- 25 Mayıs 2019
- 7
- 1
- 1
- 48
2014 ocak ayında İzmir Özel Ekol KBB hastanesinde doktor Bora Karaali’ye burun ameliyatı oldum.Nefes alamama ve burun tıkanıklığı sorunum giderilecek zannederken nefes almak hayal oldu.İsteğim dışında burnumdaki kemik Bora Karaali tarafından törpülendi ve burnumda iskelet yapı ile kıkırdak yapı bozuldu..Bunun yanında burnumda ameliyat sonrası kuruluk gelişti.Kuruluk olduğu zaman burnumda bir yanma sızlama meydana geldi.Burnum sürekli kanadı ve burun içi mukozası hiç düzelmedi.Kan dolaşımıda olmadığı için burnum sürekli morardı ve zonklamaya başladı..Bir süre sonra çalışamaz hale geldim.Günlerce yataktan çıkamadığım zamanlar oldu.cildim ve gözlerimde bozuldu.burun sinirlerim ve dokularım çok zarar gördü.Sonuç itibariyle psikolojik, fizyolojik ve maddi olarak kayba uğradım.Yani yaşam kalitem sıfıra düştü.2019 ocak ayında uzun araştırmalarım sonucu doktor Eren Taştan’a revizyon ameliyatı oldum.Hayatımın en büyük şansı Eren Taştan gibi doktora denk gelip ikinci bir hayata başlamak.Kendilerine buradan sonsuz sevgi saygılarımı sunuyorum.Bu yazıyı yazmamın sebebi benim gibi başka insanlarında mağdur olmasını engellemek.Sosyal medyada reklamı çok yapılan doktorların iyi olduğu anlamına gelmediğini herkesin bilmesini istiyorum.Kimse pişmanlık yaşamasın.Ektede Bora Karaali'nin yaptığı ameliyat sonucu fotoğraflarımı koyuyorum.Yorum ve değerlendirmeler size ait.