Op.Dr. Şeyma ARAZ / Kartal Umut Hast.

Katreee

Rabbim sen bizi esirge!
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
1.037
3
116
İstanbul
Merhaba kızlar,

Op.Dr. Şeyma ARAZ'ın hastası olan, onda doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi? tavsiyelerinize ihtiyacım var.

15 haftalık hamileyim ve bende umut hastanesine Şeyma Araz'a gidiyorum..
Hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum..Güler yüzlü ve ilgili olması beni rahatlamasına ragmen hastaneden pek haz etmıyorum ve cok sıra beklıyorum tüm günüm gidiyor neredeyse 5 dakıkalık muayene için...Böyle giderse doktorumu değiştirmek zorunda kalacağım bu yüzden bilgisi olanların fikrine ihtiyacım var.Özel msj yolu ile ulaşırsanız sevinirim..

benim doğumumu 2 yıl nce şeyma hanım yaptı.Normal doğum oldu çok memnun kaldım ve 9 ay boyuncada kontrollerimin hepsinde şeyma hanıma gittim çok memnun kaldım 2. kez hamile olsam yine ona giderim. hasta sırasını bence çok sorun yapmayın dier hastanelerinde farklı olduğunu sanmıyorum. yoğun olması i yandan güzel demekki tecrübeli ve iyi bir dr ki çok hastası var. :)

Şeyma hn hakkında daha fazla bilgiye ulaşamadım. Başka hastası varsa lütfen bilgilerini paylaşabilir mi? Umut hastanesi içinde neler düşündüğünüzü, doğumda ve sonrasında neler yaşadığınızı, personelin nasıl davrandığı hakkında paylaşımlarınız olursa çok rahatlıcam. Çünkü benim izlenimlerime göre personel (hemşire vs ) biraz ilgisiz ve suratsız !!!! :44:

aynen . bende oraya gittim ilk hamileliğimi öğrendiğimde. şuan 4,5 aylık hamişim. birsen hanıma gitmiştim. çok sıra var ve ilk girişteki kızdan tutunda , hemşiresine kadar çok suratsız. birsen hanımda ilgisiz geldi bana. ilk bebğimiz olmasına rağmen ayak üstü 5 dk konuştu motor gibi hiç bişi anlamadım. 3 kişi bvirden almış içeri hastayı. birinin tansiyonuna bakıyo birinden içerde simir alıyo , banada uzan sedyeye hazırlan geliyorum dedi. bekle bekle :( şuan pendik devlet hastanesine gidiyorum.hiç olmassa orası bir kişi alıp kapıyı kapatıuyo. ama doğum için ne yapacağımı bilmiyorum. şeyma hanıma mı devam etsem acaba diye düşünüyorum ?? sizce???

birsen hanımın personeli gerçekten suratsız ama şeyme hanım çok ilgili hemşirelerde doğumsonrası ilgilerdi birkaçı hariç ama önemli olan dr bence asıl iş doktorda doğum sırasında onunla oluyorsunuz çünkü. ben tavsiye ederim şeyma hanımı suratsız hemşire her hastanede var

ilk cocugumu uskudar hospıtal hastanesınde seyma hanımda dunyaya getırdım.kendısıde o yıl hamıleydı ıkıncı bebegıne.. benden sonra zaten dogum ıznıne ayrıldı..su an nerde dıye bı arama motoruna bakıyım dedım bu sayfada buldum kendımı..sımdı ogluma kardes ıstıyoruz onun oncesınde bı gıdıp konusmak muayne olmak ıstıyorum ama kartaldaymıs demek....kendısı super bı yaratık eli pratik hosgorululu anlayıslı hemen senı paldır kuldur muayne edıp hasta yarısına gırmıyor dınlıyor rahatlatıyor yanı insan olamaz bence o bır melek..beykoza tasındım ben su an,, o da kartala ama napcaz???? mecbur kartala gıtcezz baska bır melek varsa üsküdar tarafında bana yönlerdırırsenızde fark etmeyecek cunku ben şeyma araza gıtcem..ama onunla ılgılı bı tespıtım olmustu kapıda beklerken 9 ay boyunca tum hastalara sormustum hepsı erkek demıstı bebeklerıne...yanı erkek ısteyenlere duyrulur..ya da ıstemeyenlere:)))))))

biz 28 kasıma gün aldık. çok sevecen bir doktor. anlayışlıda. geçiştirme huyu yok başka doktorlar gibi. tek sorun çok kalabalık olması.

Bn de umuta gidiyorum seyma hanima. Dogum yapanlar bilgi verebilirler mi nasil bir surec yassniyor hastane ve personel doktor acisindan?mesela dogum haftasonuna geceye fln denk gelirse kim yaptiriyor dogumu seyma hnmi cagiriyorlar mi yoksa nobetci dr mu yaptiriyor?

Bende Şeyma hn.ma gidiyorum şu an 30 haftalık hamileyim. Normal doğum yanlısı bir doktor olduğunu biliyorum. Çok ilgili çok sevecen ve cesaret veriyor fakat doğuma kendi girebilecek mi bir bilgim yok. KEşke kendisi girse...

Merhabalar 4 +2 günlük hamileyim doktor konusunda cok kararsizim ilk kontrolumu vera hastanesi dr. saime yeliz hisim de oldum fakat aklim bir tarafdan şeyma hanimda kaldi ikisi hakkindada cok bilgi yok şeyma hanim hakkinda bilgi verebilecek varsa sevinirim
sevinirim

Kizlar merhaba, ben 1 ay once Kartal Umut Hastanesinde dogum yaptim. Doktorumdan ve hastaneden cok memnun kaldigim icin sizlerle paylasmak istiyorum. Seyma Araz inanilmaz pozitif bir kadin, hamileligim boyunca beni hep ilgiyle ve guleryuzle karsiladi. Cok fazla hastasi var bu yuzden randevularda biraz bekleniyor ama butun hastalarini sanki cok samimi bir arkadasiymis gibi karsiliyor. Normal dogumu yasayabilmeyi cok istememe ragmen korkularim vardi ama Seyma Hanim beni her kontrolumde cesaretlendirdi. Kolay bir dogum yapabilmek icin soyledigi herseye
harfiyen uydum ve onun sayesinde bu mucizeyi yasayabildim. Bu yuzden Seyma Hanimi gonul rahatligiyla herkese tavsiye ederim cunku saglik acisindan sartlar uygun oldugu takdirde kesinlikle normal dogumu destekliyor. Simdi bebegime kavustugum gunu gule oynaya bir gun olarak hatirliyorum. Dogumhane ekibi de ayni sekilde inanilmaz bir motivasyon kaynagiydi. Bas ebe Sevim abla, Kubra ve Orcul ebeler sayesinde kendimi sicak bir aile ortaminda hissettim ve cok rahat ettim. Sancilarla nasil basedebilecegimi bana onlar ogrettiler. Allah isteyen herkese saglikla evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah...

Back
X