Op.Dr.Esra Çebi-Medicalpark fatih

simay1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
8
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Hamile olduğum için doktor araştırması yapıyorum.Ama bir türlü gittiğim doktorlardan memnun kalmadım.Şu an esra çebiye gitmeyi düşünüyorum.İyi duyumlar aldım.Bu konuda bana gerçekten yardımcı olursanız sevinirim.Doktor hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

hamileliğimin ilk 3 ayı gitim
evet çok iyi ve güleryüzlü birisi
evime uzak diye bıraktım.

ben sekiz bucuk aylık hamileyim ve ilk ayımdan bu yana esra cebiye gidiyorum gercekten cok memnunum kendinizi gozunuz kapalı teslim edebilecegeniz bi doktor emin olun size ve bebeginize en az sizin kadar onem veriyo

kizlar esra hanim hakknda daha fazla yoruma ihtiyacim var
hasta ile ilgisi nasil rahatsizliginiz hakkinda aydinlatici bilgi veriyomu??

slm arkadaslar ben suan 17 haftalık hamileyım ve esra hanımı bulana kadar 4 doktor degıstırdım..ınanılmaz ıyı ınanılmaz ısını severek yapan bı dr.ve kesınlıkle hastalarıyla ılgılenıyor ve sızı unutmuyor..her turlu sıkayet vs seyler ıcın cebını verıyor takıldıgın yerde arayıp msj atıp kesınlıkle cevap alıyosun..ben kesınlıkle tavsıye edıyorum gıtmek ısteyen arkadaslara cok memnun kalacaklarını dusunuyorum...:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba arkadaşlar esra hnm için söylenen herşey çok doğru bir zamanlar benimde doktorumdu ben çok memnun kaldım kendisinden ama her gitmemde çok beklemek beni rahatsız etmeye başladı.randevu alıyoruz giderken ama çok bekliyorum.bu konu sizi rahatsız etmeyecekse kesinlikle tavsiye ediyorum.

kızlar merhaba ben kararsızım esra hanıma devam edip etmemekte neden diyceksiniz ilk gittiğim ay ilgi güzeldi geçen ayın 25 gttim şuanda 4 aylık hamileyim 10 dk süremdi muayenemiz ikiniiznde sağlığı yerinde sorun varmı diye sordu yok esra hanım dedim ne kilomu ölçtü ne tansiyon ameliyata girmasi gerekiyordu çıktı ameliyata gitti onun haricinde doğum fiyatları hastahanenin pahalı biraz 1400 normal doğum 2200 sezeryanmış açıkcası 1 kez daha gitmeyi düşünüyorum sona duruma göre karar vericem

eylül1 benimde anlatmak istediğim bu 2 soruyu arka arkaya soramıyosunuz çünkü sırada bekleyen okadar hasta varki hemen onlara geçmek istiyor.

Kocamın favori doktoru:) 38 haftalık hamileyim ve her sorunumuzu, sorumuzu rahat rahat sorduk. Bütün muayenelere eşimle gittik ve her seferinde aynı ilgiyi gösterdi . Bu arada inanılmaz halden anlıyor. Eşi de çok başarılı bir Jinekolog cerrah. randevu almak zor ama eviniz yakınsa şiddetle tavsiye ederim. Muayene ücreti 60TL, NST 25 TL Normal doğum paket:1400TL, sezeryan paket:2200 TL

Bende Esra Hn. 'a gidiyorum. şuan gebeliğim 16 haftalık. İlk 10 haftalıkken gittim. 2.li tarama testi yaptırdım sonra onu göstermek için gittim. Şimdi 26 ekimde kontrolüm var. Kendisi güler yüzlü bir doktor. İlk izlenim bende olumluydu bakalım bundan sonraki kontroller nasıl olacak. ama dediğiniz gibi epeyce yoğun bir doktor. ben doğumu da medikal park -fatih te yapmak istiyorum. Tanıdıklarımda var giden ve memnun kalan herkese tavsiye ederim.

selam arkadaşlar,
Benim yaşadığım kötü tecrübeyi sizde yaşamayın diye buradan bilgi vermek istedim.Sonunda çileden çıktığım ve Dr.Esra Çebidende hastahanedende vazgeçmek zorunda kaldığımın sebeplerini şöyle anlatayım;
8 aylık hamileyim -evime yakın ve bilinen bir hastane olduğu için ayrıca forumlardan okuduğum yazılara göre(2011 yorumları)Medikal park ve Esra Çebiye gitmeye karar verdim.Hastahane aynı devlet hastanesi polikliniklerı gibi kalabalık ve curcuna vaziyette.Dr.Esra Çebi doktora gelince ilk başta canayakın ve iyi bir doktor izlenimi veriyor,insanı rahatlatan bir tarzda, panik yapmayın herşey kontrol altında imajı veren bir yaklaşımı var.Bu tavır insana baştan hoş geliyor ve memnun ayrılıyorsunuz..Sonraki aşamalarda randevu
saatine dikkat edilmediğinin saatlerce bekletildiğinizin neticesinde ikinci ve üçüncü randevularda iyice gerilmeye başlıyorsunuz. aklınıza takılan sorular ve karşılaştığınız sorunlarda telefonlarınıza ne kendisi ne de yardımcısı çıkıyor-mesaj atıyorsunuz ona bile cevap vermiyor.saat 17 :00 olduğunda koşturmaca hastaneden çıkıyor ve hastanede kalacak diye bir daha telefonuna bile bakmıyor-2 kere ACİL DURUM yaşadım Dr Esra hanım telefonuna bakmadığı gibi mesajıma bile dönmedi -ki ben acil durumum olduğunu yazmama rağmen...O gün bebeğim hareket etmedi ve ben apar topar başka bir hastahaneye gitmek zorunda kaldım kendi doktoruma ulaşamadığım için.O gün yaşadığım stresi size anlatamam :( Baştan rahatlık diye tanımladığınız tavırların artık umursamazlık boyutuna varmış olduğunun farkına varıyorsunuz..diğer hamile arkadaşlarla konuştuklarım ve bloglarda deneyimlerini paylaşan arkadaşların yazdıklarına baktığımda herkesin her aradığında doktoruna 24 saat ulaşabildiğini okudum- ve bence de öyle olmalı-2 canlı olarak geziyorsunuz ve özel hastanedeki özel doktorunuza bir telefon bile açıp derdinizi soramıyorsunuz ki ben doktorumu çok nadir aradığım halde..yanındaki asistanı da ayrı bir vakaa-hiç bir konuda bilgi sahibi değil..Dr.Esraya kendisine ulaşamadığımızın sıkıntısını dile getirdiğimizde ,bana ulaşmak zorunda değilsiniz ,hastahanedeki diğer doktorlara ulaşın cevabını aldık..Sabret sabret derken daha fazla dayanamadım sonunda doktorumu değiştirdim..Dr.Esra Çebiye gittiğim için çok pişmanım.Sayesinde çok stres yaşadım ki hamilelik stres olunmaması gereken bir dönem..Dahada önemlisi şu an ellerimi kullanamaz durumdayım çünkü doktoruma ulaşamadığım için ,kendisinden bilgi alamadığım için yapılması gerekenleri zamanında yapamadım karpal tünel olmuşum meğersem..Dediğim gibi şimdi başka bir doktora gidiyorum ..Şimdiki doktorum çok iyi,ilk gittiğimde bana ve eşime kartını uzattı,24 sa. telefonuna ulaşabileceğimizi ,kafamıza takılan birşey olursa mutlaka aramamız gerektiğini söyledi ve gerçekten çok ilgili...Dr.Esra Çebi sanki doktor değilde devlet memuru gibi..Muayenelerde biz birşey sormasak kendisi hiçbirşey anlatmıyor.Ne tansiyon ölçüyor ne kilonuza bakıyor hemen göndermeye çalışıyor..Hastahane Halk ekmek kuyruğu gibi, verdiğiniz paraya yazık ,stresi de cabası..

Merhaba,
Esra hnıma ben değil ama bir arkadaşım gidiyor. banada tavsiye etti ama bana uzak olduğu için gidemedim. arkadaşım çok memnundu...

selam arkadaşlar,
Benim yaşadığım kötü tecrübeyi sizde yaşamayın diye buradan bilgi vermek istedim.Sonunda çileden çıktığım ve Dr.Esra Çebidende hastahanedende vazgeçmek zorunda kaldığımın sebeplerini şöyle anlatayım;
8 aylık hamileyim -evime yakın ve bilinen bir hastane olduğu için ayrıca forumlardan okuduğum yazılara göre(2011 yorumları)Medikal park ve Esra Çebiye gitmeye karar verdim.Hastahane aynı devlet hastanesi polikliniklerı gibi kalabalık ve curcuna vaziyette.Dr.Esra Çebi doktora gelince ilk başta canayakın ve iyi bir doktor izlenimi veriyor,insanı rahatlatan bir tarzda, panik yapmayın herşey kontrol altında imajı veren bir yaklaşımı var.Bu tavır insana baştan hoş geliyor ve memnun ayrılıyorsunuz..Sonraki aşamalarda randevu
saatine dikkat edilmediğinin saatlerce bekletildiğinizin neticesinde ikinci ve üçüncü randevularda iyice gerilmeye başlıyorsunuz. aklınıza takılan sorular ve karşılaştığınız sorunlarda telefonlarınıza ne kendisi ne de yardımcısı çıkıyor-mesaj atıyorsunuz ona bile cevap vermiyor.saat 17 :00 olduğunda koşturmaca hastaneden çıkıyor ve hastanede kalacak diye bir daha telefonuna bile bakmıyor-2 kere ACİL DURUM yaşadım Dr Esra hanım telefonuna bakmadığı gibi mesajıma bile dönmedi -ki ben acil durumum olduğunu yazmama rağmen...O gün bebeğim hareket etmedi ve ben apar topar başka bir hastahaneye gitmek zorunda kaldım kendi doktoruma ulaşamadığım için.O gün yaşadığım stresi size anlatamam :( Baştan rahatlık diye tanımladığınız tavırların artık umursamazlık boyutuna varmış olduğunun farkına varıyorsunuz..diğer hamile arkadaşlarla konuştuklarım ve bloglarda deneyimlerini paylaşan arkadaşların yazdıklarına baktığımda herkesin her aradığında doktoruna 24 saat ulaşabildiğini okudum- ve bence de öyle olmalı-2 canlı olarak geziyorsunuz ve özel hastanedeki özel doktorunuza bir telefon bile açıp derdinizi soramıyorsunuz ki ben doktorumu çok nadir aradığım halde..yanındaki asistanı da ayrı bir vakaa-hiç bir konuda bilgi sahibi değil..Dr.Esraya kendisine ulaşamadığımızın sıkıntısını dile getirdiğimizde ,bana ulaşmak zorunda değilsiniz ,hastahanedeki diğer doktorlara ulaşın cevabını aldık..Sabret sabret derken daha fazla dayanamadım sonunda doktorumu değiştirdim..Dr.Esra Çebiye gittiğim için çok pişmanım.Sayesinde çok stres yaşadım ki hamilelik stres olunmaması gereken bir dönem..Dahada önemlisi şu an ellerimi kullanamaz durumdayım çünkü doktoruma ulaşamadığım için ,kendisinden bilgi alamadığım için yapılması gerekenleri zamanında yapamadım karpal tünel olmuşum meğersem..Dediğim gibi şimdi başka bir doktora gidiyorum ..Şimdiki doktorum çok iyi,ilk gittiğimde bana ve eşime kartını uzattı,24 sa. telefonuna ulaşabileceğimizi ,kafamıza takılan birşey olursa mutlaka aramamız gerektiğini söyledi ve gerçekten çok ilgili...Dr.Esra Çebi sanki doktor değilde devlet memuru gibi..Muayenelerde biz birşey sormasak kendisi hiçbirşey anlatmıyor.Ne tansiyon ölçüyor ne kilonuza bakıyor hemen göndermeye çalışıyor..Hastahane Halk ekmek kuyruğu gibi, verdiğiniz paraya yazık ,stresi de cabası..

selam arkadaşlar,

Öncelikle Merhaba,
Ben Dr. Esra çebiye gitmeye başladım.5 aydır yaklaşık gidiyorum.Doktorumdan çok memnunum ve sizin yazdıklarınızı kesinlikle kabul etmiyorum.Hastanede bekletildiğinizden bahsetmişsiniz ancak arkadaşlar bu kadın ben ne zaman görsem hasta bakıyor ya da ameliyatta yani kendisi keyif için değil yine bizlerden birileri için bizi bekletiyor napsın ameliyathanede doğum hastasını mı bıraksın? Ayrıca doktorum ilk günden beri bana hamilelikle ilgili yaşayacaklarımı anlattı.Her kadın sonuç itibariyle aynı hamileliği yaşamıyor siz yaşadığınız sıkıntıyı doktorunuzla paylaşınca ki ben paylaştım ve gerekli cevapları çok açıklayıcı ve güleryüzle aldım.Aradığınızda açmadığını söylemişsiniz beni muayene ederken kendi ailesinden biri bile aradğında açamadı birde demişssinizki yardımcısı açsın..siz ona neyi anlatacaktınız ve adı üstünde yardımcı size nasıl yardım edicek ki bunuda geçtim madem bu kadar ciddi bir sorununuz var o zaman bırakın ona gitmeyi hemen acile gitseydiniz tüm gün karnınızda çocuk hareketsiz gibi geldi demişssiniz ben sizin yerinizde olsam asla beklemem ve bu beklemenin sucunuda başkasında aramam!! İnsanları yermek çok kolaydır ama aynayı kendimize çevirmeli. Ayrıca devlet memuru lafınızda senelerce okuyup doktor mesleğini edinmiş bir bayana hakarettir acaba sizin mesleğiniz nedir? Gerçi bu bizi alakadar bile etmez.Memnun kalmamış olabilirsiniz ama bunu düzgünce açıklayabilirsiniz bu kadar basitleşmek doğru değil. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.Yine söylüyorum tartısı daha kapıdan girdiğinizde önünde duran yardımcısı size tartılmanız için yardım eder güleryüzlü ve işinde bence çokta başarılı.

Bu doktordan ve bu hastaneden uzak durun.

Ben gittim, çok pişman oldum, sonunda doktorumu değiştirdim.

Çok hastası olmasına ve iyi duyumlara aldanmayın. Hastası çok olan her doktor iyidir diye bişey yok.

Konu eski ama bilgi almak isteyen arkadaşlar olur diye yorum yapmak istedim. Esra hanım'a alışınca insan başka bir dr a gitmek istemiyor inanın. Öncelikle geçmişte burda yorum yapan arkadaşın aksine Esra hanım 'a ne zaman mesaj atsam yarım saat içinde kesin cevap verir ve sorunuzu yanıtlar. Sonuçta o bi dr ve tek hastasıda ben değilim herkesle elinden geldiğince ilgilenmeye çalışıyo. Çok rahatlatıcı bi dr buarada ben kimyasal gebelik yaşadığımda gitmiştim ilk ve sanki karşımda dr değilde ablam ya da arkadaşım vardı. Kesinlikle paracı bi insan değil boş yere uygulama ya da tahlil yaptırmıyo gerkliyse istiyo. Hamile kalsam Esra Hanım a gitmek isterim ama tek problem hastane de doğum fiyatları çok pahalı o zaman ne olur bilemem ama doğum drum olmasını çok isterim

Back
X