Op.dr.hakan seven -asya hospıtal ( ıstanbul

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
64
98
arkadaşlar merhabalar ben 2. bebeğime 4 haftalık hamileyim (2009 ekim ayında sezeryan doğum yaptım) dr. hakan seven i tanıyan hastası olan varmı yada sezeryan sonrası normal doğum yapan duyduğuma göre hakan bey yaptıyormuş muayne ücreti ssk 40 tl bilgi verirseniz ona gidicem eğer gerçekten normal doğum taraftarıysa eğer öyle değilse kızımdaki doktoruma devam edicem yardımcı olursanız çok sevinirim acil cevaplarınızı bekliyorum

bu konu için bi bilgim yok canım ama hakan beyin methini bnde cok duydum daha once kk dada adına topik acılmıstı önceki doktorunuz kimdi

sağol bende adını kk duydum ama hastası olan kişilerden bilgi almakt iyi olur diye düşündüm benim önceki doktorum küçükköy bilge de oğua güler mükemel bir doktor ama sezeryan sonrası normal doğuma pek sıcak bakmıyor sezeryan oldum ama hiç sorun yaşamadım açıkçası ve çok ilgili çok güler yüzlü birisi sen hamilemisin canım

ya kızlar allah aşkına koskaca kk bu doktoru tanıyan yokmu aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…