Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burun ameliyatı kaç günde iyileşir?acil cevaplarınızı bekliyorum.teşekkürler..
cenk beye ameliyat olan yok mu? lütfen cevppp
soshy333 cevabın için çok teşekkür ederim. anında vazgeçtm kendisinden hatta komple burun ameliayatından vazgeçtim. çnkü tamamen memnuniyet yok. reklam amaçlı övülen doktorlar görüyorum ve iyice kafam karıştı.sana da çok geçmiş olsun canım umarım bu sefer ,istediğin burunu kavuşturacak bir doktora yaptırmış olursun işlemini
![]()
Burun ameliyatı kaç günde iyileşir?acil cevaplarınızı bekliyorum.teşekkürler..
![]()
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Var canım var. Keşke olmasaydım ilk ameliyatımı o yaptı kontrollerimin aralığı baya uzundu dolayısıyla fazla ilgili bir doktor değil son görüşmemde kendisini bulamadığım için aynı hastaneden Alparslan Yıldırıma gittim. Bana acilen ameliyat olmamı hocasının bozduğu burnu düzelteceğini söyledi ve ben ertesi sabah hemen ameliyata girdim. Ben de saf salak aaa nasılda ilgili kesin düzeltecek dedim sonuçta hem ücret almıyor hem de güler yüzlü espirili diye düşündüm. 2. ameliyatımı da aynı hastaneden farklı bir doktora olmuş bulundum. İnan burun diye birşey bırakmadı kemeri resmen oymuş burun ucunda ameliyat izinden başka yukarıya doğru iz var en önemlisi nefes hiç alamıyorum. Ayrıca ameliyat sonrası epikriz diye ameliyat sonrası rapor vermeleri gerekirken bana raporu vermediler. 2 yıl geçti üzerinden geçen ay gittim istedim çünkü başka doktora ameliyat olcam. Bulunduğum şehirden kalktım İstanbula gittim ve bana raporu vermediler oyaladılar beni fax çekeceklerini söylediler peki tamam arşivden çıkarmak zordur diye düşündüm. Evime döndüm beni 2 hafta kadar daha oyaladılar en son eşim arayıp kızdı ve hemen yolladılar. Bana söylediği şey : senin alerjin var istediğin doktora ameliyat ol bunu ömür boyu çekeceksin' dedi. Tahliller yaptırdım her şey normal alerjim yok yani. Tomografi çektirdim elimde bulunsun diye ve epikrizimi de alıp şimdi ameliyat olacağım doktora götürdüm.Doktoru raporu okuduktan sonra güldü ve burada her şeyin normal yapıldığı yazıyor fakat öyle değil dedi. Ben sana kısaca özet geçtim canım kararı sen ver. Ben her Allahın günü dua ediyorum beni bu hale düşürdüler Allah da onları bildiği gibi yapsın yaşam kalitemi eksilere indirdiler. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil! Hadi yapamadın tamam insansın her şey olabilir ama şikayeti söyleyince neden bozulup kovamaktan beter ediyosun. Yazık gerçekten yazık...