak öyle görebildim o kadar beklemiş olmam rağmen benimle yaptığı konuşma 10 dakika bile sürmedi gerçekten işinde iyi bir doktor olabilir ama değer yargıları nasıl açıkcası merak ettim birde bana çok bekletik siz bende biraz öyle oldu dedim bana falanca yerde hastalarım geliyor buraya siz beklemişsiniz çok gibi teleuzlarda bulundu aklımda iki doktor vardı ve emre bey ye gitmeden önce aklımda o vardı kendi elleriyle elledi kendini....
Son olarak bir şey daha eklemek istiyorum görüşmede beklediğim süre içinde şahit oldum birşey daha 22-23 yaşlarında bir sekteri var o da buraya üye takır takır cevaplar yazıyordu açıkcası her okuduğunuz şeye inanmayın arkadaşlar.. Ben kendi düşünce ve fikirlerimi yazdım kimse bu yazdıklarımla beni yargılamasın, o kadar bilgi edinmek ameliyat olmuş hastalardan fikir almak isteyenler var ki kimsenin kimseyi sömürmeye hakkı diye düşünüyorum...
emre bey zaten kendısıde bu siteyi yakından takip ettiğini belirtmişti..
ya arkadaşlar anlamıyorum.herkes fikrini sölemekte serbest deniliyor sizin benimsemediğiniz fikri sölenince bi ton laf ediliyor herkes kendi fikrini sölüyor.ayrıca arkadaşın ikinci ameliyatı olcağı için daha çok dikkat etmek zorunda ve herşeyi ince ince düşünmeli ve sadece fikrini sölemiş.sizin ameliyatlarınız güzel olmuş tuzunuz kuru die daha zor durumdaki insanlara saygı gösterin ya.iki kötü ameliyat geçirmiş biri için çok normal nie bu açıdan düşünemiyorsunuz analmıoyorum.emre ilhan size bunun tersini davranışta bulunmuş olabilir.tek taraflı bakmayın lütfen kendi başınıza böle bişey gelseydi sizde herşeye kuşkuyla bakardınız lütfen yaa empati yapın biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?