Op Dr Ömer Buhşem e burun ameliyatı olan???

Merhabalar;
Ben Ömer Buhşem e Burun Ameliyatı Oldum.Oldukça Başarılı Bir ameliyat Geçti.Ameliyat Sonrası Bana Yapmam Gereken Herşeyi Anlattı Bende Söylediklerini Harfiyen Uyguladım ve Şu Anda Çok Muhteşem Bir Buruna Sahibim.Herkese de Tavsiye Ediyorum Ömer Buhşem i İşini İyi Yapıyor.Bende Senin Gibi Olmadan Önce Çok Araştırdım ve Tedirginliklerim Vardı Biraz.Ömer Buhşem e Ameliyat Oluncaya Kadar.Şu anda çok sağlıklı ve estetik bir buruna sahibim.Yeni Halimden Çok Memnunum.Burun ameliyatı Dışında Farklı ameliyatlarda olmak istiyorum bakalım randevu ayarlayabilirsem gideceğim.Sana Tavsiyem Hiç Çekinmeden Gidip görüşebilirsin.

Çok teşekkür ederim canım..peki bilgisayarda animasyon vs yaptınız mı?yani istediğin burnu sen ni tarif ettin kendisi belirleyip sürpriz mi oldu?

Selam Canım.
Tamamen Benim Anlatmam İle ve Olabilecek En iyi hali ile kendisi cizim yaptı.Cizimi bana gösterdi ve çok beğendim.Uygulama yaparkende aynısını uyguladı sorunsuz şekilde.Tamponları aldırırken çok acıyor demişlerdi.çok korkmuştum.ama hiç birşey hissetmedim.o kadar eli hafif birisi.Bence Gidip Randevu Ayarla kendine kendisi ile görüş o zaten en iyi nasıl olacaksa animasyon olarak gösteriyor ve onayladığınız zaman uygulama yapıyor.Gerekli her konuda yardımcı olacaktır size.Başka Uygulamalarda yaptıracağım bende bakalım araştırıyorum şimdi.Ömer Buhşem den randevu alacağım onunlada görüşeceğim.Sonuçları yazarım yine :)

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın..bakalım hayırlısı..görüşmenin ardından ne kadar sonra ameliyat oldun?kusura bakma çok soru soruyorum

Kemik kırılmadığı için morluk olmadı canım.Bursa Jimer Hastanesi.Fotoğrafımı sanal ortamda paylaşmak istemiyorum.0224 232 24 00 numarasından ara görüş istersen canım.

Mrb , ameliyat oldunuzmu bilmiyorum ama, ben 2 yil once oldum. Senelerce arastirdiktan sonra omer buhseme am

Devamını yazmamışssın sanırım canım Anlamadım ne demek istediğini çünkü :)
Mrb canım, kusura bakma uzun yazmıştım tam şarz bitti böyle kaldı. Bebeğimden ancak girebildim. Ben de burnundan komplexli biriydim.estetik olmayı düşünüyordum ama utanıyordum bunu soylemeye.eşimde razı değildi. Cesaretimi topladım uzun araştırmalar sonucu ömer beyde karar kıldım. Çok bilgide yoktu ozaman. Randevu aldım, bana burnumda çok buyuk birşey olmadığını mini rinoplasti yapacagını ve kırmadan düzelteceğini soyledi. Ve çizim tasarım yapmadığını doğal bir burun yapacagını soyledi. Bu arada burnumda kemer vardı sadece.bana soyledikleri çok mantıklı geldi. Hemde kırmıcaktı. Yeni sıfırdan şekilde vermicekti. Neyse işlerimi düzenleyip cesaretimi topladım ameliyat oldum. Konur hastanesinde. Çok iyi geçti. Ayrıcada Erbil beyde kbbci burun etlerimi ve konkaları aldı.1 haftada işime dondum.ve boşuna beklemişim diye hayıflandım.fakaaatt şimdiiiii eskiden ince olan burnum genişledi . Dogal derken bukadarda dogal kast etmemiştim aslında.profilden bakıldığında kemer yok ama güzel kavis vermemiş.duz olmus.. Ondende buyuk gorunuyor. Benim neden boyle oldu anlamadim. Yada neden boyle yapti. Sonucta o narkozu yiyorsun o aciyi cekiyorsun daha iyi olsun isterdim. Ayrica kbb tarafina bakarsak nefes almam daha kotulesti. Hatta net koku alamiyorum. Eskiden cok keskin koku alirdim.bu saatten sonra ikinci bir ameliyat olmam artik yas oldu 35:) benim hikayemde bu canim. Yine bugunlere sukurr .. Aslinda iyi doktor ama benim sansizligimm heralde

Hmmm . Önceki Yorumlarında Çok Memnun olduğunu söylemişssin canım ama bende oldum ömer buhşem e herhangi bir sorun ile karşılaşmadım ve gayet doğal bir burnum oldu onun sayesinde :) Sen neyden memnun kalmadın ki aksine çok ilgilendi benimle.İlgili ve işinde iyi birine benziyor bursada....

X