Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
perşembeye burun ameliyetı oluyorum bahadır beye çok heyecanlıyım. ameliyattan sonra fotoğraf paylaşırım. dua edin lütfen çok korkuyorum![]()
perşembeye burun ameliyetı oluyorum bahadır beye çok heyecanlıyım. ameliyattan sonra fotoğraf paylaşırım. dua edin lütfen çok korkuyorum![]()
insallah güzel bir buruna kavusursun canim. bende ayin 29 unda necdet beye olucan muhtemelen
masalcım bende çarşamba günü ameliyat oldum bahadır hocaya benden bir gün sonra olmuşun demek benim ameliyatım güzel geçmiş öyle söyledi bahadır hoca morluklarım bayağı geçti şimdiden senin nasıl geçti ameliyatın umarım iyisindir tekrar geçmiş olsun...![]()
inşallah hayırlısıyla atlatırsın ve güzel saglıklı bi burna sahip olursun şimdiden geçmiş olsun
Arkadaşlar Benim ameliyatımı Nisan Sonu Bahadır İmer ve Ali Rahimi yaptı. Nereseyse burnumdan hiç nefes alamıyordum..Şu an çok rahatım. Bunun dışında aynı ameliyatta burun kemerim de alındı. Mükemmel diyebilirim. Henüz 2 ay olmasına rağmen neredeyse şişliklerimin tamamı indi..henüz hiç kötü yorum almadım. Herkesin ilk yorumu da 'mükemmel' olduğu yönünde.. İnsanlar yüzüme baktıklarında bir değişiklik olduğunu fark ediyorlar ; ama ne olduğunu anlayamıyorlar. Çok doğal oldu çünkü. Önü sivri kalkık vs. ameliyat olduğu bariz belli olan burunlar bence çok yapay ve başarısız. Bahadır Bey bu konuda 1 numara diyebilirim.. Hiç pişman değilim ve sonuna kadar tavsiye ediyorum.
canim ben gittim görüstüm dr bahadir bey ile.. coook iyi birisi kendisi önce seni dinliyor ne istedigini ögreniyor..
Sana detayli anlatayim istersen:
Simdi ben gittim bide karsida oturuyorum sabahin köründe ciktim yollara konusmaya dr beyle.. her neyse oraya vardik dr bahadir bey melek gibi bir insn zaten anlatti dedi iste 2-4 saat sürer ameliyatin burnuna aslinda estetik gerekmiyor.. Cok kötü burnun yok ama illa olacam diyorsan yardimci olurum.
Benim fotograflarimi cekti baya detayli bir tasarim yapti ama cok fazla yaptigi icin tekrar bir tasarim yapti benim istedigim sekilde..
Ben sadece törpü yaptirmak istiyorum cünkü burun ucum cok güzel hic gerek yok ellemesine.. her neyse sonra dedi burnunun icine nefes yollarina bakayim .. bakti . dedi iki tarafta hafif tikaniklik var.
Tek sorun ben hayatimda daha nefes sorunu yasamadim ve yasamadigim icin de nefes yollarimi elletmem..
ordan muhasebeye yolladi fiyat ögrenmek icin ilk 4000 tl dediler zam gelmis göya, sonra kadina dedim ögrenciim filan bu kadar degildi bunun ücreti.. aradi kadin doktoru ve birden 3000 tl ye indiler.
3000 tl komple olursan ameliyat yani kbb uzmani filan girip islem yaparsa ayriyetten ssk dan bi miktarini geri aliyorsun parani..
ama ben onu yaptirmicam parasinin hic bir önemi yok o icten ameliyat olanlarin tampon cekilirken bagrislarini duydum yetti bna.
o gün iste tekrar muhasabeden geri döndük doktorla görüsmek icin.
Odasinin önünde beklerken bir kiz geldi yeni ameliyat olmus birde bi cocuk ikisininde tamponlari cekilcekti.
erkegi iceri aldi öyle bir bagirdiki cocuk ben korktum basladim aglamaya zaten yüzleri maf olmus ikisininde mos mor sismis o bicim...
cocuk disari cikti burnu kaniyordu baya.. ondan sonra icini elletmemeye karar verdim yani hic hos degil..
ben 2800 tl ödücem bu ameliyata törpü yaptircam randevumda bu ayin 30 unda saat 7 de :)
arkadaşlar hiç bilen yok mu bu doktorlarıııııııııııı????yardımmmmmmmmmmm
evet konuştum.ameliyat olmaya karar verdim ama ameliyat sonrası nasıl bir sonuç çıkacağından emin olamıyorum halasanki hiçbir doktor tam anlamıyla dinlemiyor ne istediğini.
sen ameliyat oldunmu?