• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op dr Hale karagözoğlunda tedaviye başladık

elf57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
28
herkese selam arkadaşlar daha mnce 1 tüp bebek denememizden sonra süleymaniye kadın doğumda denemiştik embriyo 3. gün gelişimi durdu. şimdi ise hale hocada tedavi görüyoruz ve Allahımıza şükürler olsun 5 tane embriyo 5. güne gitti blastokist oldu ve hepsini dondurduk Hale hoca 1 ay dinlendirme sonrasında transfer edeceğim dedi. sabırsızlıkla bekliyoruz sorularınız varsa alabilirim. 😊😊

herkese selam arkadaşlar daha mnce 1 tüp bebek denememizden sonra süleymaniye kadın doğumda denemiştik embriyo 3. gün gelişimi durdu. şimdi ise hale hocada tedavi görüyoruz ve Allahımıza şükürler olsun 5 tane embriyo 5. güne gitti blastokist oldu ve hepsini dondurduk Hale hoca 1 ay dinlendirme sonrasında transfer edeceğim dedi. sabırsızlıkla bekliyoruz sorularınız varsa alabilirim. 😊😊
Insallah allahim hepimize nasip etder kaliteli kac

Insallah allahim hepimize nasip etder kaliteli kac
merhaba canım. inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. kaliteler şöyle;

1 adet 4aa
1 adet 3aa
1 adet 4ab
1 adet 3ab
1 adet 3ab

Arkadaşlar Pazartesi günü transferimiz var lütfen dua edin inşallah Rabbim isteyen herkese verir

pazartesi transfer olduk bugün 4. gün lütfen bizim için dua ediniz 😊😊 merakla bekliyoruz

pazartesi transfer olduk bugün 4. gün lütfen bizim için dua ediniz 😊😊 merakla bekliyoruz
Allah hayırlı eylesin. Devlette mi tedavi gördünüz? Ben de Zeynep kamilde gördüm ama 5. Güne embriyo götürmüyorlar. 3. Gün transfer yapılıyor hemen.

Allah hayırlı eylesin. Devlette mi tedavi gördünüz? Ben de Zeynep kamilde gördüm ama 5. Güne embriyo götürmüyorlar. 3. Gün transfer yapılıyor hemen.
merhaba hayır birkere devlette tedavi gördük embriyo 3. gün arrest oldu 5. güne gitmedi. ama çoğu doktorun öngörüsü 5. gün embriyosunu transfer etmek embriyo 5. güne çıkarsa daha kabul edilebilir oluyormuş 3. gün embriyosunu pek tabsiye etmiyorlar. şimdi özelde tedavi görüyoruz embriyo 5. güne gitit çift embriyo teansferi yapıldı inşallah sizin içinde hayırlısı olur.

kızlar bugün transferin 9. günü ve dayanamayıp test yaptım 😍 kan testi yarın

Eklentiler

• adaf269c-fbc9-47b2-aa53-3f753445e15c.webp
    adaf269c-fbc9-47b2-aa53-3f753445e15c.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 17
10.gün kan testimiz 😊😊

Eklentiler

• IMG_6058.webp
    IMG_6058.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 12
buda 12. gün kan testimiz 😊😊

Eklentiler