Kizlar merhaba, ben 1 ay once Kartal Umut Hastanesinde dogum yaptim. Doktorumdan ve hastaneden cok memnun kaldigim icin sizlerle paylasmak istiyorum. Seyma Araz inanilmaz pozitif bir kadin, hamileligim boyunca beni hep ilgiyle ve guleryuzle karsiladi. Cok fazla hastasi var bu yuzden randevularda biraz bekleniyor ama butun hastalarini sanki cok samimi bir arkadasiymis gibi karsiliyor. Normal dogumu yasayabilmeyi cok istememe ragmen korkularim vardi ama Seyma Hanim beni her kontrolumde cesaretlendirdi. Kolay bir dogum yapabilmek icin soyledigi herseye
harfiyen uydum ve onun sayesinde bu mucizeyi yasayabildim. Bu yuzden Seyma Hanimi gonul rahatligiyla herkese tavsiye ederim cunku saglik acisindan sartlar uygun oldugu takdirde kesinlikle normal dogumu destekliyor. Simdi bebegime kavustugum gunu gule oynaya bir gun olarak hatirliyorum. Dogumhane ekibi de ayni sekilde inanilmaz bir motivasyon kaynagiydi. Bas ebe Sevim abla, Kubra ve Orcul ebeler sayesinde kendimi sicak bir aile ortaminda hissettim ve cok rahat ettim. Sancilarla nasil basedebilecegimi bana onlar ogrettiler. Allah isteyen herkese saglikla evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah...