- Konu Sahibi manolyamanolya
-
şu an kanamalı geçirdiğim hamileliğimdeki herkesten yakın gördüğüm candan,samimi,motive eden harika tıp insanıdır kendisi.korkularımı ustaca törpüleyen sözleri,ilmi,enerjisi hiç bitip tükenmesin dediğim harika doktorum.Rabbim hep sağlık versin eksik etmesin böyle güzel değerli kişilikleri...
nuri bey iyi ki var.. harika bir insan, harika bir doktor.bilgisi tecrübesi insanlığı ustalığı rahatlığı daha ne sayayım ki..
Arkadaşlar Nuri bey cinsiyeti hangi hafta söylüyor ben de onun takibindeyimdeBende Nuri beye gidiyorum şu an 5. ayımdayım ve gayet iyi bir şekilde karşılıyor ultrasonda çok güzel inceliyor bebeğimizi doya doya görüyoruz. yaklaşımı iyi doğumla ilgili sorularımı yanıtsız bırakmadı ama bunları son bir ay kala konuşcaz onun dışında normal doğum görünüyo herhangi bir durum olmazsa dedi benimde içim rahatladı. ilk aylar ben kendiliğimden folik asit almaya başlamıştım bana devam etmemi söyledi 3.ay sonunda kesip demir ilacı takviyesine başlattı. Kişinin özelliklerine göre yönlendiriyor ona güveniyorum bu ay sonunda randevumuz var ve şeker yüklemesi yapacak kendisi yapılmasını önerdiği için bizde yaptırıcaz. Eşim ve ben ona güveniyoruz ve doktor değiştirmeyi hiç düşünmüyorum.
Canim Nuri beye 12. Haftamda gittigimde sorsuk bizde cinsiyetini dedi ki sonradan bozusmayalim cok net bisey diyemem ama kafanda ne var derseniz erkek dedi:) sonra 16. Hafta da tekrar gittik erkek kesin dedi yani hala erkek hehehe:)))Arkadaşlar Nuri bey cinsiyeti hangi hafta söylüyor ben de onun takibindeyimde
13. haftada öğrendim öğrendim benArkadaşlar Nuri bey cinsiyeti hangi hafta söylüyor ben de onun takibindeyimde
Canim Nuri beye 12. Haftamda gittigimde sorsuk bizde cinsiyetini dedi ki sonradan bozusmayalim cok net bisey diyemem ama kafanda ne var derseniz erkek dedi:) sonra 16. Hafta da tekrar gittik erkek kesin dedi yani hala erkek hehehe:)))
13. haftada öğrendim öğrendim benkız
Ben 11. Haftada sormustum sonra yaniliyor oluyoruz su an soyleyemem daha vakit var demisti bana.biraz erken davranmis yanilmis canim11+5 te kız dedi 13+2 de erkekçok karıştırdı kafamı
Son söylediği de sanki emin değil gibiydi...bu arada Detaylı ultrasona 18. Haftada gel dedi bana 20 haftadan sonra gitmek gerekmiyor mu oysaki sen ne zaman gittin canım hatırlıyor musun?Ben 11. Haftada sormustum sonra yaniliyor oluyoruz su an soyleyemem daha vakit var demisti bana.biraz erken davranmis yanilmis canim
69tl normal fiyat sanırım tahliller buna dahil değil mutlu gebeliklerKizlar baska bir topikte daha sordum ama en son burada konuşulmuş, nuri bey'in muayene ücreti ne kadar? Tahliller ve testler icin ayrica ücret aliyorlar mi? Yardımcı olursanız sevinirim :)
Alla ala ben hic onu emin olmadan konusurken gormedim.. 18. Haftada detayli yapti bana da ama sonra da her gittigimde detayli bakti canim. Normali 18 mis. Yeni donemde 22 ye getirmisler.kendi yapabildigi icin her gittiginde bakiyor zatenSon söylediği de sanki emin değil gibiydi...bu arada Detaylı ultrasona 18. Haftada gel dedi bana 20 haftadan sonra gitmek gerekmiyor mu oysaki sen ne zaman gittin canım hatırlıyor musun?
Biz bugun 79 verdik indirimli ustelik. Normal uctet 90 dediler.ne yaptiklari belli degil ya69tl normal fiyat sanırım tahliller buna dahil değil mutlu gebelikler
zaman ben 18.haftaya randevu alayım ya bu arada Sağol iyiki varsın her sorumu cevapladınAlla ala ben hic onu emin olmadan konusurken gormedim.. 18. Haftada detayli yapti bana da ama sonra da her gittigimde detayli bakti canim. Normali 18 mis. Yeni donemde 22 ye getirmisler.kendi yapabildigi icin her gittiginde bakiyor zaten
Belki sonraki haftalarda artıyordur öyle bişi demişlerdi...benim de indirimli 63 veriyordum belki bu defa artar bilemedim şimdiBiz bugun 79 verdik indirimli ustelik. Normal uctet 90 dediler.ne yaptiklari belli degil ya
O
zaman ben 18.haftaya randevu alayım ya bu arada Sağol iyiki varsın her sorumu cevapladın
Evet her geldigimizde 10 tl fazla soyluyorlardi ama esimin isyeri kampanya yapmisti o ara hep 12 verdik. Su an bu para. Koydu vallaBelki sonraki haftalarda artıyordur öyle bişi demişlerdi...benim de indirimli 63 veriyordum belki bu defa artar bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?