kızlar şimdi naci beyin asistanından gelen maili okudum amerikan hastanesinde ortalama 9000 miş burun ameliyatı bu ne yaa resmen iki katına çıkıyo allahtan başka alternatiflerde var yoksa napardık bilemiyorum
yok cnm doğru anladın amerikan hastanesi olunca fiyat 2 katına çıkıyomuş neyseki başka hastanelerde ameliyat olma şansımız var=)))
off 9000 mi çok şaşırdım neki bu taktıkları serumun parekende fiyatı 2,5 TL yuh napıyolarki okadar hastane farkı oluyo :1shok: işte isim... Evet allahtan başka hastanede olma imkanı var için çok raht olsun doktor aynı hastanede kullanılan malzemelerde aynı bütçene göre bakarsın hatta direkt en ucuzuna ok de Şu lanet sınavlar ödevler bi bitse![]()
bahar_87 cnm aynen senin gibi düşünüyorum bu işte en önemli şey doktorun sonuçta nerde olursan ol burnuna şekil verecek kişi doktorundur, dğer hastanelerde imkan bakımından hemen hemen aynı zaten fazla para veripte kazıklanmanın alemi yok..
hastane degil hilton herhalde...:)
yav sormayın... bir de vakıf hastanesi oarsı nasıl bir vakıfsa zamanında bana 500 küsür TL fiyat verdikleri tahlilleri sışarda 150 tl gibi birşeye yaptırmıştımlaelaelaelaelae
Son düzenleyen: Moderatör: