Öpmek ve koku :)

aşıktır net

hatta bir şairin bile bu konuyla ilgili sözü vardı
tam hatırlamıyorum ama
uzun uzun koklayarak öpen biri o kişiye aşıktır gibi birşeydi

ımm olumsuz olacağım ama bazıları pislik yapmak için öyle yapıyorlar yani yine de dikkat etmeni öneririm canım umarım iyi olur ama heşley :)

ımm olumsuz olacağım ama bazıları pislik yapmak için öyle yapıyorlar yani yine de dikkat etmeni öneririm canım umarım iyi olur ama heşley :)

Evet tabiki canım birde öylelerii var ama böyle masum ve aşk dolu bakıyoo sankii yaa :) hemde görevi dolayısıyla pislik ypcagını sanmıyorum polis çünkü :)

Evet tabiki canım birde öylelerii var ama böyle masum ve aşk dolu bakıyoo sankii yaa :) hemde görevi dolayısıyla pislik ypcagını sanmıyorum polis çünkü :)

canım fazla kötümser olabilirim sen bana aldırma tabii 3 günlük bi yaram var da :) hmm olabilir tabii insan olsun ya:)

aşk denen şey helede karşılıklıysa o an olan anlar eşit duyguludur diye düşünüyorum
yani sorunun cevabı şu bi bayan erkeği niye koklayarak öperse erkekte ondan öper
ilerisi gerisi yada o anlık meselesi nedir bilmem ama bana düşününce birden bööle gerçekçi geldi
sevip aşık olmayan bi erkek için hiç sanmıyorum bööle bi an yaşansın

Güzeel yorumun için teşekkürler canım benim :) Banada öyle geliyor bir erkek sevmediği yada ilgi duymadığı birinin kokusunu neden içine derince çekip öpsüün :) ahh aşık oldum sanrım

Güzeel yorumun için teşekkürler canım benim :) Banada öyle geliyor bir erkek sevmediği yada ilgi duymadığı birinin kokusunu neden içine derince çekip öpsüün :) ahh aşık oldum sanrım

valla canım diyorum ya bi an durdum düşündüm bende ööleyim mesela
ve bunun çok gerçekçi olduğunu düşünüyorum
bööle küçük ama değerli anlar olmasa zaten aşkın sevdanın anlamı kalmaz emin ol
benim için koku çok öenmli mesela k9 köpeği gibiyim kokusunu almasam yaşayamam
bi alnından öpmek bide bu koklayarak öpme işi aşkın göstergesidir bence
bu arada aşık olmana sevindim Allah tamamına erdirsin :)

hava mı atıyorsun güzelim sen burda bana öyle içeriyor gibi geldi bu konu
yani sende bal gibi enden öyle öptüğünü biliyorsun kadınsın ve kadın anlar bunu ama amaç burda sanki bakın beni sevgilim koklaya koklaya öpüyor gibi olmuş

Çook mutlu oldum şuaan :) Alnımdan bugün defalarca öptüü :) Çıkma teklfii ediyim mi artık dedi,hayır biraz zaman ver dedm yaa neden ama yeter dedi,cıg biraz daha dedim tamam beklerm dedii ama böyle giderse dayanamayıp kabul etcem daha yeniş tanıştık biz ama bi anda ikimzde böyle olduk :) arkadaşlarım gvenme falan diyip içime kuşku düşürtüyolar :/ Ama aşııgıım Amin canım inş :)

yok canım yaaa güzel bi anını paylaşmak istemiştir belkide
insan bi an mutlu olunca kabına sığmıyor..bu tip şeyler güzeldir yaa

Aslaaaa canım öle bir niyetim yoktu sadece danışmak istedim hepsi bu.

yani onunki tam anlamıyla danışmak anlatmak cidden insanın içi içine sığmaz bu durumlarda canım sen yaşa doya doya mutluluğunu ama arkadaşlarını da kulak ardı etme allah hiç ayırmasın tatlım :)

yani onunki tam anlamıyla danışmak anlatmak cidden insanın içi içine sığmaz bu durumlarda canım sen yaşa doya doya mutluluğunu ama arkadaşlarını da kulak ardı etme allah hiç ayırmasın tatlım :)

Eveet ilk defa böyle çenem düştüü ve anlatmak istedimm o kadar mutlu hissediyorum ki kendimii .) seviyoruum diye bagırasım var o derecee :)) Arkadaşlarımı umursamıycam ayrıca güzel yorum ve destekleriniz için çok saoluun , iyi ki varsınız :)

evet bencede her zaman temkinli olmakta fayda var
ama her zamanda şüpheyle yaklaşıp bi çuval incirde berabt edilebilir
o yüzden canım bunlar güzel şeyler tadını çıkar doya doya zaten gerçek aşksa ki bana ööle geldi devamı ve dahası gelecektir
kaderiniz bir olsun inş..

Bi insanı seviyosan ve 'O' anın bitmesini hiç istemiyosan böyle bi harekette bulunursun, öyle bişey ki anlatamadım ki Hakkınızda hayırlısı olur İnşallah Canım.. Çok tatlıdır o ilk günler, tatlı heyecanlar :103: Tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…