Öpmeden sarılmadan durabılıyormusunuz?

İkimizde yatana kadar sapur supur birbirimizi oper dururuz. Evde olsam bile durduk yere sarilirim oda sarilir bulasik neyim yikarken gelir sarilir omzumu oper :69:
Yatarken elleeimizi hic birakmayiz askm
Cabk uykuya daldigi icin ben daha operim yorulana kadar 0:1:
Yeni evliyiz daha belki ondandir ama ins bir omur boyle oluruz:nazar::17:
ilk sene hep öyle oluyo ama bebek gelince o eller biraz ayrılıyo ister istemez ama şükü biz bebegi büyüttük odasını da ayırdık şimdi tekrardan ilk günleere döndük çok şükür :16::16::16::16:

elimden geldiğince uzak duruyordum, hiç hoşlanmıyorum.. ama o elime yapışır bırakmaz öpmeye kalkışır, sarılmaya uğraşır :D ite ite benim de pes ettiğim oluyordu.. ancak eşim olunca işler değişir tabiiki :D şuan sevgilim diye hoşlanmıyorum işin ucunun nereye varacağını bilmediğim biriyle fazla yakınlaşmayı.. ama eşim gerçek yüzümü evlenince görücek, bıkmaz bence ya sever o sever şaşıra şaşıra :D :D

Benim paşam bana küser bile bu yüzden o kadar sarılmama öpmeme rağmen yok gece bana sarılmadın öpmedin diye sabah şımarıklık yapar. :1: Kendini öptürmek için bahane kovalar adeta. Alışmış kudurmuştan beter misali :9:

Bu durumdan sıkılma olacağını ilk burada okudum desem yalan olmaz. :44: Herkesin bakış açısı farklı tabii.Elini tutmadan,sarılmadan,öpmeden durmam.Ben dursam sevgilim durmaz zaten.

Bak yine özledim şimdi. =(​

3 yıldır sıkılmadık valla yakında 4. yılımıza giricez sıkılacağımızı da sanmıyorum. İnsan sevdiğini öpmekten sarmaktan sarmalamaktan sıkılır mı hiç.

bende duramıyorum ama kendimi tutuyorum yoksa adam sıkılır bir süre sonra .bide ben durmadan hiç birşey yokken hep ismini söyleyip duruyorum .:26::9::9:

Sıkılmaz canım. Bizim 24 yıl bitti, sıkılan yok. Karşılıklı sevgi (ve tabi saygı) göstermenin hiç bir zararı olacağını sanmıyorum.

valla hayret ettım ya kızlar bende 5 yıllık evlıyım ama öyle şapur şupur bütün gün sarılıp öbüşmeyiz ya.kendımde yapmam eşimi bırak bende sıkılırım öyle süreklı şapur şupur beni öpmesinden.

ben durabiliyorum genelde o sarılır öper bende çok nadir şappur şuppur :66:

vallahi dayanamıyorum
bugün ayrılığımızın sekizinci günü ve ben tavan yapmış durumdayım :78::78::78:
kokusunu ve tenini çok özledim....

offf bu topigi okuyunca insanin sevdigini bulup simsiki sarilasi geliyo... :((( :14:

ayy evet..bi msj atası geliyo,akşama görüşek mi diye:1: bende hiç duramam mıncıklar dururum..hatta kangurular gibi kesemiz olsada beni orda taşısan derim..:1:ama dışarda topluma açık yerlerde,cafelerde vs değil..tenhalarda :4::27:

kötü değil arkadaşım gayet normal,ama bunaltmamak gerek tabii..

9 yıl evlilikten sonra durabiliyor insan:9:birde çocuklar evin işi gücü derken sürekli sarılma öpüşme imkanı kalmıyor ki:27:
eşim el kol şakası yapmayı sever ben hiç hoşlanmam bana daral geliyor
yok ben fazla tensel temas sevmiyorum galiba öyle sürekli sarılıp öpemem:9:

evımızdeysek yada basbasaysak mutlaka sarılmalar opusup koklasmalar oluyıor :69::69: ama ortamda bızden baskaları varsa sadece elele tutusuruz gözlerimizle gizli gizli konusur gulusuruz.. :69::69::69:

Back
X