Portçuk merhaba cevabın icin teşekkür ederim sen hangi şikayet ile gitmiştin bnm sorunum interfelite Melih bey iki kez aşılama denedi negatif oldu Şişli de memorial da ben cok memnun kaldım fakat bana yeri uzak Kartal'da oturuyorum orda çalışıyorum gidip gelmek sıkıntı gebelik maalesef olmadı hala tüpe gecelim dedi fakat bn doktor değiştirdim simdi Koşuyolu op dr ümit kayaya başladım oda 3. Kez aşılama önerdi sonra tüpe geçicez dddi bn simdi cok kararsız kaldım kimle devam edeyim ümit kaya liv tüp bebek de calisio onun hakkında bilgisi olan var mu yada Melih bey de tüp bebek yaptırdınız mi yada interfil tedavisi gördünüz mü
arkadaşlar interfelite tedavisi gördünüz mü onu merak ediyorum koşuyolu sağlık op dr ümit kaya ve deniz göklap kaya karı oca tüp bebek doktoru liv hospital de çalışıolar ben kendim meli beyi bıraktım yakın die anadolu yakasında bu doktora başladım da sizin doktor öneriniz var mı bunada yeni başladım değiştirebilirim yani sorun değil bide alle sağlık op dr furkan kayabaşoğlu var ataşehirde bana bu konuda konusund agerçekten uzman deneyimli hekim ve hastane lazım memorial çok iyi biliyorum liv nasıl acaba? lütfen yardımcı olun tam yol ayrımındayım tüp bebek aşamasına geldim fakat çok iyi araştırma yapmadan girmek istemiyorum hangi doktorla devam etmeliyimmmmm kızlar acil yardımmm