Op.dr.Mine Kürkçüoğlu'na gidenler bir bakar mısınız?

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
323
kızlar ilk kontrolüme özel bilgi hastanesindeki mine hanıma gittim ama hastane ve mine hanım hakkında hiç bir bilgim yok kafam çok karışık kimseye güvenemiyorum.içinizde mine hanıma giden ve doğum yapan varsa lütfen beni bilgilendirebilir mi??

bende mine hanıma gidiyorum kanamam oldu düşük riskin var dedi daha evvel göründüğüm 2 dr. en son mine hanıma gittim vajinal ultrasyona soktu gebelik normal seyrinde dedi ilaç ve folik asit verdi 10 gün sonra kontrole gel kalp atışına bakcaz kan testi yapcaz dedi ozaman 27 ocak yani 6+6 olacak bebeğim

ama bugün yorumlara akarken sitede bi arkadaşımızın başına gelenleri okudum çok üzüldüm (oda mine hanıma gitmiş) kararsızım şuan ama şöyle düşünüyor bi yanım kontrole git ama alttan ultrasyona izin verme kontrollerini ol bbi çok kişi iyi diyo bi kişinin başına gelen bi şanssızlık olbilir içini ferah tut falan diye kendime telkin veriyorum ne yapcam bilmiyorum

mine hanımı bana doğum yapan en yakın arkadaşım önerdi.Vajinal utrasonu bende çok istememekle birlikte ilk haftalarda kesenin görünmesi adına yapılması gerekli bir olgu diye biliyorum.normal utrasonla kese ilk haftalarda görünemeyebiliyor...bende bununla ilgili bir sorun olmadı.arkadaşımın da dediği evet mine hanımın ilgisiz tavırları ve hemen anlatıp konuyu kapatması....onun için mine hanım kendi bildiğinden ötürü karşısındakinin bilgiye açlığını pek fark etsede anlamadığından oluşan bir ilgisizlik olabilir diye düşünüyorum. Ama aksine arkadaşım mesleki ve doğum esnasındaki tavırları ile çok iyi bir doktor oldugundan bahsetti...arkadaşıma güvendiğim için tecrübelerine de güvenerek mine hanımı seçtim.ilgisizliği sizin merak ettiklerinizi yazarak sonra kendisine sormanızla halledilecek bir konu ama bir doktorun ilgiden daha ziyade mesleki yeterliliği benim için daha önemli...Çok özel muameleler görüpte doğum esnasında hayal kırıklığı yaşayanları düşününce mesleki olarak yeterli olması benim için en önemli olgu..

dün mine hanıma tekrar kontrole gittim bana ilgisiz gelmedi senin bütün meraklarına cvp veriyo bebeğimin kalp atışlarını gördüm ilk kez çok değişik bişey:)testler yapıldı sonuçları pazartesi çıkıcak bakalım inş. birşey çıkmaz

bugün benim gittiğim doktor da mine hanım ama çok fazla ilgisiz davrandı ve ilk muayene oluşumdu ve anlattımda yeni evli olduğumu ama sertti ve acımasızdı canımı çok acıttı hala ağrıyor geleli bir saat olmadı hala kasılıyorum memnun kalmadım ilgisiz derken beni pohpohlasın demek istemiyorum tabi ama şefkat ve sevecen olması en azından tatli tatlı anlatabilirdi ilk defa o aletleri vajinama dokunduracağı için biraz daha yumuşak ve anlayışlı olabilirdi bu ilk ve son gidişimdi ona psikolojimi bozdu 20 günlük evli olan ben hayatımdaki bu tecrübeyi ve canımın yanmasını unutmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…