Op. Dr. Aret ÇERÇİ ÖZKAN

whiteunicorn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
16
0
86
İzmir
Op dr Aret Çerçi Özkana ya da dr Alp Aslan'a amelıyat olanınız varmı kızlar..bilgi verirseniz sevinirim..şimdiden yardımınız için teşekkürler..

Alp Aslana ben ameliyat olmadım ama ameliyat olan iki kişi tanıyorum. gerçekten burunları çok güzel. hiç anlamadım ameliyat oldukarını. bana da tavsiye ettiler. bende görüşmeyi düşünüyordum. ancak ameliyatını açık teknikle yapıyor.

aret beye ben aldırdım çok iyi bir doktor ama hazır cevap birisi çok pahalı sadece burun ucuna 2,5 dedi kemik kırılırsa 5 felan istiyo. yaptığı burnu gördüm güzeldi gerçekten kendi burnunun aynısıydı :)

Bende Aret beye yaptırdım. Yeni oldugum için zaman gösterecek sonucu. Şimdilik guzel duruyor burnum. Sislerden ve bandlardan sanirim delik büyüklük farkı var . Zamanla geçeceğine inanıyorum. Aret beyin beyefendiligi, insanlığı, mütevazı ve para canlısı olmayışı bir doktorda aranan en önemli özellikler.bunlar onda var. Burnumu en iyi sekilde yaptığına inanıyorum. Zamanda gösterecek.

Bende Aret beye yaptırdım. Yeni oldugum için zaman gösterecek sonucu. Şimdilik guzel duruyor burnum. Sislerden ve bandlardan sanirim delik büyüklük farkı var . Zamanla geçeceğine inanıyorum. Aret beyin beyefendiligi, insanlığı, mütevazı ve para canlısı olmayışı bir doktorda aranan en önemli özellikler.bunlar onda var. Burnumu en iyi sekilde yaptığına inanıyorum. Zamanda gösterecek.

canım ben de aret beye ameliyat olmayı düşünüyorum. ancak internette pek bir şey bulamadım kendisiyle ilgili. nasıl oldu burnun istediğin gibi mi tavsiye eder misin?

ben de aret beyi düşünüyorum ama bilgi yok hiç. memnun musun acaba şu an çok merak ediyorum, emin olamıyorum doktor konusunda:(

Back
X