Operatif Histeroskopi / T rahim

aaabbbbx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2024
51
4
1
27
Merhaba hanımlar.
21 nisan da Histeroskopi oldum . Hem rahim t rahim hemde ters rahim teşhisi vardı . 2 yıldır evliyim . 2 sorum olacak sizlere
1. Bu ameliyatı olup ne zaman gebe kaldınız ?
2. Kanamanız ne zaman kadar devam etti .

Not. Genel anastezi ile oldum doktor kanama kesilince ilişki serbest dedi .

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba bende t rahimliyim ameliyat olmadım hamile kaldım ama düşük yaptım. Siz kime yaptırdınız? Doktorum hala histereskopi yaptırma bir kez daha dene diyor yine öyle olursa yaparız diyor ameliyatı

Merhaba bende t rahimliyim ameliyat olmadım hamile kaldım ama düşük yaptım. Siz kime yaptırdınız? Doktorum hala histereskopi yaptırma bir kez daha dene diyor yine öyle olursa yaparız diyor ameliyatı
Yani ben 1 Senem dolmadan öğrendim rahim filmi çekilip yaklaşık olarak 1 yıldır deniyorum ben hiç gebe kalamadım yaşadığım bölgede özel hastane de yaptırdım .

Yani ben 1 Senem dolmadan öğrendim rahim filmi çekilip yaklaşık olarak 1 yıldır deniyorum ben hiç gebe kalamadım yaşadığım bölgede özel hastane de yaptırdım .

Ben gebe kaldım düşük oldu hevesimiz kursakta kaldı:) hangi hastanede acaba?

Kanama 10 güne yakın sürdü ameliyatdan 8 ay sonra hamile kalabildim
Ben 20 gün oldu ağır iş yapınca kanamam oluyor maalesef damla damla 1 hafta kadar alt karnım şişmişti . Şimdi iyi hissediyorum doktorum 3 4 ay kendi halime bıraktı olmazsa aşılama deneriz dedi .

Ama t rahim gebe kalmayı engellemez. Gebelik sürecini etkiler. Siz amh a sperm testine baktırdınız mı

Benim bu şekilde. Ben hamile kaldım. Betam 2.5 kat arttı çok güzel gidiyordu ama malesef düşük oldu. Bu t rahimden mi oldu bilmiyoruz. Bilemeyeceğiz. Doktorum ısrarla hemen rahim duvarlarına dokunmayalım diyor

Benim bu şekilde. Ben hamile kaldım. Betam 2.5 kat arttı çok güzel gidiyordu ama malesef düşük oldu. Bu t rahimden mi oldu bilmiyoruz. Bilemeyeceğiz. Doktorum ısrarla hemen rahim duvarlarına dokunmayalım diyor
Ben bir doktora daha danışmıştım deneyelim daha hamile kalmadın dedi deneme tahtası değiliz zaten ihtimaller dahilinde düşük ve erken doğum riski varmış

Back
X