Op.Dr. Tuncay Kodaş hastaları (eski-yeni ) bi bakar mısınız?

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
kızlar Tuncay beye septum deviasyonu ameliyatı olacağım. önceden hastası olan arkadaşlarımız varsa bir bilgi verir misiniz? benim için değil babam için çok telaşlı. yorumları okursa rahatlar belki

Merhabalar arkadaşlar ben arkadaş tavsiyesi üzerine ENTO KBB'de burun ameliyatı oldum.ameliyatımı Tuncay Kodaş yaptı ve inanılmaz memnunum.Tuncay bey bu konuda gerçekten işinin ehli bir doktor.Beni çok iyi dinledi ve sonuç hem çok doğal bir burun hemde kusursuz diyebiliirim.çok teşekkürler çok mutluyummm:)

Merhabalar arkadaşlar ben arkadaş tavsiyesi üzerine ENTO KBB'de burun ameliyatı oldum.ameliyatımı Tuncay Kodaş yaptı ve inanılmaz memnunum.Tuncay bey bu konuda gerçekten işinin ehli bir doktor.Beni çok iyi dinledi ve sonuç hem çok doğal bir burun hemde kusursuz diyebiliirim.çok teşekkürler çok mutluyummm:)

Merhaba ben de 19 gün önce tuncay beye ameliyat oldum ama suan burnum cok kötü yamuk bir tarafı basık bi tarafı çökmüs durumda sizdede böyle sorunlar oldu mu?

Tam 1ay oldu ve burnum hızla iğleşiyor ve yamukluklar düzeliyor sanırım daha cok işlem yaoılan yerler şiş olduğu için yamuk duruyodu şuan burnum gayet güzel daha da iğleşince dogal ve güzel bir burnum olcak.Acıkcası doktorum demişti ama ben pek inanmamıştımm.

Back
X