Opr. Dr. Cemil tugay tasarım

bence cok güzel ve dogal duruyor...
tabi senin nasil bir burun istedigin önemli...
bende cemil beye ameliyat olmayi düsünüyorum...
bana gönderdigi tasarim tam istedigim gibi....

bencede çok güzel hiç kavise gerek yok çok kavısli burunlar daha yapay duruyor bence bu hali çok dogal olmus cok yakısmıs ama tabıkı herkesten önce senın kendı beklentın önemli..

Bencede guzel gozukuyor ama benim en cok takildigim yer, burun ve alin.. yani bunlarin simetri sini goz altina alin.

Bencede guzel gozukuyor ama benim en cok takildigim yer, burun ve alin.. yani bunlarin simetri sini goz altina alin.

benim şahsi fikrim, sanırım çok iddialı kaş göz yapınız var maşallah:) eğer burnunuz kalkık olursa olmaz insan gözünü rahatsz eder.insan nereye bakçağını şaşırır. böyle doğal kendi halinde bir burun sizin için ideal bence. :)

cemıl bey herzaman en ıyısını yapacaktır muhteşem olmuş yuzunuzle uyumlu sızı karsıdan veya yan profılden gorenler estetık oldugunuzu bıle anlamaycaklar cnku hem cok doğal hem de cok guzel bır burun olmuş ınanın cemıl bey işini iyi biliyor :)

Tasarım güzel ben Cemil beye bırakmanı tavsiye ederim ben tasarım bile yaptırmadım tamamen kendisine bıraktım hiç pişman değilim

kızlar selamm...dün ameliyatımın 9. günü..kör talih bir arkadaşımın kafası burnuma çarptı.sol taraftan darbeyi yedik ..acıdı tabi...şişti...şekil bozukluğu olmuşsa ne zaman belli olur acaba?

öncelikle geçmiş olsun bence hemen doktoruna gidip göstermelisin darbe aldığınıda söyle eğer bir değişim varsa en doğru sonucu o söyler umarım olmamıştır şekil bozukluğu, şimdiden güle güle kullan.....

gittim gösterdim.. kırmayı başaramamışsın dedi:) bugün 11.günüm şiş olmasından mıdır nedir hatsız, düşük tombiş bir burnum varmış gibi geliyor.sanki hiç dokunulmamış..

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/428324-dr-cemil-tugay-hasta-yorumlari-burun-estetigi.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…