Op.Dr Nejdet Şişman Hasta Yorumları ve Bilgi Paylaşımı /İzmir

utopianladyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
9
7
31
Merhaba Nejdet beyle görüşeceğim yazılmış ama görüştüm lazerlipo oldum memnunum diyen çıkmamış :) ben de görüşecektim ama önce buraya bakayım dedim, yok mu görüşen?
 

Bbhomemaker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
29
9
28
Merhaba Nejdet beyle görüşeceğim yazılmış ama görüştüm lazerlipo oldum memnunum diyen çıkmamış :) ben de görüşecektim ama önce buraya bakayım dedim, yok mu görüşen?

Eylül başında görüşücez inşallah :KK49:
 

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.952
12.305
Eylül başında görüşücez inşallah :KK49:

beni de yarın arayacakmış öyle dedi :)) whatsapptan fotoğraf gönderdim ben de :))

NEjdet bey isinin ehli bir doktordur..lipolazer konusundaki tum tecrubelerimi lazer liposaksın ameliyatım konusunda okuyabilirsiniz..

Lipo dısında baska islem yaptırmadım ama her isleminde cok titizlenen ve insan olarak ta sahane biridir..
 

gulay1979

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
1
1
42
Merhabalar arkadaşlar, merak edenler için bende kendi tecrübemi yazmak istedim. Yurtdışında yaşıyorum ve tatil için geldiğimde lazer lipoliz yaptırmak istiyordum. Tatilim 3 haftayla sınırlı olduğu için gelmeden araştırmaya başladım. Bir çok sitede yaptıranların yazılarını okudum, tavsiye etttikleri doktorları araştırmaya ve doktorlarla bağlantıya geçmek istedim. Bir kaçı yazdığım maillere cevap bile vermedi. Bazılarıda daha görmeden fiyatlardan bahsedince içim ısınmadı. Necdet Beyle birkaç defa yazıştık ve eşiminde hemfikir olmasıyla Necdet Beyden randevu aldım. Çok içten ve samimi bir karşılamadan sonra muayeneye geçti. Sonuç olarak lazer lipolizin beni ve kendisini tatmin etmeyeceğini ama illaki istersem yapabileceğini boş yere para vermememi tavsiye etti. Üç kere sezeryanla doğum yaptığım için sarkma vardı karnımda Necdet Bey en iyi çözümün karın germe amaliyatı olduğunu, sarkan deriyle birlikte yağın alınması olduğunu söyledi. Bu operasyonun yaz günlerinde hasta için biraz zor olduğunu tam kararımı verirsem kış aylarında olmamı tavsiye etti. Bir yandan hayal kırıklığına uğradım ama bir yandanda Necdet Beyin paradan çok hastasının memnuniyetiyle ilgilenmesi bana güven verdi ve bir gün sonra aradım beni ameliyat etmesini ısrarla rica ettim. Doktor Bey beni kırmadı ve gerekli tahlilleri yaptırdıktan sonra ameliyat etti. Ameliyat çok güzel geçti. Çok korkuyordum ama gerek Necdet Beyin sanki bir aile bireyiymişim gibi yakından ilgilenmesi gerekse hastane personelinin titiz ve nazik yaklaşımları herşeyin çok güzel ve rahat geçmesine sebep oldu. Hiç acı çektirmediler. Hastaneden çıktıktan sonrada Necdet Bey günlük aradı ve durumumu sordu. Şu an yaklaşık bir ay geçti ameliyatın üzerinden. Hiç pişman değilim. İyiki Necdet Beyi tanımışım. Seneyede inşallah omuz bölgemi yaptıracağım.
 

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.952
12.305
Bu arada Nejdet Şişman kosovada "pi estetik" diye bir klinik açmış hanımlar, kosovada yaşayan varsa bilgisi olsun :)
Haftanın 2-3 günü kosovada, geri kalan zamanlarda izmirde olacakmış.
 

brunettee

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.425
442
Merhaba... Nejdet Bey'e üst dudak dolgunlaştırma ve burun ucu estetiği yaptıran var mı aranızda??
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1158 gün geçti.

Cattaleya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
99
68
Ben lazer lipoliz sonucumdan çok memnunum. Gıdı problemim tamamen ortadan kalktı, ama gıdımda ve çenemin yan taraflarında sarkmalar var. Onun için de ulthera önerdi nejdet bey. Ama ben çene yapım kısa olduğu için uzatılmasının da güzel sonuç vereceğini düşünüyorum. Kendimi hazır hissedince tekrar bir işlem daha yaptırabilirim.
 

fozeksis

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2007
38
11
46
ben de bugunlerde giderceğim Dr beye.. sadece bel bölgemi inceltmek istiyorum...

Cattaleya... sizin hangi bölgelerdi lazer lipoliz yaptırdıgınız.. tek seans yetti mi mesela?
 

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.952
12.305
ben de bugunlerde giderceğim Dr beye.. sadece bel bölgemi inceltmek istiyorum...

Cattaleya... sizin hangi bölgelerdi lazer lipoliz yaptırdıgınız.. tek seans yetti mi mesela?


Lazerlipo zaten tek seans yapılıyor..ameliyat cunku kendisi :)

bel ve gobek bolgelerinde daha rahat sonuc alırsınız..memnun kalırsınız yani..