Op. Dr. Ali Rahimi-Op. Dr. Bahadır İmer(Eurorhino)

Merhaba
Öncelikle çok teşekkür ederim özelden yapamadığım için burdan yazayım dkose1982@ hotmail.com resimlerini gönderirsen çok sevinirim

Merhaba
Resimlerinizi aldım ve çok beğendim burnunuzu ömürlük olur inşaallah çok teşekkür ederim ilginize.aslında ben Emre Bey ile görüşmüştüm yaklaşık 3 hafta önce güven vermişti gerçekten görüşmemiz ama kendisi çok yoğundu Mart'da ameliyat yapalım demişti tarihten dolayı başka doktor arayışına girmiştim malum Mart'da olursam iyileşme süreci falan yaza kalsın istememiştim ama kısmet bekleyebilirimde ya da tekrar arayıp boş zamanı varmı randevu iptalleri onu sorabilirim teşekkür ederim tekrar

ben ameliyat olalı 1 ay oldu Şu an ataşehir estetika da yapıyorlar ameliyatları... yıllardır rinoplasty isteyen bir hemşire olarak diyebilirim ki estetikte başarı Dr Bahadır beydir...

Merhaba, bende bahadir beyle gorusucem. Revizyonda iyimidir bilmiyorum, fotograflarinizi gorebilirmiyim, şimdiden tesekkur ederim;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhabalar;
Bende Bahadır İmer'e ikinci ameliyatımı yani revizyon ameliyatımı yaptırmayı düşünüyorum. İlk ameliyatımdan sonra burnumda sola doğru eğilme oldu ve bence burnum yüzüme göre hala çok çok büyük, ve herkes de öyle olduğunu düşünüyor.

Bahadır Bey'i zaten tanıdık vasıtasıyla bulduk ve hemen hemen herkes yaptığı burunlardan çok memnun. Lakin ben yine de sizlerin yorumlarını çok merak ediyorum.

Eğer aranızda yakın zamanda ameliyat olan varsa, güncel fiyat bilgisi verebilir mi?

Ve ameliyat olan arkadaşların resimlerin görebilir miyim ?

Back
X