- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
kime yaptırdın arkadaşım;ınşallah kanar allah utandırmasın ..arkadaşlar fıyata çok dıyoruzda zaten ortalama fıyat bu değilmi? 2000 ile 2500 tl arası ?şişli med kalıcı 1300 dıyor daraltma yaptırısan 2200 dıyor doğru. e daraltmada da zaten kalıcı da oluyor mecburen oluyor kımısıde oyle dıyor yani .acaba bır de daraltıyoruz dıye ekstra paramı alıyorlar?..ben su anda adet oldum ve doktora gıdemıyorum ..kocaelindeyım ben .burda bır kadın doguma gıdecegım soracagım dar mı değilmi diye?ona gorede ıslem yaptırıcam az buz bır fark yok sonucta. kızlık zarımı dıktırmeye gıttıgımde doktor bana yok rahmın dar demez ..parasına bakar dıye düşünüyorum..benımde aklıma bu geldı ..baska bır doktora önce sorup emın olup ona gore dıktırdıgım zamanda doktorla konusucam.bısey daha var şişli med de akın bey dugun oncesı çağırmıyormuş bana telefonda öyle dedi sadece bir ay sonra geleceksin dedi.bir dahada çağırmıyorum dedi.öyle ise bence bu bir mucıze ..nasıl bu kadar eminler neden dıger doktorlar aynı şey yapmıyor buda dusundurucu? hangısınınkı dogru bılemıyorum![]()
Canım o 3 gün önce çağırma durumu bence şöyle.Eğer sen için rahat etsin istiyorsan ve emin olmak istiyorsan gidiyorsan doktora.Doktorların çağırma sebebi bu.Ayrıca kliniklerde işlem kayıt altına alınıyor.Bu tarafta beni biraz korkuttu.Ne bilim ya kararsız kaldım.Korkut Beye yaptıran arkadaş memnun kaldı.Korkut Bey kendiside daha önce sorun yaşamadıklarını söylüyor.Bende çok kararsızım ama hangisinden emin olucaz bilemiyorum.