Op.Dr.Leyla Ercan Hakkında-Medicalpark Fatih

1 senedir op. dr. Leyla Ercan hanıma gidiyorum. Çok sıcak kanlı , güler yüzlü ve ilgili bir hanım. Tereddütsüz gidebilirsiniz. 2 gün önce kendisine gittim hamile olduğumu öğrendim :) Pko olduğum için ve tedavisiz hamile kaldığım için çok mutlu oldu o da :)
Gitmek isteyen arkadaşlar tereddüt etmesin :)

bende leyla hanıma gidiyorum ve çok memnunum, bebişimi görünce en az benim kdar heyecanlanıp mutlu olabilen bi doktor...

kaç tane doktor değiştirdim ama sadece leyla hanım güven verdi bana

Bende gebeliğim süresince Leyla Hanim a gittim. Daha oncesinde 2-3 defa gitmiştim . Hamileliğimin baslarında hep acaba başka bir doktoramı geçsem diye düşündüm . Çünkü hamilelik ve dogum kaç defa yaşayabileceğimiz bir seykii. O yüzden sürekli daha iyisi olsun istedim. Ama Leyla Hanim gercekten iyi bir doktor. Soru sorabiliyorsun ve sorduğun soruya doğru düzgün cevap alabiliyorsun. Güler yüzlü ve sakin olması gercekten insanı rahatlatıyor . Gebeliğim süresince güvenle gittim. Dogumum sırasında da sürekli telkin etmeye çalıştı . Bir daha doğurursam yine Leyla Hanım'a giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…