Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. .bende aral bey e gittim. Tup bebek tedavimizi yapti. Cok sicak samimi neseli biri ...su an beklemedeyim...inşallah tutmustur hayirlisiyla...guzel Rabbim herksse basip etsin bu essiz duyguyu ( yani o esdiz duyguyu ) hdnuz bende tatmadim...
Opudan sonra 2 adet donemi bekledim. Ilac kullaniyorum 3 gun sonra transferim var hayirlisi ile. Insallah senin tutmustur.Allah kucagina almayi nasip etsin.
Opudan sonra 2 adet donemi bekledim. Ilac kullaniyorum 3 gun sonra transferim var hayirlisi ile. Insallah senin tutmustur.Allah kucagina almayi nasip etsin.
Neden o kadar bekledinki ? Vitaminmi kullaniyorsun ? İnşallah tutar cnm..
benimkiside bakalim daha belli degil.bir hafta var teste..inşallah hahirlisiyla tutmustur yasa tutmuslardir..iki embiriyo konmusdu..