Op.Dr. Hüseyin Güner

boyamakitabi

gül
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
583
12
48
Muğla
Kızlar
bu doktorun sitesinde çeşitli kanallarda yaptığı açıklamalar var
vücudun her bölgesinde lazer teknolojisini baya kullanıyor
ama sitede hiç adı geçmiyor
daha önce konu açılmış ama bir kaç kişi hararetle savunan mesajlar yazmışlar ve yok olmuşlar
bu doktora ameliyat olan ya da ameliyat olanı bilen yok mu
liposakşınla göğüs küçültme bile yapıyor tabi göğüs sarkmamışsa ve göğüsün büyüklüğüne yağ sebep oluyorsa
bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Kızlar
bu doktorun sitesinde çeşitli kanallarda yaptığı açıklamalar var
vücudun her bölgesinde lazer teknolojisini baya kullanıyor
ama sitede hiç adı geçmiyor
daha önce konu açılmış ama bir kaç kişi hararetle savunan mesajlar yazmışlar ve yok olmuşlar
bu doktora ameliyat olan ya da ameliyat olanı bilen yok mu
liposakşınla göğüs küçültme bile yapıyor tabi göğüs sarkmamışsa ve göğüsün büyüklüğüne yağ sebep oluyorsa
bilgisi olan varsa yazabilir mi?

merhaba,

ben Hüseyin beye degilde Levent Tasciya oldum ikiside Süperplastin Sahibi.
Ben memnunum hata sira baska yerlere geliyor :34:

Sana özel mesajina cevap veremedim ondan buraya yazayim.

Memnun kalmadigina üzüldüm. Burun konusunda pek bilgim yok.ben lipo yaptirmistim Dr Levent Tasciya. Simdi de meme büyütme. Ama burdaki arkadaslarin tecrübelerine daynaraktan ve gördügüm resimlerde Dr. Baris Cakir ve Dr. Emre Ilhan bir görün derim.

Umarim mutsuzluguan bir cözüm bulursun canim..

Hüseyin Bey'in burun ameliyatı için tecrübelerinizi(ameliyat türü, içeriği, fiyat vs.) ve resimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Bir de ilginç olan, internette özgeçmişi yok. Yani eğitim, kurs vs. bir bilgi vermemesi garip. Hangi tıp fakültesini bitirdi, uzmanlığını nerde yaptı muamma.

Arkadaslar doktor aramaktan helak oldum.. benim icin belirleyici faktor lokal anesteziydi ve bircok hekim buna pek yanasmiyor. Huseyin bey lokal anesteziyle oldukca basit ve invaziv olmayan teknikler kullaniyor (instagramdan gozlemledigim kadariyla). Asistanina fotolarimi gonderip bilgi almak istedim doktor beyle gorusup geri donus yapacak. Suanda kendi capimda ikna olmus durumdayim, bilgisi ve deneyimi olan varsa paylasirsaniz sevinirim.

Arkadaslar doktor aramaktan helak oldum.. benim icin belirleyici faktor lokal anesteziydi ve bircok hekim buna pek yanasmiyor. Huseyin bey lokal anesteziyle oldukca basit ve invaziv olmayan teknikler kullaniyor (instagramdan gozlemledigim kadariyla). Asistanina fotolarimi gonderip bilgi almak istedim doktor beyle gorusup geri donus yapacak. Suanda kendi capimda ikna olmus durumdayim, bilgisi ve deneyimi olan varsa paylasirsaniz sevinirim.
Merhaba Hüseyin bey'e ameliyat oldunuz mu acaba? Ben de karnımdaki sarkık deri ve yağlardan kurtulmak istiyorum. Şimdiye kadar görüştüğüm doktorların hepsi kesi ile karın germe ameliyatı yapılması gerekir dedi. Henüz Hüseyin Güner ile görüşmedim ama instagram sayfasından gördüğüm kadarıyla benim durumumdaki hastalara kesisiz lazer lipoliz işlemleri yaparak başarılı sonuçlar almış gibi, ama tabi ki instagram fotoları ikna etmiyor ameliyat olmuş birileriyle görüşüp deneyimlerini alabilirsem çok mutlu olucam. Teşekkürler

Back
X