aşıktır net
hatta bir şairin bile bu konuyla ilgili sözü vardı
tam hatırlamıyorum ama
uzun uzun koklayarak öpen biri o kişiye aşıktır gibi birşeydi
Ayy inşAllah öledir canım ya bende boş değilim çnkü onaa
ımm olumsuz olacağım ama bazıları pislik yapmak için öyle yapıyorlar yani yine de dikkat etmeni öneririm canım umarım iyi olur ama heşley :)
Evet tabiki canım birde öylelerii var ama böyle masum ve aşk dolu bakıyoo sankii yaa :) hemde görevi dolayısıyla pislik ypcagını sanmıyorum polis çünkü :)
aşk denen şey helede karşılıklıysa o an olan anlar eşit duyguludur diye düşünüyorum
yani sorunun cevabı şu bi bayan erkeği niye koklayarak öperse erkekte ondan öper
ilerisi gerisi yada o anlık meselesi nedir bilmemama bana düşününce birden bööle gerçekçi geldi
sevip aşık olmayan bi erkek için hiç sanmıyorum bööle bi an yaşansın
Güzeel yorumun için teşekkürler canım benim :) Banada öyle geliyor bir erkek sevmediği yada ilgi duymadığı birinin kokusunu neden içine derince çekip öpsüün :) ahh aşık oldum sanrım
valla canım diyorum ya bi an durdum düşündüm bende ööleyim mesela
ve bunun çok gerçekçi olduğunu düşünüyorum
bööle küçük ama değerli anlar olmasa zaten aşkın sevdanın anlamı kalmaz emin ol
benim için koku çok öenmli mesela k9 köpeği gibiyim kokusunu almasam yaşayamam
bi alnından öpmek bide bu koklayarak öpme işi aşkın göstergesidir bence
bu arada aşık olmana sevindim Allah tamamına erdirsin :)
hava mı atıyorsun güzelim sen burda bana öyle içeriyor gibi geldi bu konu
yani sende bal gibi enden öyle öptüğünü biliyorsun kadınsın ve kadın anlar bunu ama amaç burda sanki bakın beni sevgilim koklaya koklaya öpüyor gibi olmuş
hava mı atıyorsun güzelim sen burda bana öyle içeriyor gibi geldi bu konu
yani sende bal gibi enden öyle öptüğünü biliyorsun kadınsın ve kadın anlar bunu ama amaç burda sanki bakın beni sevgilim koklaya koklaya öpüyor gibi olmuş
Aslaaaa canım öle bir niyetim yoktu sadece danışmak istedim hepsi bu.
olabilir canım
ben öyle sezdim heralde
yani onunki tam anlamıyla danışmak anlatmak cidden insanın içi içine sığmaz bu durumlarda canım sen yaşa doya doya mutluluğunu ama arkadaşlarını da kulak ardı etme allah hiç ayırmasın tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?