- 19 Haziran 2015
- 227
- 20
- Konu Sahibi snow white16
Xyz
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devamını yazmamışssın sanırım canım Anlamadım ne demek istediğini çünkü :)Mrb , ameliyat oldunuzmu bilmiyorum ama, ben 2 yil once oldum. Senelerce arastirdiktan sonra omer buhseme am
Mrb canım, kusura bakma uzun yazmıştım tam şarz bitti böyle kaldı. Bebeğimden ancak girebildim. Ben de burnundan komplexli biriydim.estetik olmayı düşünüyordum ama utanıyordum bunu soylemeye.eşimde razı değildi. Cesaretimi topladım uzun araştırmalar sonucu ömer beyde karar kıldım. Çok bilgide yoktu ozaman. Randevu aldım, bana burnumda çok buyuk birşey olmadığını mini rinoplasti yapacagını ve kırmadan düzelteceğini soyledi. Ve çizim tasarım yapmadığını doğal bir burun yapacagını soyledi. Bu arada burnumda kemer vardı sadece.bana soyledikleri çok mantıklı geldi. Hemde kırmıcaktı. Yeni sıfırdan şekilde vermicekti. Neyse işlerimi düzenleyip cesaretimi topladım ameliyat oldum. Konur hastanesinde. Çok iyi geçti. Ayrıcada Erbil beyde kbbci burun etlerimi ve konkaları aldı.1 haftada işime dondum.ve boşuna beklemişim diye hayıflandım.fakaaatt şimdiiiii eskiden ince olan burnum genişledi . Dogal derken bukadarda dogal kast etmemiştim aslında.profilden bakıldığında kemer yok ama güzel kavis vermemiş.duz olmus.. Ondende buyuk gorunuyor. Benim neden boyle oldu anlamadim. Yada neden boyle yapti. Sonucta o narkozu yiyorsun o aciyi cekiyorsun daha iyi olsun isterdim. Ayrica kbb tarafina bakarsak nefes almam daha kotulesti. Hatta net koku alamiyorum. Eskiden cok keskin koku alirdim.bu saatten sonra ikinci bir ameliyat olmam artik yas oldu 35:) benim hikayemde bu canim. Yine bugunlere sukurr .. Aslinda iyi doktor ama benim sansizligimm heraldeDevamını yazmamışssın sanırım canım Anlamadım ne demek istediğini çünkü :)