Gögüslerim fazla büyüktü ve şekil bozukluğu vardı bu bende sırt ağrısı aynı zamanda da eğik bel görüntüsüne neden oluyordu yıllarca korkudan ameliyat olamadım birçok doktor gezdim hiçbiri beni rahatlatmadı daha önceden doktor ozan balık beye burun ameliyatı olan bir arkadaşım birde ona gitmemi söyledi bende doktor ozan balıktan randevu alıp gittim çok güzel karşıladı 3 saat boyunca beni dinledi sıkılmadan benim tüm sorularıma çok ikna edici cevaplar verdi o kadar güven veren tüm kaygılarımı gideren bir insanki doğru kişiye kendimi emanet ettiğimi hissettim ve ameliyattımı oldum ameliyat öncesi ve sonrası sürekli ilgilendi 5 dakikada bir aramalrıma hep aynı nezaketle yanıt verdi şimdi ben bu doktoru neden yıllar önce bulmamışım diye kendime kızıyorum göğüslerimdeki tüm sorunları halletti gerçekten çok güzel başarılı bir ameliyat oldum şimdide yüzümdeki bazı izler için tekrar kapısını çalacağım ellerinize kollarınıza sağlık sayın dr ozan balık kendime olan güvenimi yeniden bana geri verdiniz başarılarınızın sonsuza kadar devam etmesini dilerim sihirli ellerinize sağlık saygılarımla