Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben iki sene önce oldum gayet memnun kaldım arkadaşlar gözü kapalı önerebilirim . Yukarıdaki yorumun aksine gayet ilgili bir doktor. Fazla ilgi alaka bekleyenlere de hayret ediyorum. Hoca gayet nazik, kibar Ve ilgili
Ben iki sene önce oldum gayet memnun kaldım arkadaşlar gözü kapalı önerebilirim . Yukarıdaki yorumun aksine gayet ilgili bir doktor. Fazla ilgi alaka bekleyenlere de hayret ediyorum. Hoca gayet nazik, kibar Ve ilgili
Ameliyatımı oldum, şu an için ilgi alaka konusunda hala aynı fikirdeyim. Doktor ile iletişim kurabiliyor olmak çok önemli aynı zamanda asistanı rukiye hanıma da ayrı bir parantez açmak istiyorum o da son derece ilgili ve sevecen. Içim çok rahat bir şekilde ameliyat oldum doktora güveniyor olmanız ve beklentiniz sonucunda memnun olmanizi çok fazla etkiler. Bunun disinda merak edilen bir şey olursa yine cevap verebilirm.