- 7 Kasım 2014
- 66
- 12
- 13
- 34
aşırı güzel olmuş çok beğendim güle güle kullan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşırı güzel olmuş çok beğendim güle güle kullan
Tesekkür ederim canım cok mersi :) :)aşırı güzel olmuş çok beğendim güle güle kullan![]()
Aynen fiyat bilgilendirmesi yapar mısınızzzArkadaslar suanki fiyati ile ilgili bilgisi olan varmi aysegul sivri icin
Sen cok sanslısın gercekten..Muazzam suanki hali nasıl tam oturmuştur artık seneler gecmiş..Bende Bekir beye olucam ama aysegül hanımla ayrı mı calısıyorlar cok merak ettim aysegul hanımın calısmalarınada bayıldım..Tesekkür ederim canım cok mersi :) :)
Merhaba merve hanım. Siz ne zaman olacaksınız bekir beye?Tasarım yapıyor ve ameliyat fiyatı nedir?Sen cok sanslısın gercekten..Muazzam suanki hali nasıl tam oturmuştur artık seneler gecmiş..Bende Bekir beye olucam ama aysegül hanımla ayrı mı calısıyorlar cok merak ettim aysegul hanımın calısmalarınada bayıldım..
Eylül 5 te ve 6 binMerhaba merve hanım. Siz ne zaman olacaksınız bekir beye?Tasarım yapıyor ve ameliyat fiyatı nedir?
Merhabalar;
Ayşegül sivri ve eşi bekir sivri ameliyatımı yaptı 5 yıl geçti aradan...eski burnumu arar oldum çok mutsuzum.Amaliyat olduktan 2 ay sonra burnum ufacık kaldı.Kendılerine küçücük burun istemediğimi söylediğim halde yapılmadı...Kaç doktora gittiysem revizyona bile yanaşmak istemediler.Ayşegül hn bana dolgu yaptır dediçözüm olarak.Çok pişmanım ve hala çok mutsuzum kaç kere dolgu da yaptırdım ama geçici çözüm ve çok az fark etti.Lütfen araştırın iyice benim gibi olmayın
![]()
Katılıyorum. Burun için maalesef Bekir beyin mağduru çok. Tıpkı göğüs için Ayşegül’ün de mağdurları olduğu gibi.Ayşegül sivriyi bekir sivriden dolayı sevmiyorum. O kadar mağdur olan hasta var ki..