Op. Dr. Mehmet Veli KARAALTIN'a ameliyat olan var mı?

ebruli_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
12
0
86
İstanbul
Merhaba herkese,

Başlıkta da belirttiğim gibi Dr. Mehmet KARAALTIN'a ameliyat olan ya da hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa ,paylaşabilir misiniz?
Kendisi Medical Park -Bahçelievler hastanesinde çalışıyor.

Ön görüşme niteliğinde kendisi ile görüştüm,çok sıcakkanlı ve mantıklı biri olarak geldi.Ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflar da hoşuma gitti.Ameliyat olan arkadaşlar varsa bilgileri çok faydalı olacaktır.Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
Merhaba herkese,

Başlıkta da belirttiğim gibi Dr. Mehmet KARAALTIN'a ameliyat olan ya da hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa ,paylaşabilir misiniz?
Kendisi Medical Park -Bahçelievler hastanesinde çalışıyor.

Ön görüşme niteliğinde kendisi ile görüştüm,çok sıcakkanlı ve mantıklı biri olarak geldi.Ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflar da hoşuma gitti.Ameliyat olan arkadaşlar varsa bilgileri çok faydalı olacaktır.Şimdiden teşekkürler..

merhaba canım benim kuzenim ona göğsünden ameliyat oldu memnun kaldı.iyi bir doktora benziyor bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum kendisine ama daha görüşmeye gidemedim 1 kere randevu aldım ameliyatı uzun sürdüğü için görüşemedik.

Merhaba herkese yeniden:) hazır bu başlığı açmışken şimdi de sonucu yazmalıyım:)

2 hafta önce doktoruma karar verip,burun ameliyatı oldum.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.Hem tıbbi beceri ve bilgisi hem de kişiliği yönünden çok iyi bir doktor.

Ne ameliyat sonrasında ne de şuan bir sıkıntı yaşıyorum,çok şükür.OLmak isteyenler gidip görüşsünler kesinlikle..

Kolay gelsin herkese..

selam ben 10 gün önce mehmet karaaltına gögüslerimi küçülttürdüm çok memnunum sonuçtan çok güler yüzlüve işini iyiyapan biri herkese tavsiye ederim çok ilgileniyo hastasıyla

merhaba arkadaşlar bende kendisiyle grüşmek istiyorum en kısa zamanda randevu almayı planlıyorum kendisinden ücret nasıl acaba ?

Ben karıngerme amaliyatı oldum...çok iyi bir doktordur kendisi

merhaba leylifer
karin germe ameliyatinla ilgili biraz daha bilgi vermen mumkun mu, ben de dr mehmet veli karaaltina karin germe yaptirmayi dusunuyorum. fiyati, ameliyat sonrasi iyilesme suresi ve ameliyat izini cok merak ediyorum.
simdiden tesekkurler ve sevgiler

ebruli; geçmiş olsun canım şuan nasılsın mehmet beyden memnun kaldın mı, burun fotolarını paylaşabilirmisn çok merak ettimde, ameliyatı ne kadara yaptırdın hiç değilse ortalama bi rakam verirmisin, aslında ben göğüs artı burun estetiği düşünüyorum ama burun estetiği ücreti fazlaysa tek burun estetiği yaptırıcam:))

Back
X