tatlım çok geçmiş olsun. barış çakır'a göğüs ameliyatı olmayı düşünüyorum. ama diyarbakırda yaşıyorum şu an ve görüşmeye gidemiyorum. ameliyatın hakkında bilgi verir misin. çok ağrın oldu mu ve sonuçlarından memnun musun?Barış Çakır la ilgili sorularınız yanıtlanır kızlar, burun ve göğüs ameliyatını bir arada oldum. yardım için burdayım, merak ettiklerinizi burada konuşabiliriz..
@Y.E. meblağı yazmak istemiyorum. yani özelden yazayım dicem ama özelden mesajda atamıyorum henüz yani anlıyorsundur umarım..
@eso göğüs küçültme ameliyatını öğrendiğim kadarı ile anlatmaya çalışayım sana. iki işlem varmış onda. biri küçültme diğeri hem küçültme hem dikleştirme. senn için hangisi gerekli bilemem. göğüs ile ilgili yapılan hiç bir ameliyatın süt bezlerine yada çocuk doğurmayla ilgili hiç bir konuya zararı olmuyormuş.
şu konuda sana katılıyorum. küçük olması da büyük olması da aynı ruhsal takıntıyı yaratıyor insanda. memnuniyetsizliğin çeşitleri olabilir ama sonuçta memnuniyetsizlik işte. ben göğüs büyütme ameliyatı oldum. bir bayanın özgüveninin yerinde olmasını sağlayan onu tamamlayan en önemli etkenlerden biridir vücut güzelliği. kaldı ki bu yüzden bayanların güzellik tanrıçaları vardır mitolojide değil mi?? ;D;DD;D;D
Memorial da ameliyat sonrası kontrol e gittim demişsiniz. Kontrol ücreti olarak ne kadar alıyorlarBarış Çakır la ilgili sorularınız yanıtlanır kızlar, burun ve göğüs ameliyatını bir arada oldum. yardım için burdayım, merak ettiklerinizi burada konuşabiliriz..
ben sordum 500 tl görüşme için.Memorial da ameliyat sonrası kontrol e gittim demişsiniz. Kontrol ücreti olarak ne kadar alıyorlar
Ameliyat sonrası görüşme miben sordum 500 tl görüşme için.
Evle takas oluyor mu, yoksa sadece pesin mi yapiyoruz ödemeyi :))) baska ne sorulabilir ki Barış Çakır hakkinda.Barış Çakır la ilgili sorularınız yanıtlanır kızlar, burun ve göğüs ameliyatını bir arada oldum. yardım için burdayım, merak ettiklerinizi burada konuşabiliriz..
ben burun estetigı olmayı dusunuyorum fakat doktorlar hkkında hıc bı bılgım yok. barıs cakır'ın ismini duydum nasıl yapıyor memmunmusunuz ? bişey daha sorucamNaci Karacaoğlan medipol hastanesinde, hakkında bılgınız vrmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?