op.dr.Emre ilhan hakkında

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
kızlar emre ilhan nasıl bir doktordur barıs cakır ve emre ilhan arasında kararsız kaldık..yaptıranlar yazarmı..fiyatları nasıl birde

bende op-dr emre beyin hastasiyim.... bende burun ameliyati oldum albumde resim mevcuttur ve diger arkadaslarada bakabilirsiniz...emre beyi anlatmam icin dünya dolusu sayfa gerekecek....o yuzden bence siz emre beyle yuz yuze görüsün derim....BEN COK EMMNUNUMJ EEMRE BEYDEN....:lepi:

hmm hem kk de sanırım pro kartlı uyelere %15 indirim oluyormus yanlıs hatırlamıyorsam..iyi bir doktor olmasa sanırım boyle bir anlasmada yapılmazdı

doktorlar öneriler bölümünde daha saglikli bilgi alirsin cnm
burda tabikide herkes kendi doktorunu önerir
ama her doktorun stili farkli, biri yuvarlak burun ucu yapar digeri sivri, biri kavis digeri düz
hem hastalarin yorumlarini hemde fotolarina bakip, hangi doktorun senin istedigin gibi burunlar yaptigina karar verip öyle gidersin
daha sonra pisman olmamak icin uzun uzun arastirman daha mantikli opuyorumnanaktan

kendisiyle revizyon için görüşmeye gitmiştim.
ücretsiz olduğu halde bana 1 saatini ayırdı,içini muayene etti ekranda gösterdi anlattı.
kapıda ceketini ilikleyerek hastasını karşılayan çok ilgili nazik bir insan emre ilhan.
kbbci olduğundan içini de düzeltir dışını da.
başka dr düşüşnme bile...

ayni kanidayim...kendisi hastalariyla ameliyat oldukdan sonra bile kontagini kesmiyor birebir görüsüyor hep... ve o kadar ilgili nazik birisi...bencede emre beyyybayanssulusmile

ben 10 gün önce filan mail attım emre beye kadınlar kulubü kartına yapılan indirim sona ermiş.ben de naci çelikle emre ilhan arasında karar veremedim ama emre ilhan daha ilgili davrandı.naci beyin kadınlar kulübü kartı olanlara indirimi var o indirimle nerdeyse aynı fiyata geliyor emre ilhanla verdikleri fiyat.

Canım sanırım bir yanlışlık olmuş..KK inidrimi Emre beyin halen devam ediyor..Daha yeni konusu geçmişti..Toplam fiyattan hastane ücreti çıktıktan sonra, % 15 indirim yapılıyor..KK Pro kartı olanlara..Yani doktor ücreti üzerinden indirim yansıtılıyor...

uzun süredir giremiorm siteye ne gelişmelr olmuş öyle..ayy ne kadar şanslısınız böyle bir indirim varsa kaçırmayın derim...sonuna kadar EMRE İLHANN diorum..fan sayfası açıcam vala :)) o kadr işinin ehliki ve önem veriyo ki hastalarına ben aramayı unuttuğum da hep o beni arıo nasl oldun diye..şuana kadar kaç hekim gördüm (mesleğim gereği hergün görüyrm) böylesini görmedim..aldığı her kuruşu hak ediyor..allah razı olsun..3. ameliytmda mutlu sona ulaştım darısı başınıza..albüm özel arkdş olanlar göreblrler

mostmore sana katiliyorum..DENIZ MAVISI GÖZLERIYLE EMRE BEY BITANEED
ya harbiden cok ilgili alakali hastalari aramasa bile kendisi merak eder ve tel acan birisi doktordanda ote bir cann dost bence... bende emre bey diyorum......bende ona ameliyat oldum....ve cok emmnunum albumde eski ve yeni resimlerim var...forumdada aeclyam öncesi ve sonrasi var bakabilirsiniz...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…