Tüp Bebek Merkezleri Op. Dr. Aytuğ Kolankaya

cerenery

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
616
445
Kızlar merhaba,

Ben Aytuğ Bey'e gittim tedavi için.
Çok sade ve anlaşılır şekilde bana durumumu anlattı ve tedaviye başladım.
İlaçlar vs kullandım (karından iğneler...)
Bugün 12. gün. Sonucum pozitif ve bHCG 243.
2 gün sonra testi tekrar edeceğim.
Benim gibi Aytuğ Bey ile bu yola çıkan arkadaşlarımla fikir alış verişi yapmak istedim.

- Memnun kaldınız mı tedaviden?
- Doktorun + ve - leri nelerdi?

Çünkü buna göre eğer her şey yolunda gider ise gebelik takibini onunla yapma konusunda karar vereceğim ve doğuma kadar devam edip etmeyeceğimi belirlemiş olacağım...

merhaba ..ben de tüp bebkntedavisine başlayacağım.aytuğ beyi duydum ama daha görüşmedim.açıkçası dr a karar verebilirsem ilk ay başlayacağım.aytuğ beyi tavsiye ediyor musunuz ?bir de tedavinin maliyeti ne kadar oldu?teşekkür ederim şimdiden..

merhaba ..ben de tüp bebkntedavisine başlayacağım.aytuğ beyi duydum ama daha görüşmedim.açıkçası dr a karar verebilirsem ilk ay başlayacağım.aytuğ beyi tavsiye ediyor musunuz ?bir de tedavinin maliyeti ne kadar oldu?teşekkür ederim şimdiden..
Valla canim
İsinde uzman
Cok deneyimli
Cok basarili
5000 tl civari tutuyor ama ilac kullanimina gore azalir ya da artar
İlaclari da senin yumurtalarin belirliyor
Ne kadar erken olgunlasirsa o kadar az kullanirsin o kadar da az tutar
Yaninda 15 dk dan fazla kalamiyorsun tek sorun o
Bir de ilk 12 haftadan sonra gebelik takibi yapmiyor

Biz cok memnunuz doktorumuzdan

:KK54:çok teşekkür ederim.İstanbul dışındayım ve çalışıyorum.Ağustos ayında ilk fırsatta görüşüp Eylül'de de tedaviye başlamayı düşünüyorum.Allah hepimize yardım etsin,hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım inşallah:)

Arkadaşlar bir kaç tane merkez gezdikten sonra eylül ayında Aytuğ beyle tedaviye başlama kararı aldık.Merak edenler için şunu söyleyebilirim:gayet sıcak karşılandığımız, merak ettiğimiz tüm noktaları açıklayan bir doktor ve ekiple karşılaştık.Bu hafta tedavi başlayacak inşallah artık hakkımızda hayırlısı diyorum.Tedavi sürecini yaşayan yada yaşayacak olan tüm arkadaşlarıma
da bol şans diliyorum.Allah yardımcımız olsun...

Süper bir doktor.
Gebelik takibi de yapacakmış artık.
Ben çok memnunum :)

Canım ben de çok memnunum.transferi bekliyoruz ve çok heyecanlıyım:)inşallah sonuç seninki gibi olur:)isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah rabbim..

Öncelikle Allah herkesin bebeğini kucağına almasını nasip etsin arkadaşlar.Çok düşündüm yazsam mı yazmasam mı diye en sonunda yazmaya karar verdim.2011 yılında Aytuğ bey Alman Hastanesinde çalışıyordu bende malesef kendisine gitme gafletinde bulundum bana poliplerim olduğunu ve rahim filmime bakarak tüplerimde sıvı birikimi oldunu ve ameliyat olmam gerektiğini yoksa tüp bebeğin tutma ihtimalinin olmadığını söyledi bende kabul ettim ve histereskopi yöntemi ile ameliyat oldum buraya kadar herşey normal ve olması gerektiği gibiydi.Ameliyat sabahı beni 8 de hastaneye çağırdılar saat 1 gibi ameliyathaneye indiğimde hala Aytuğ beyi görmemiştim normal şartta ameliyat edecek olan doktorun gelip hastasını ameliyat öncesi görmesi gerekir ameliyat öncesini geçtim ameliyat sonrası bile görmedim benim yanıma hemşiresi gelip ameliyat hakkında bilgi verdi tabii ben hemşireye fırçayı basınca Aytuğ bey lütufedip beni hemen aradı.Neyse ameliyattan 1 hafta sonra kontrole gittim ve tüp bebek yapılabilir artık dendi biz Aytuğ beyden memnun kalmadığımız için orada yaptırmamaya karar verdik aradan 2 yıl geçti ben yine tedavi için başka hastaneye gittim orada tüplerimdeki sıvıdan dolayı tüplerimin hasar gördüğünü söylediler ve tüplerim alınmak zorunda kaldı ayrıca şunu öğrendim ki histereskopi yöntemi ile tüplerin açılması söz konusu değilmiş yani Aytuğ bey tüplerimi açmamış ve o şekilde beni tüp bebek yapmaya yönlendirmiş.Eğer ben o şekilde tüp bebek yapsaydım zaten kesinlikle tutmayacaktı çünkü o sıvı rahime aktığı için bebeğin gelişimini durduruyor.İşte böyle arkadaşlar yinede çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim.Allah hepimizin kucaklarını bebekler ile doldursun inşallah...

Maalesef benim tüp bebek maceram olumsuz sonuçlandı:KK43: Doktorla ilgili mi bilmiyorum (sanmıyorum) ama olumsuz sonuca da bi dönüt bekliyorum dr bey veya ekibinden herhangi birinden.Tedavi sürecinde memnundum inşallah bu süreçte de memnuniyetim devam eder ve dondurulmuşlarla devam ederim kendileriyle..

X