- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- Konu Sahibi ElifAhsen02
arkadaşlar bileniniz gideniniz var mı görüşlerinizi merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim gittim 4ay gebelik tedavisi icin 4.ayda gebe kaldim cok bilgili anlayisli iyi bi doktor ama hastaneden ayrilmis nereye gittigini ogrenemedim benim gebeligim sonlandi kurtaj oldum iki ay ara verdim gittim ama malesef yoktu soylemediler ayrica nereye gittigini.tavsiye ederim dogum icin dusunuyorsaniz eger hastanedeki tum hastalar neredeyse onda ozellikle gebelik takibi dogum icin geliyolardiSlm canim sen bu dr gittin mi memnun kaldin mi???
aaaa çok teşekkür ederim ya bilgi almış oldum sayenizde hastaneden bi türlü bilgi vermediler nettede bulamadım çok mutlu oldum şuan . Tavsiye ederim umarım memnun kalırsınız . inşallah sağ salim kavuşursunuz bebeğinize ayırlı doğumlarElifAhsen02 Tesekkur ederim bilgi icin dr suanda gaziosmanpasa medical park hast gorev yapiyor tanimafidim icin danismak istedim hast yeni acildi ve fiyatlari suan cok uygun muayene ucreti 20tl daha sonra degisir tabi
Aminn canim tesk ederim allah seninde gonlune gore versinaaaa çok teşekkür ederim ya bilgi almış oldum sayenizde hastaneden bi türlü bilgi vermediler nettede bulamadım çok mutlu oldum şuan . Tavsiye ederim umarım memnun kalırsınız . inşallah sağ salim kavuşursunuz bebeğinize ayırlı doğumlar
Merhabalar öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun diyorum. Doğumuz gerçekleştimi İbrahim bey hakkında bilgi almak istiyorum da . nasıl bir doğum geçirdiniz paylaşırsanız sevinirimaaaa çok teşekkür ederim ya bilgi almış oldum sayenizde hastaneden bi türlü bilgi vermediler nettede bulamadım çok mutlu oldum şuan . Tavsiye ederim umarım memnun kalırsınız . inşallah sağ salim kavuşursunuz bebeğinize ayırlı doğumlar
Merhabalar öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun diyorum. Doğumuz gerçekleştimi İbrahim bey hakkında bilgi almak istiyorum doğumda nasıl muamele gördünüz doğuma ibrahim bey kendisi giriyor mu yardımxı olursanız sevinirimaaaa çok teşekkür ederim ya bilgi almış oldum sayenizde hastaneden bi türlü bilgi vermediler nettede bulamadım çok mutlu oldum şuan . Tavsiye ederim umarım memnun kalırsınız . inşallah sağ salim kavuşursunuz bebeğinize ayırlı doğumlar
merhaba doğum yapacak olan ben değildim diğer yorum yapan arkadas sanırım. Benim gebeliğim sonlandı en üstte ki yorumda yazdığım gibisuan gebelik tedavisi için gidiyorum kendisine gayet memnunum. Doğum için gebelik takibi için gelen bircok hastası var tavsiye ederim gayet ilgili ve bilgili bi doktorMerhabalar öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun diyorum. Doğumuz gerçekleştimi İbrahim bey hakkında bilgi almak istiyorum doğumda nasıl muamele gördünüz doğuma ibrahim bey kendisi giriyor mu yardımxı olursanız sevinirim
Tesekkürler. Rabbim Allah gönlüne göre versin inş.merhaba doğum yapacak olan ben değildim diğer yorum yapan arkadas sanırım. Benim gebeliğim sonlandı en üstte ki yorumda yazdığım gibisuan gebelik tedavisi için gidiyorum kendisine gayet memnunum. Doğum için gebelik takibi için gelen bircok hastası var tavsiye ederim gayet ilgili ve bilgili bi doktor
Merhabalar öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun diyorum. Doğumuz gerçekleştimi İbrahim bey hakkında bilgi almak istiyorum doğumda nasıl muamele gördünüz doğuma ibrahim bey kendisi giriyor mu yardımxı olursanız sevinirimSlm canim sen bu dr gittin mi memnun kaldin mi???
Ben dr cok memnundum bebisim dogdu :) yanliz ben 01.01 saat 5te normal dogum yaptm yilbasi gecesiydi bu yuzden arayamadim baska nobetci dr girdi doguma o da iyidi ama bence iyi bi drMerhabalar öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun diyorum. Doğumuz gerçekleştimi İbrahim bey hakkında bilgi almak istiyorum doğumda nasıl muamele gördünüz doğuma ibrahim bey kendisi giriyor mu yardımxı olursanız sevinirim
Ben dr cok memnundum bebisim dogdu :) yanliz ben 01.01 saat 5te normal dogum yaptm yilbasi gecesiydi bu yuzden arayamadim baska nobetci dr girdi doguma o da iyidi ama bence iyi bi dr
Merhabalar . Oncelikle hayirli ugurlu olsun :) Gebelik takibi ve oncesindeki kontroller icin bende Ibrahim Bey'e gitmeyi dusunuyorum ama merak ettigim bir konu var. Doktorunuz normal dogumu destekliyor mu ? Yoksa ozel hastanelerin genelinde oldugu gibi oncelikle sezeryandan mi bahsediyor?
Hayir su anda medicalparkta kendisi ama ben ayni hastanede baska bi doktora gidiyorum.siz ne yaptınız. ibrahim beye mi gidiyorsunuz ?
Hangi hastane hangi doktora gidiyorsun Cnm ? Kafam karıştı birazHayir su anda medicalparkta kendisi ama ben ayni hastanede baska bi doktora gidiyorum.
Medicalpark Gaziosmanpasa da Bahattin Onar a :)Hangi hastane hangi doktora gidiyorsun Cnm ? Kafam karıştı biraz
Bahattin Bey gece calisiyo haftanin 3 gunu. Ctesi de oglene kadar calisiyo. Bicok insana uymuyo ondan dolayidir diye dusunuyorum acikcasi. Onun disinda birsey mi duydunuz acaba?İbrahim çelebi yi öneriyor herkes. Bahattin bey i iyi duymadım ben