Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

KISLARRRR ameliyat olmuşunuz demeksüperr ya zate salı gunu geldiniz 2 gün sora cuppaaa ameliyat süper ne kadar bekleseniz okdar heyacan .. süper vallaa = ) en kısa sürede iyileşin ve görüşelim paylaşalım =) öpüyorum ciicimm..
ne demek gelirsen görüşürüz tabe ..
cabuk iyileşinde resiimleri koyun bakalım =)

Kızlar günaydın :)

Derya ve Sezen hoşgeldiniz. :) Çok geçmiş olsun. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle...

Aaa ne ara oldunuz ameliyatı..:) iyi çok sevindim valla..inşallah tam istediğiniz gibi olmuştur...resimlerinizi bekliyoruz artık...:)...şimdiden merak ettim...

merhaba arkadaslar ben basarısız 2 burun ameliyatından sonra emre beyle gorusmeye gıttım kardesımle brber ..gıtmemın nedenı burda yazılan guzel yazılar ve resımlerını gordugum guzel burunlardı.. gorusmede benı ıkna edemedı..nedenı kendısını pek samımı ve ınandırıcı bulmamamdı..bu fıkre nasıl kapıldıgımı sorarsanız...kendım ıcım gıtmeme ragmen gayet guzel bir burnu olan kardesıme bıle "sanada ıstersen burun ameliyatı yaparız demesı" bana oraya gelen ınsanlara kucuk rahatsız etmeyen kusurları olmasına ragmen ameliyat yapmaya calısan bırısı olarak gozuktu...ve benım kotu burnum hakkında konusurken gayet moral bozucu ve yıkıcı kelımeler kullanarak benı psikolojık bakımdan kotu hıssetmeme yol actı..daha sonra 2 dr a daha gıttım ve dıger ıkısı hıc bır zaman emre beyın kullandıgı sozlerı kullanmadı...son olarak sunu soylemek ıstıyorum emre bey gercekten iyi bır dr olabılır iyi burunlar yapabılır ama kesınlıkle ınandırıcı ve samımı degıl...

Kızlar hepinize teker teker tsk ederiz, burda pek nete gelemiyoruz, geri döndüğümüzde size herseyi daha detaylı anltırız... keninize cok iyi bakın :1hug:

Busecim senin anlattığın emre bey bizim tanıdığımız emre bey gibi gelmedi bana, kendisi hastasıyla maksimum ilgilenen ve geçerken uğrayan hastaya bile saatlerce ameliyat hakkında bilgi veren bir insan , öyle ki ben kontrollerime gittiğimde ücretsiz danışma için gelen hastalarla bile bir saate yakın ilgilendiğine bir çok kez şahit oldum, uzatmaya gerek yok ama ikna olup olmamak farklı bir durum ama Emre bey gerçekten çok mütevazı , işini seven ve hastalarına bunu pozitif olarak yansıtan ve her şeyiyle güvenilebilecek bir doktor...senin görüştüğün doktor benim canım doktorum emre bey olamaz diye düşünüyorum...ki buradaki, diğer hastaları da bunu teyit edeceklerdir..

ya buse bende taniyamadim o anlattigin doktor emre bey olamaz. bak ben de burnumdan hic memnun degilim ve o bana dediki o kadar abartma ya cok kötü degil tmm biraz hafif yamuk yana dogru (onu zaten baska bir doktor tumografi cektiginde sölemisti) ama ciddi cok kötü bi görünüm yok dedi...ölye birisi kardesine de öle sölemesi biraz garibime gitti

busecim inşallah ameliyatın iyi geçmiştir...sonuçta ilk ameliyatın kötü olmuş anladığım kadarı ile..inşallah mutlu olursun...

Buseye katılıyorum serenades bende ücretsiz danışma için randevu aldım randevu saattim de ordaydım fakat ücretli bir hastasını görüşmeye almıştı,ben 1,5 saat bekledim görüşebilmek için evim uzak olmasaydı beklemez giderdim sinirlerim gerçekten bozuldu ve en sonuda daha ne kadar bekliyecem dedimde doktoru ancak öyle görebildim o kadar beklemiş olmam rağmen benimle yaptığı konuşma 10 dakika bile sürmedi gerçekten işinde iyi bir doktor olabilir ama değer yargıları nasıl açıkcası merak ettim birde bana çok bekletik siz bende biraz öyle oldu dedim bana falanca yerde hastalarım geliyor buraya siz beklemişsiniz çok gibi teleuzlarda bulundu aklımda iki doktor vardı ve emre bey ye gitmeden önce aklımda o vardı kendi elleriyle elledi kendini....

Son olarak bir şey daha eklemek istiyorum görüşmede beklediğim süre içinde şahit oldum birşey daha 22-23 yaşlarında bir sekteri var o da buraya üye takır takır cevaplar yazıyordu açıkcası her okuduğunuz şeye inanmayın arkadaşlar.. Ben kendi düşünce ve fikirlerimi yazdım kimse bu yazdıklarımla beni yargılamasın, o kadar bilgi edinmek ameliyat olmuş hastalardan fikir almak isteyenler var ki kimsenin kimseyi sömürmeye hakkı diye düşünüyorum...

saol seradenes ilk 2 ameliyat kotuydu ama bugun sargılarım acılacak ınsallah ii olacak..

emre bey zaten kendısıde bu siteyi yakından takip ettiğini belirtmişti..

gunlerdir okuyorum yazılanları cevap yazmıyım diyorum ama bugün gercekten dayanamayarak yazmak istıyorum .. öncelikle arkadaşa ğeçmiş olsun belliki 2 başarısız ameliyat gecirmiş umarım sonuncu olur ama daha öncekı başarızlıklarını güvensizliklerini emre beyden cıkarması cok yanlış .. ya sanırım biz bayanlarda bu var gerceği duymak istemiyoruz .. emre bey en azından sizi ameliyat etme uğruna yalakalık yapmamış neyse onu sölemiş.. bence bir insan da en önemli unsur dürüstlük ...ewet şimdi sankı emre beyın hastası olarak doktorumu koruyorum ğibi duruyor ama emeğe haksızlık emeğe saygısızlık yapmayalım .. kaç arkadaşınızdan dostunuzdan akrabanızdan duydunuz bu şekilde samımıyetle cewaplayan bir doktor .. ya karşısındakı kişiye kım olursa olsun ayırt etmeden hep aynı saygısı var bir kere .. hangi sefer gittiniz de karşınızda takım elbise ; kravat takmamıştı .. ya istese ğiyemezmi daha rahat bir kıyafet .. bu işine ; bu mesleğine; bu karşısındakı hastaya duyduğu saygıdan kaynaklanıyor .. bir sorunla karşılasıpta acaba arasammı ya acarmı die düşünmeden gönul rahatlığıyla arayabildiğiniz bir insana bu kadar ağır ithamlar yazarken biras daha düşünmeye davet ediyorum .. bu sitede cok insanlar yazdı aradım acmadı yok sehır dışında yok 1 ay sora ğelcek die doktoruna ulaşamayan insanlar .. ama emre beyı gönül rahatlığı ile arayabiliyoruz .. ben bayramda bile aradım ve herdefasında bana yardımcı oldu .. yok bundan ötesi ..
ewet bazen beklemeler oluyor ama düşündünüzmü sizde içerde fazla kalıp dısardakını beklettığinizi .. hepimiz gectık bu dönemlerden .. ve burda emre beye ameliyat olan kişilere soruyorum hiç size dedimi ya içerde hastalar cok bekledi daha sonra yıne ğörüşelim cok uzun sürdü bu konuşma die ?
bence bukadar hastasına değer veren bu kadar saygılı ve mütavazi insana birazdaha saygı lütfen ..

Merhaba,arkadaslar...

bende Emre Bey ile ücretsiz görüşmeye gidenlerdenim,birkaç doktora daha görüşmeye gittim.Ama içlerinde en samimi bulduğum bana inandırıcı açıklamalar yapan ve bana en fazla vakti ayıran doktor oydu.Üstelik o gün bende biraz bekledim çünkü çok yoğundu,içeriye girdiğim andan itibaren bana ayırabileceği en fazla vakti ayırdı, tam 45 dak. görüşme yaptım .İkna oldum sayılır fakat işyoğunluğumdan dolayı ameliyata biraz daha vakit olduğunu düşünüyorum.

bi defa ben ücretsiz danışma-ücretli hasta olayını anlamadım, görüşmek herkese ücretsiz canım. senden önce alınan hastanın ücretli olduğunu nerden çıkardın onu bilemiyorum?? Ayrıca bir buçuk saat beklediğine inanmıyorum kusura bakma, ben ameliyatım yapılıp bittikten sonra yani aramızdaki para alışverişi bittikten aylar sonra bile 1.5 saat beklemedim. Beklesem de biraz sağduyulu davranıp özel bi durum olduğunu anlayıp sakince beklerdim. Sen içeri girdiğinde emre bey senden özür dilemiş ama gene de evet öyle oldu falan diye terslemişsin. Sanırım sen biraz sinirli ve sabırsız birisin. Anlattıklarından bunu çıkardım. Ayrıca evet şehirdışından hastaları var emre beyin, onlar alçı çıkartmak için vs. o halde bekliyorlar, sen daha ameliyat olmamışsın sapasağlam bekliyorsun bu yüzden yakınıyorsun. Bi düşün Allah aşkına içerideki hasta tamponları çıkmak üzere olan ve çok korkan bir hasta da olabilirdi, beklenmeyen bi durum oluşmuş kan gelmiş vs. de olabilirdi, bu yüzden uzun sürmüş olabilir. İçerideki sen de olabilirdin. Biraz tahammüllü olsaydın bence çok daha farklı bir muamele ile karşılaşırdın. Hiçbirimize bu şekilde davranmadı çünkü.

Bu site herkese açık bi site. Farklı farklı konularda bi sürü başlık var. Kız doktor sekreteri diye siteye hiç girmesin mi? Yazar yazar. Sen bu konuya cevap yazdığını nerden biliyosun? Gidip baktın mı? Ben baktım. Nickini de biliyorum. Bu konuya bi kez bile cevap yazmadı. Bu mantıkla gidersek senin de başka bi doktorun sekreteri olmadığın ne malum? Son kurduğun cümleden de hiçbir şey anlaşılmıyor, sinirden yazamadın sanırım.

emre bey zaten kendısıde bu siteyi yakından takip ettiğini belirtmişti..

bu siteyi takip ediyor olması neden anormal karşılansın ki? adını arama motoruna yazsa bile direk bu siteye ulaşabilir?
ya da sekreterinin siteye takılıyor olması? sekreterinin estetikle ilgili herhangi bir yazısı varsa o zaman yanlış var demektir.ancak bu siteye sizler kadar herkesin girmeye hakkı vardır..ve ben buralarda reklam yapan herhangi bir insana rastlamadım upuzun yıllardır buradayım.. bi ara beni bile sekreteri sanmışlardı ne yazık ki..kimse kimseye diretmiyor arkadaşlar herhangi bir yaptırım yok ortada; belirtilen standartlar dahilinde eleştiiri yapılabilir tabiki..isteğiniz doktora istediğiniz kadar ameliyat olabilirsinz..amaç ''fikir edinmek''..

ya arkadaşlar anlamıyorum.herkes fikrini sölemekte serbest deniliyor sizin benimsemediğiniz fikri sölenince bi ton laf ediliyor herkes kendi fikrini sölüyor.ayrıca arkadaşın ikinci ameliyatı olcağı için daha çok dikkat etmek zorunda ve herşeyi ince ince düşünmeli ve sadece fikrini sölemiş.sizin ameliyatlarınız güzel olmuş tuzunuz kuru die daha zor durumdaki insanlara saygı gösterin ya.iki kötü ameliyat geçirmiş biri için çok normal nie bu açıdan düşünemiyorsunuz analmıoyorum.emre ilhan size bunun tersini davranışta bulunmuş olabilir.tek taraflı bakmayın lütfen kendi başınıza böle bişey gelseydi sizde herşeye kuşkuyla bakardınız lütfen yaa empati yapın biraz.

saygı duyacağınızdan eminim;estetikle ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmayacağım artıkyerimseniben,yeterince yardımcı oldum herkese.ama yok yere benim başım ağrıyor,yazdığım iletim bile kişisel algılanıyor..
herkese güzel paylaşımlar ve sağlıklı nefesler dilerim.
gerek özelden gerekse burada estetikle ilgili yazılan hiç bir soru tarafımdan yanıt bulmayacaktır ..bilginize..sakın yanlış anlaşılmasın sitem değil sadece kendimi iyi ifade edemediğimi düşünüyorum ..

Sevgili zuzu bence de burada herkesin fikrini söyleme hakkı var...bir doktoru beğenmeyebilirsiniz...ama dediğim gibi ben emre beyi 3 yıldır tanıyorum,ve kendisine tıbbi konularda güvenim gerçekten tamdır.Her şeyden önemlisi tam bir doktordur...ve hastası ile çok ilgilidir..hatta bazen aşırı ilgilidir...ben kendisine en az 10 hasta yönlendirmişimdir ve hepsi sonuçtan memnunlar.ameliyatımın üzerinden epeyce vakit geçmesine rağmen halen görüşürüz, yani bu yüzden bana ve tanıyanlara ters geliyor bu şekilde eleştiriler...çünkü emre beyin ne kadar mütevazı olduğunu gördük ve yaşadık..
Her şeyin dışında bence bir insan yaptığı işler ile anılmalı...siz emre beyi eleyebilirsiniz..ama benim için çok farklı bir yerde..belki de aşırı yoğunluktan bu tarz durumlar yaşanıyordur..ama kimse bana emre beyin hastası ile ilgisiz olduğuna inandıramaz...umarım herkesin ameliyatı çok iyi geçer ve herkes mutlu olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…