Op. Dr. Erhan Coşkun

Sekerparem1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2019
3
0
36
35
Merhaba,

Uzun zamandır doktor arastiriyorum ve birden Erhan Coskun karsima cikti. İcime sindi gibi ama cok az foto paylasmis instagram sayfasinda. Burnunu Erhan bey’e yaptiranlar memnun mu acaba?

Merhaba ben de bugün barış çakır In sayfasında gördüm. Erhan coşkun u. Paylaşımınız önceden olmuş. Ama ne yaptınız acaba

Merhaba, 30 Nisan’da ameliyat oldum sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
Merhabalar, ben de erhan beyi düşünüyorum.Barış beyin tekniğine çok benziyor ve instagramda gördüğüm kadarıyla yaptığı burunlar çok güzel. Ama insan güvenemiyor sadece güzel olanları koyuyorlar sonuçta.Benim burnumda septal deviasyon var küçükken kırılmıştı. Burun köküm de biraz alnımdan kavis vermeden çıkıyor gibi. Süreçle ve fiyat ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Merhana Erhan Coskun Beye ameliyat olmussunuz size sorum olacak umarim yanitlarsiniz.Ben aslinda 2 sene once Baris Cakir Beye ameliyat olacaktim fakat bazi aksiliklerden dolayi iptal oldu.Fiyati da suan iki katiba cikmis.Arastirirken Erhan Beyi farkettim.Cizgisini Baris Cakira cok benzettim.Baya da septum deviasyonu olan hasta paylasimi yapmis.Bende de ayni sorun var.En buyuk endisem burnumun ameliyattan sonra da egri kalmasi.Cunku takip edip inceledigim pek cok doktorun paylasimlarinda farkettigim sey su egri burunlar yapildiktan sonra da yine egri kaliyor.Bunu Baris Cakirin fotograflarinda hic gormedim yaptigi burunlar tam anlamiyla orta hatta geliyor ve kusursuz is cikariyor bana gore.İlk kez de Baris Cakir gibi egriligi tam anlamiyla duzelten bir doktor buldum.O da Erhan Bey.Zaten birlikte de calisiyorlarmis.Siz memnun kaldiniz mi?Egrilik tam anlamiyla duzeldi mi?En iyi kendiniz analiz edersiniz hala belli oluyor mu gozunuze carpiyor mu?Egrilik harici seklini begendiniz mi?Doktor Bey ilgili mi?Cevap verirseniz cok sevinirim.

Merhana Erhan Coskun Beye ameliyat olmussunuz size sorum olacak umarim yanitlarsiniz.Ben aslinda 2 sene once Baris Cakir Beye ameliyat olacaktim fakat bazi aksiliklerden dolayi iptal oldu.Fiyati da suan iki katiba cikmis.Arastirirken Erhan Beyi farkettim.Cizgisini Baris Cakira cok benzettim.Baya da septum deviasyonu olan hasta paylasimi yapmis.Bende de ayni sorun var.En buyuk endisem burnumun ameliyattan sonra da egri kalmasi.Cunku takip edip inceledigim pek cok doktorun paylasimlarinda farkettigim sey su egri burunlar yapildiktan sonra da yine egri kaliyor.Bunu Baris Cakirin fotograflarinda hic gormedim yaptigi burunlar tam anlamiyla orta hatta geliyor ve kusursuz is cikariyor bana gore.İlk kez de Baris Cakir gibi egriligi tam anlamiyla duzelten bir doktor buldum.O da Erhan Bey.Zaten birlikte de calisiyorlarmis.Siz memnun kaldiniz mi?Egrilik tam anlamiyla duzeldi mi?En iyi kendiniz analiz edersiniz hala belli oluyor mu gozunuze carpiyor mu?Egrilik harici seklini begendiniz mi?Doktor Bey ilgili mi?Cevap verirseniz cok sevinirim.

Merhaba, 30 Nisan’da ameliyat oldum sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
Merhaba,
Benim de dusundugum doktorlar arasinda Erhan Bey. Surecinizden ve tecrubelerinizden kısaca bahsedebilir misiniz? Nefes alma sikayetiniz var miydi, ilgi ve ekibin de destegi nasildi post-op donemde de? Tesekkur ederim cok.

9 Ocak'ta 3500 dolar olan ilk ameliyat ucreti ay sonunda 4500 dolar olmus. hem dolar hem de TL fiyatlar/tufe artarken bence cok ama cok gereksiz :)

Back
X