Operasyondan vazgeçme eşiği

LadyHaha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
138
132
103
38
Merhaba arkadaşlar,

Ben uzun araştırmalar sonucu hekimimi belirledim, aylar öncesinden tarih aldım ama şimdi birkaç hafta kala operasyondan vazgeçecek gibiyim.
En önemli etkenlerden biri, kim duysa ne gerek var diyor. Burnum çok göze batan bir burun değil bunun farkındayım ben yapım gereği çok takılıyorum.
Birkaç fotoğrafımı doktorumun yapacağı değişikliklerle editledim ama onları görenler bile neredeyse fark yok o kadar sıkıntıya değmez falan diyorlar.
Benim de kafam karışıyor tabii, o kadar para, zaman ve acıya değmeyecek mi? Ama nedense fotoğraflara baktığımda daha belirgin bir fark görüyorum ben...

Siz dışarıdan gelen bu tarz kafa karıştırıcı yorumlarla nasıl başa çıktınız? Gerçekten gözlerimden şüphe eder oldum ve neredeyse arayıp ben vazgeçtim diyecek durumdayım. :/

Merhaba arkadaşlar,

Ben uzun araştırmalar sonucu hekimimi belirledim, aylar öncesinden tarih aldım ama şimdi birkaç hafta kala operasyondan vazgeçecek gibiyim.
En önemli etkenlerden biri, kim duysa ne gerek var diyor. Burnum çok göze batan bir burun değil bunun farkındayım ben yapım gereği çok takılıyorum.
Birkaç fotoğrafımı doktorumun yapacağı değişikliklerle editledim ama onları görenler bile neredeyse fark yok o kadar sıkıntıya değmez falan diyorlar.
Benim de kafam karışıyor tabii, o kadar para, zaman ve acıya değmeyecek mi? Ama nedense fotoğraflara baktığımda daha belirgin bir fark görüyorum ben...

Siz dışarıdan gelen bu tarz kafa karıştırıcı yorumlarla nasıl başa çıktınız? Gerçekten gözlerimden şüphe eder oldum ve neredeyse arayıp ben vazgeçtim diyecek durumdayım. :/
Kesinlikle vazgeç aylardır hayatımın en berbat günlerini yaşıyorum keşke ben de olmasaydim

bence de vazgeçmek doğru karar

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ufak bir sıkıntıysa olma derim yani amacin degisiklik değilse . Sen küçücük bir yeri değiştir diyeceksin ameliyata öyle gireceksin ama bazı doktorlar kafasına göre bir burun yapıyorlar . Bir de senin burnun güzel anladigim kadariyla 3-4 ay daha cirkin bir burunla yaşayacaksın sonra düzelecek tabi doktor iyi yaparsa . Bence ufak bir sıkıntıysa olma derim zira ufacık bir yer değişecek diye girip bambaşka bir yüzle karşı karşıya kalınca çok pişman oluyor insan

bilemiyorum ki işte, bence burnum güzel değil, ama çok büyük ya da aşırı kemerli de değil, gülünce burun ucum düşüyor, deviasyon ve hafif bir çıkıntı var, bir de burun kökü biraz yüksek, sertleştiriyor ifademi ama yüzüm minik, ağız, gözler falan çocuksu ondan yırtıyorum. 30 yaşındayım, haliyle çılgın beklentilerim yok, minicik olsun, kavis olsun gibi. Gittiğim çoğu doktor yüzüm küçük diye böyle şeyler yapmak istedi. O yüzden sürekli vazgeçtim, taa ki karar verdiğim hekimle görüşene kadar, kendisi doğal burunlar yapıyor. Fazla işlem ve doku hasarına karşı. Kavis ve küçültme istersen başka bir meslektaşımla görüşebilirsin ben yapmam dedi. Ama işte insanlardan gelen tepkiler kafamı kurcalıyor, burnumu sevmiyorum, kabullenmeye çalışsam da gülerken rahat edemiyorum. :/

Ben
Merhaba arkadaşlar,

bende yıllardır düşündüm artık vazgeçtim yaptırmaktan çünkü ben ifademi seviyorum malesef burun estetiği ifadeyi götürüyor eğer Göze batan bir burnun yoksa ki bence gözüne batsa bile yaptırma parmakla sayılıdır yapılı beğendiğim burun benim ama Gine'de sen bilirsin iyi düşün ben de yaptırmayı düşündüğüm zamanlar banada etrafımdaki insanlar ne gerek var derdi onlarıda ciddiye al

bilemiyorum ki işte, bence burnum güzel değil, ama çok büyük ya da aşırı kemerli de değil, gülünce burun ucum düşüyor, deviasyon ve hafif bir çıkıntı var, bir de burun kökü biraz yüksek, sertleştiriyor ifademi ama yüzüm minik, ağız, gözler falan çocuksu ondan yırtıyorum. 30 yaşındayım, haliyle çılgın beklentilerim yok, minicik olsun, kavis olsun gibi. Gittiğim çoğu doktor yüzüm küçük diye böyle şeyler yapmak istedi. O yüzden sürekli vazgeçtim, taa ki karar verdiğim hekimle görüşene kadar, kendisi doğal burunlar yapıyor. Fazla işlem ve doku hasarına karşı. Kavis ve küçültme istersen başka bir meslektaşımla görüşebilirsin ben yapmam dedi. Ama işte insanlardan gelen tepkiler kafamı kurcalıyor, burnumu sevmiyorum, kabullenmeye çalışsam da gülerken rahat edemiyorum. :/

Sükret allaha sükret allah belani vermeden !!!! Hic bir doktor hasa allah kadar degil !!

Sükret allaha sükret allah belani vermeden !!!! Hic bir doktor hasa allah kadar degil !!
Kusura bakmayin ama artik dayanamiycam. Sizin basiniza kotu bir talihsizlik gelmis gercekten uzuldum. Ama herkesin basina gelecek diyede bir sey yok dimi. Unlu bir doktor diye diye gunlerdir yaziyorsunuz. Kim oldugunuda soylemiyorsunuz. Desifre edinde o doktora gitmesin kimse. Felaket tellalcisi gibisiz gunlerdir.

olma canım çok sorunlu bir burın değilse inan değmez eski burnun gibi olmuyor sürekli ağrı hissizlik keşke beni uyaranları ben de dinlesydim

Kesinlikle vazgec..su an 12gün oldu ve 12gündüt agliyorum..Eski resimlerime bakipta keske yaptirmasaydim aslinda cokta kotu degilmis ne zorum vardi diyorum..Anlayacagin eski burnumu ariyorum..
Su an burnum cok kotu..insan icine cikamiyorum
Cok pismanim ama pismanlik fayda etmiyor..
Lutfen lutfen lutfen tekrar dusun !
Hayatinin hatasi olabilir..(ki benimkisi oyle oldu)

Doktor kim çok merak ettim tam benim istediğim burnu tarif etmiş kavissiz ve küçük olmayan.

Merhaba 1 hafta önce ameliyat oldum bende.Benim burnum büyüktü uzunDu kısaldı.
Evet kesinlikle yüzün değişiyor.Bak benim bu burun mevsusu yıllardır bi hastalık gibi çektiğim takıntıydı kurtulamadım sonunda gittim yaptırdım.İlk ameliyatımda sadece kemer indirildi ikincisinde ucuna da bi çok işlem yapıldı.Bu halim öncekine göre daha muntazam geliyor fakattttttt ben o kadar takık olan küçük burun hayaliyle yanıp tutuşan ben her aynaya baktığımda farklı bir yüz görüyorum.Bakışlarını ifadeni herşeyi değiştiriyor.İnsan kendini özlermi özlüyorsun ve bu çok üzücü.
Eğer bariz bir sorunun yoksa kesinlikle olma hele ki sonuç istediğin gibi olmazsa bidaha asla eskisi gibi hissedemiceksin özgüven diye bişey kalmaz mesela.

Kusura bakmayin ama artik dayanamiycam. Sizin basiniza kotu bir talihsizlik gelmis gercekten uzuldum. Ama herkesin basina gelecek diyede bir sey yok dimi. Unlu bir doktor diye diye gunlerdir yaziyorsunuz. Kim oldugunuda soylemiyorsunuz. Desifre edinde o doktora gitmesin kimse. Felaket tellalcisi gibisiz gunlerdir.
:super:
yaptırmak istiyorsan yaptır ;)

Ameliyatının üstünden bir süre geçmiş ve hala mutsuz olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.

Fakat daha 1 hafta - 10 gün içinde karalar bağlayan arkadaşlar biraz sabırlı olun lütfen. Ameliyat olmasam da birkaç ay o burnun çokta hoş görünmeyeceğini biliyorum, bunu her yerde okuyabilirsiniz, operasyon süreçlerini vlog ile paylaşanların videolarını izlemenizi öneririm, özellikle yabancıları. Şimdiden karalar bağlamanın bir anlamı yok gerçekten. Beklentilerinizi gerçekçi tutun. 2-3 ay sonra muhtemelen mutlu olacaksınız. Burunlarınız belki de kırılarak, açılarak büyük bir doku tahribatı gördü, özellikle fazlaca
bir küçültme varsa kemik, kıkırdak ve doku kaybı büyük, 1-2 haftada iyileşmesi ve mükemmel görünmesi imkansız. Küçücük bir kesik bile bazen 1 haftada zor iyileşiyor böyle düşünün.

Back
X