Op. Dr. Ayşegül SİVRİ Burun Estetiği

kızlarr bişey sorucam muayene sadece bi kere mi oluo izmirden gelicemde

Tesekkür ederim canım cok mersi :) :)
Sen cok sanslısın gercekten..Muazzam suanki hali nasıl tam oturmuştur artık seneler gecmiş..Bende Bekir beye olucam ama aysegül hanımla ayrı mı calısıyorlar cok merak ettim aysegul hanımın calısmalarınada bayıldım..

Sen cok sanslısın gercekten..Muazzam suanki hali nasıl tam oturmuştur artık seneler gecmiş..Bende Bekir beye olucam ama aysegül hanımla ayrı mı calısıyorlar cok merak ettim aysegul hanımın calısmalarınada bayıldım..
Merhaba merve hanım. Siz ne zaman olacaksınız bekir beye?Tasarım yapıyor ve ameliyat fiyatı nedir?

Merhabalar;
Ayşegül sivri ve eşi bekir sivri ameliyatımı yaptı 5 yıl geçti aradan...eski burnumu arar oldum çok mutsuzum.Amaliyat olduktan 2 ay sonra burnum ufacık kaldı.Kendılerine küçücük burun istemediğimi söylediğim halde yapılmadı...Kaç doktora gittiysem revizyona bile yanakmak istemediler.Ayşegül hn bana dolgu yaptır dedi😳😳😳 çözüm olarak.Çok pişmanım ve hala çok mutsuzum kaç kere dolgu da yaptırdım ama geçici çözüm ve çok az fark etti.Lütfen araştırın iyice benim gibi olmayın😢😢😢

Merhabalar;
Ayşegül sivri ve eşi bekir sivri ameliyatımı yaptı 5 yıl geçti aradan...eski burnumu arar oldum çok mutsuzum.Amaliyat olduktan 2 ay sonra burnum ufacık kaldı.Kendılerine küçücük burun istemediğimi söylediğim halde yapılmadı...Kaç doktora gittiysem revizyona bile yanaşmak istemediler.Ayşegül hn bana dolgu yaptır dedi😳😳😳 çözüm olarak.Çok pişmanım ve hala çok mutsuzum kaç kere dolgu da yaptırdım ama geçici çözüm ve çok az fark etti.Lütfen araştırın iyice benim gibi olmayın😢😢😢

.... lütfen araştırın .Aysegül hn ilk ameliyat oldugumda kadınlar klübüne yorum atmamı ve resım atmamı istedi.Zorla istemeyerek 1 ay sonra kadar atmıştım.Burnum oturunca gerçekler ortaya çıktı.minnacık bir burun ve ucu yok denecek kadar belirsiz bir burun....

Back
X