Op.Dr.Yusuf Can'a Estetik Ameliyatı Olanlar İçeri Lütfen.

meryemtepe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
292
0
0
İstanbul
Arkadaşlar Abim Op.Dr Yusuf Can'a Revizyon Ameliyatı Olmak İstiyor.Yusuf Beye Ameliyat Olan Hastalar Olumlu Veya Olumsuz Yorumlarını Yazarsa Sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.

vardır ama forumda birkaç ünlü doktor dışında diğer doktorlar hakkında pek bilgi olmuyor olanlar mutlaka yazar canım..

Son düzenleme:
cok geçmiş olsun abinize burnu gercektn güzel olmuş kıkırkad alındı mı acaba 2. ameliytında kaburgasından yada kulak arkasından?

Kendisi ameliyata ikna edene kadar babacan srvecen isi bitinci bir o kadar kaba hasta pdikolojisindrn anlamayan paragoz biri estetik cerrah degil bu nedenle estetik ameliyat yapmasi uygun drgil aslinda.sakin ama sakin kapisini calmayin hayatinizi karartir burun konusunda bisey fiyemem ams diger uygulamalari estetikfaciai ozellikle yag enjeksiyonu tam bir rstetik faciasi ben bir aydir hayatimin travmasini yadiyorum uygulama yamuk yapildi yamuk bir suratla yaglarin erimesi icin dua ediyorum kendisinide allaha havalr ediyorum bu travmayi stlatabilirsem dava acicam hayatimi karartttu

yağ enjeksiyonu yapıldığı zaman önceleri şiş oluyor zamanla tamamen ödemi gidiyor ve düzeliyor. bu yüzden hastamız şuan memnun olmalı ki herhangi bir dava açılmadı , bu yazıyı yazan hesap da şu an pasif görünüyor zaten ... Dr. Yusuf Can ın burun ameliyatı olmuş 10 yıllık asistanıyım... merak ettiğiniz bir konu olursa da yardımcı olmaya çalışırım.

Back
X