Op. Dr. Aylin KARANLIK 1972 yilinda Lüleburgaz / Kirklareli’nde dogdu. Tip egitimini 1988-1994 yillari arasinda Ege Üniversitesi Tip Fakültesi’nde tamamladi. Plastik- Rekonstrüktif Cerrahi egitimine 1995 yilinda Izmir Atatürk Egitim Hastanesi’nde basladi. 1997 yilinda Istanbul Sisli Etfal Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne geçis yaparak 2001 yilinda uzmanligini bu klinikten aldi. Uzmanlik egitimi sirasinda 1998 yilinda ayni klinik bünyesinde bulunan mikrocerrahi laboratuarinda çalismalar yaparak Mikrocerrahi Sertifikasi aldi. 2001-2004 yillari arasinda Sisli Etfal Egitim Hastanesi’nde uzman olarak çalisti. Bu süre içerisinde 2001-2002 yillari arasinda Istanbul Üniversitesi Istanbul Tip Fakültesi El Cerrahisi Anabilim Dali’nda Prof. Dr. Türker Özkan’in Brakial Pleksus yaralanmasi (dogumsal kol felci) geç dönem tendon transferleri ameliyatlarina eslik etti. Mart 2004 tarihi itibariyle sirasiyla Bakirköy Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde ve Özel Çorlu 4-D Millet Hastanesi’nde çalisti. 2005 Eylül ayinda ESPLACE Estetik- Plastik Cerrahi Klinigi’ni kurdu.
merhaba, kendisi ile ilgili burada çok güzel yorumlar okudum bu yüzden dikkatimi çekti. 30 yaşındayım ve sanırım 13 yaşından beri küçük göğüslerimden şikayetçiyim :) bugün aylin hanım'dan randevu aldım. benim gibi fiyat konusunu merak edenler için belirtmek istedim.
muayene ücreti 100TL
meme büyütme için telefonda aldığım fiyat aralığı 4.500 - 5000TL her şey dahil.
muayenenin uzun süreceğini, yaklaşık 2-3 saat söylediler artı olarak belirtmek isterim.
ben kendisiyle görüşmeye gittim iki burun resmi gösterdi bana ikisi de çok başarılıydı ama pek yaptığı çalışmaları gösterme heveslisi değil gibi geldi bana. o sırada neden acaba dedim. hala başka doktorlarla görüşüyorum. arkadaşımın doktoru Prof. Dr. Akın Yücel ile göüşeceğim arkadaşımın burnunu harika yaptı. burada konu başlığı açılmamış. bende henüz başlık açamadığım için yazamadım.
merhaba, kendisi ile ilgili burada çok güzel yorumlar okudum bu yüzden dikkatimi çekti. 30 yaşındayım ve sanırım 13 yaşından beri küçük göğüslerimden şikayetçiyim :) bugün aylin hanım'dan randevu aldım. benim gibi fiyat konusunu merak edenler için belirtmek istedim.
muayene ücreti 100TL
meme büyütme için telefonda aldığım fiyat aralığı 4.500 - 5000TL her şey dahil.
muayenenin uzun süreceğini, yaklaşık 2-3 saat söylediler artı olarak belirtmek isterim.
canım her şey dahil derken? konaklama imkanı da sağlıyor mu? ankarada nebil bozdoğanın ücretsiz misafirhane sağladığını okudum. istanbulda kalacak yerim yok. 1 hafta boyunca refakatçimle birlikte otel fiyatı ücreti çok kabartır. ama misafirhane imkanı varsa fiyat çok uygun